Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.583
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar

Robo de contadores. Foto:Vicent M. Pastor (Levante-EMV)
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA - ACTUALIZACIÓN CONSTANTE
Un niño de dos años muere ahogado en una piscina en Benifaió

Tous - Denuncian el robo de 200 contadores en 2 noches
Més Algemesí - Perilla la venda de la 1ª planta del parking
Sueca - El Bloc Jove de la Ribera homenatjea a Joan Fuster
El PSPV de Benifaió critica la organización del taller
Algemesí reúne a más de 200 personas apellidadas Girbés
Cullera colaborará con la asociación de Alzheimer
Exposición de música en Alcàntera del Xúquer
Los interinos de Cullera se rebajan un 43% la jornada laboral
Sueca - Raúl Cuenca en el torneig Ciudad de Murcia de billar
Seis karatekas de Carlet se proclaman Campeones de España
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de la Ribera a un solo clic


 

Maria Josep Ortega: “Anem a proposar a l’alcaldia que Tele Carlet puga continuar emetent a través de la xarxa

Davant la informació difosa segons la qual l’Ajuntament tancarà Tele Carlet, la portaveu de Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “anem a proposar a l’alcaldia que Tele Carlet puga continuar emetent a través de la xarxa, convertint-se en un canal digital”. Ortega ha afegit que “la nostra televisió local ha jugat un gran paper de cohesió ciutadana i de servei públic, i, independentment de l’enorme manipulació que n’ha fet el PP, pensem que el govern municipal hauria de reflexionar i replantejar-se’n el tancament, ja que el cost que suposa és molt reduït en comparació amb el servei que pot prestar al nostre poble”. La portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha remarcat “la demanda de col·laboració que reiteradament hem fet per a millorar els continguts de Tele Carlet, i que ara tornem a efectuar, ja que ens pareix que és un greu error deixar Carlet sense un mitjà tan important que prompte hauria complit el seu primer quart de segle”. Ortega ha recordat que “ja el PP va tancar, sense cap justificació, Ràdio Matamon, una ràdio que feien desenes de col·laboradors molt jóvens de forma desinteressada, que va assolir uns alts nivells de qualitat i que servia com a eina d’integració i de participació dels jóvens carletins”. Ortega ha volgut recordar també “la gran quantitat de col·laboradors que participaven durant molts anys en la confecció dels diversos programes de Tele-Carlet i que a poc a poc, amb la gestió del PP, van anar desapareixent per a arribar a una programació que en els últims anys deixava molt a desitjar, sense a penes col·laboradors i sense respectar de cap manera els principis d´objectivitat o imparcialitat en les seues informacions, per no parlar de la seua falta absoluta de respecte pel pluralisme polític o cultural a què l’obligava no solament la deontologia professional sinó la mateixa legislació”. “No obstant això” –ha conclòs Maria Josep Ortega- “el nostre grup polític donarà tot el suport al govern municipal per a obrir una nova etapa en Tele Carlet a través de la xarxa recobrant el seu caràcter democràtic, plural i participatiu”.

Secretaria de Comunicació del Bloc de Carlet

 
 

El Bloc Jove de la Ribera homenatjea a Joan Fuster

Ahir dilluns 23 d’abril el Bloc Jove de la Ribera realitzà un homenatge a l’escriptor Joan Fuster, en el marc dels actes que s’estan realitzant arreu del País Valencià en commemoració per la diada del 25 d’Abril. Durant l’acte, s’ha dipositat una corona de llorer al monument situat a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca i el secretari comarcal del Bloc Jove, Josep Guillén, ha realitzat un parlament en el qual s’ha recordat la figura de Joan Fuster, com a gran defensor de la identitat valenciana i de les tesis nacionalistes. Al mateix temps, Guillén ha defensat la necessitat d’assolir noves quotes d’autogovern per al País Valencià i, en un moment en que l’Estat espanyol atravessa una greu crisi econòmica, política i social, poder exercir el dret a l’autodeterminació per part dels valencians i les valencianes per tal d’establir lliurement quines han de ser les nostres relacions amb l’Estat. El militant nacionalista ha acabat el parlament animant a la gent a assistir a l’acte nacional que ha organitzat el Bloc Jove per al proper dimecres 25 d’Abril a les 20:30 hores a la Societat Coral el Micalet de València i que porta per títol <<La joventut valenciana desperta>> on participaran els músics Pau Alabajos, Josep Nadal i la diputada Mònica Oltra; així com a la manifestació en motiu de la Diada del 25 d’Abril que enguany tindrà lloc el dissabte 28 d’abril a València. Per últim, cal destacar l’assistència a l’acte de Sueca del diputat a les Corts Generals Joan Baldoví, la regidora a l’Ajuntament de Sueca Raquel Tamarit, el regidor a l’Ajuntament d’Almussafes Carles Grancha i el regidor a l’Ajuntament de Benifaió Eduard Gómez.

Bloc Jove - la Ribera del Xúquer

 
 

El PSPV d’Algemesí proposa que l’ús de l’aparcament de la Plaça del Mercat siga gratis per als usuaris

El PSPV d’Algemesí proposa que l’ús de l’aparcament de la Plaça del Mercat siga gratis per als usuaris i que l’Ajuntament es faça càrrec només del manteniment. Proposta que contrasta amb la del PP; que l’Ajuntament desemborse quasi 6 milions d¡euros en 25 anys, que els ciutadans paguen per a usar el pàrquing i que l’única part beneficiada siga l’empresa que el gestione. Després d¡haver llegit el plec de condicions redactat pel PP per a la gestió de l’ORA i el pàrquing de la Plaça del Mercat, els socialistes pensem que regalar-li quasi 6 milions d’euros a una empresa en els pròxims 25 anys no pot ser la solució per a desfer la malifeta. Si ha d’haver-hi més pèrdues que siguen les mínimes i si algú s’ha de beneficiar que siguen els ciutadans. Per açò proposem que s’òbriguen les portes del pàrquing, sense barreres, que s’establisca un horari i que es deixe als ciutadans fer ús de les instal·lacions sense pagar un cèntim. Aquesta proposta només repercutiria en les arques municipals el cost de manteniment d’ambdues plantes que ascendiria a uns 77.000 euros anuals, res comparat amb els 236.000 que ens costarà el pla del PP. A més, ens hem afartat de sentir a l’equip de govern parlar de servei públic en relació amb l’aparcament, si de debò consideren les places de pàrquing un servei públic, que ho siga al 100% i que siga gratuït. Per a la portaveu socialista Marta Trenzano “queda clar que el PP ha dissenyat un pla perquè una empresa guanye diners, açò no té una altra explicació”. Segons ha explicat; “si els usuaris van a pagar una tarifa per aparcar en el subterrani i l’Ajuntament sufragarà els 141.600 euros de la vigilància de l’ORA, els 55.460 euros de la gestió de la segona planta i els 38.940 euros del manteniment de la primera planta cada any, arribem a la conclusió que s’ha realitzat una inversió de més de 7 milions d'euros i ens anem a gastar quasi 6 milions més perquè els ciutadans que vulguen aparcar paguen una tarifa i perquè una empresa s’assegure beneficis anuals durant els pròxims 25 anys”. A més, els socialistes pensem que adjudicar la gestió de l’ORA i el pàrquing per a 25 anys és una barbaritat. Les èpoques canvien i, amb elles, les conjuntures econòmiques, per això ens sembla que té molt més sentit adequar aquests contractes a cada moment i situació. Pensem que seria molt millor seguir amb la política de renovar l’adjudicació cada 5 anys.

 
Ampliar la zona ORA, una altra possible solució

Una altra solució que planteja el Grup Municipal Socialista és que es considere l’aparcament com una ampliació de la zona ORA i que es traga a concurs l’adjudicació de la gestió de les places de zona blava que ja existeixen més les 219 que hi ha en el subterrani. Podrien instal·lar-se màquines dispensadores de tiquets en el garatge i que aquest funcionara amb el mateix horari que la resta de la zona ORA. Aquesta mesura facilitaria la contractació de més personal vigilant de la zona o l’alliberament de places d’aparcament en els carrers més allunyats del centre. Per a Trenzano “el capritx electoral de l’alcalde ens va a costar una fortuna als ciutadans. Els socialistes portem 5 anys dient que el muntant anava a resultar un fiasco però ell es va entossudir a construir-lo com fora recreant-se en la seua majoria absoluta. Avisàrem que no hi havia demanda de garatges i no es va vendre ni un, advertirem que cap empresa s’interessaria per la gestió de la rotació amb el primer plec que van presentar i l’adjudicació va quedar deserta. Ara, després de conèixer la brillant idea de García Mont, li demanem que siga assenyat per una vegada en la seua vida i que se’n vaja a sa casa”.

 
 

Jornades educatives a Algemesí

L’Associació Cultural Alteris informa de la convocatòria d’unes jornades educatives a Algemesí sobre “La llengua estrangera com a llengua vehicular a les aules” que s’inauguraran el dimecres 25 d’abril, a les 17.45 hores, al Casino Liberal d’Algemesí.

 
 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

EN TIEMPO REAL

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal