Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 7 de julio de 2012
Clic en la foto para ampliar

La acusada del crimen de Sueca, el pasado lunes, antes del juicio
Foto: Irene Marsilla – Levante-EMV
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 NOTICIAS DE LA RIBERA
La acusada del crimen de Sueca se enfrenta a 20 años
El paro baja en la Ribera en junio, aunque menos que la media nacional

Rus no perdona a los ediles del PP que le quitaron la alcaldía de Alberic
Inauguración de la nueva sede del PP a Alberic
El PP de Sueca descarta la moción de censura pero buscará acuerdos
Plataforma Macroabocador de la Ribera pide que la zona se reforeste
Ximo Puig inaugura a Sueca la nova Casa del Poble
Treinta peñas valencianistas se reúnen hoy en Algemesí
El Bloc Jove de la Ribera se solidaritza amb les víctimes dels incendis
La biblioteca d’Algemesí obri en estiu dues vesprades
La policia local de Carlet realitza pràctiques de tir
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de la Ribera a un solo clic


 
.-000150

El Bloc Jove de la Ribera se solidaritza amb les víctimes dels incendis

Amb el present comunicat, des del Bloc Jove de la Ribera volem mostrar la nostra solidaritat cap a totes les persones que durant aquesta setmana han patit les conseqüències dels 2 incendis que han assolat l’interior del País Valencià i que ja s’han convertit en la pitjor catàstrofe natural ocorreguda durant els últims 20 anys.

Al mateix temps, volem mostrar el nostre suport i afecte cap als efectius dels cossos que han lluitat contra les flames, molt especialment els cossos de bombers i els brigadistes que depenen de les diputacions provincials i la Generalitat Valenciana i que s’han deixat la pell lluitant contra contra les flames en unes condicions precàries.

D’aquesta manera, volem deixar constància que les més de 50.000 hectàrees que s’han cremat no han sigut a causa només de l’oratge, com ha afirmat el president de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra, sinó que s’han degut a les gran retallades que s’han dut a terme en els últims anys en el camp de la prevenció i l’extinció d’incendis.

La Generalitat Valenciana ha retallat de manera significativa el personal i el material per a l’extinció d’incendis en més d’un 15% aquest 2012 i un 38% el 2011 . L’anomenat “canvi substancial de les condicions de treball” s’ha traduït en la no contractació de les brigades que entraven de reforç durant l’estiu allà on fa més falta i que hi haja gent treballant vint-i-quatre hores ininterrompudes, posant en perill la seua vida i la dels altres companys.

Així, responsabilitzem el nostre govern per no protegir els boscos i retallar en prevenció i extinció d’incendis, per tal d’intentar estalviar-se uns quants euros, que malauradament, s’han gastat ara en l’extinció, amb la contrapartida que hem perdut gran part de la nostra flora i fauna. I molt concretament responsabilitzem el conseller de Governació, Serafin Castellano, que sembla que està més preocupat pel seu futur dins del PP que pels incendis. Quan parla als mitjans de RTVV com Canal 9, moltes vegades no sap ni què està ocorrent.

Per últim, volem denunciar públicament la modificació de la llei forestal impulsada per president Fabra per a poder construir en terrenys cremats i no esperar els 30 anys que s’havia d’esperar en l’actualitat, cosa que explica la propagació dels incendis i, explica en part, la falta de gestió forestal del nostre territori, deixant via lliure als piròmans i a les constructores per a treballar colze a colze.

Bloc Jove de la Ribera

 
 
La biblioteca obri en estiu dues vesprades

Us informem, ja que hem vist que en la pàgina web de l’Ajuntament o no s’ha informat (en la pàgina oficial no hi figura) o no s’ha destacat, que durant els mesos de juliol i agost la biblioteca obrirà dues vesprades. Estarà oberta les vesprades dels dimarts i dijous, de 6 a 8:30 de la vesprada.

Aquesta fou una petició que ens ja ens demanaren l’any passat, que la plantejàrem però no pogué ser, i que enguany sí que ha estat una realitat. Felicitem a l’equip de govern per haver oferit aquest nou servei i esperem que si la demanda i la utilització és la que pertoca, l’any vinent estiga obert totes les vesprades de dilluns a divendres, respectant, òbviament, el dret a descans i vacances del personal fix que hi treballa.

Més Algemesí
 
 

Treinta peñas valencianistas se reúnen hoy en Algemesí en una jornada de hermanamiento

Cerca de 30 peñas de aficionados del Valencia CF asistirán a la concentración que se celebrará hoy sábado en Algemesí. En su mayoría son peñas del sector 8 del campo de Mestalla que se corresponden con las localidades de los seguidores de la comarca de La Ribera. Los asistentes a este encuentro futbolístico podrán disfrutar de muchas y diferentes actividades en el estadio municipal y la piscina descubierta de la ciudad.

Esta jornada de hermanamiento contará además con juegos tradicionales como el truc o el domino, una paella gigante para los asistentes, así como también realizarán varios partidos de fútbol-7 y fútbol-3 en el que participarán 10 de las peñas participantes en la concentración.

El encuentro, organizado por la peña valencianista Los Tumbaos de Algemesí, cerrará sus puertas con un partido de Fútbol- 3 que disputarán los más pequeños.

Ajuntament d’Algemesí

 
 
La policia local de Carlet realitza pràctiques de tir

Els agents de la policia local de Carlet realitzaren el passat 29 de juny pràctiques de tir a fi de reciclar-se professionalment i oferir una major seguretat als veïns. La Llei de Coordinació de Policies els obliga a realitzar estos exercicis dos vegades a l’any. Estes han sigut les primeres pràctiques de 2012 en les quals han participat 17 agents de la plantilla.

D’una banda, 14 agents han realitzat diferents exercicis de tir en modalitats com weaver, isòsceles, tir amb llanterna… D’altra banda, tres agents de la unitat nocturna les han realitzat de nit a fi d’aprofitar les condicions de baixa lluminositat i maximitzar el resultat d’estes pràctiques. Llegir noticia completa en Noticies Carlet.

 

 

NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER

ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal