Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de septiembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Compromís per Alzira denuncia la ineficàcia i la deixadesa de l’equip de govern respecte a l’Avinguda de Carcaixent

“Després de 4 anys continuen sense col•locar-se els fanals en la part corresponent al terme d’Alzira”


 

A l’abril del 2008 el BLOC denunciava les deficiències de la via per a vianants que es va construir en un lateral de la carretera que uneix les ciutats d’Alzira i Carcaixent i que les seues alcaldesses havien inaugurat en plena campanya de les eleccions generals que es van celebrar al març d’eixe any sense estar acabada.

En eixe moment emplaçàvem a les dos alcaldesses a que s’acabara el projecte i que ho tornaren a inaugurar en condicions, però després de 4 anys d’espera continuen sense col·locar-se els fanals en la part corresponent al terme d’Alzira ni s’ha millorat l’accessibilitat.

Com denunciàvem en el seu moment, la realització d’aquests obres s’havia fet de manera “chapucera” creant una vorera amb trams amples i altres molt estrets pels que apenes podia passar una cadira de rodes o un carret de xiquet de bolquers. L’accessibilitat es dificultava encara més pels pals de telèfon i les senyals de trànsit que no s’havien retirat o desplaçat i que havien quedat enmig de la mateixa, a més dels obstacles afegits amb la col·locació de suports dels futurs fanals en alguns dels llocs més estrets.

Per falta de la voluntat política de la senyora Bastidas a data de hui contínua sense acabar-se l’únic accés de vianants que uneix les dos poblacions, ja que només s’han retirat els pals de fusta que van quedar enmig de la vorera i ha sigut l’Ajuntament de Carcaixent l’únic que ha col·locat fanals en el tram que li correspon del seu terme municipal.

Des de Compromís per Alzira instem a la senyora Elena Bastidas perquè procedisca a acabar aquest accés, tant en il·luminació com a millorar l’accessibilitat. I mentre ho fan, li demanem que done una ràpida solució al perill que suposa per als vianants les barilles col·locades en les bases dels futurs fanals i que poden provocar entropessades o caigudes amb alguna lesió; sent que en els més de 4 anys esperant la instal·lació dels fanals, han anat desapareixent els protectors provisionals que l’empresa constructora va col·locar en el seu moment en cada barilla per a evitar accidents.

La crisi no pot justificar la ineficàcia i la deixadesa dels nostres governants, més quan aquests accessos de vianants -igual que els carrils bici- són una necessitat com així ho demostra la gran afluència de ciutadans que fan ús dels mateixos. En el cas d’Alzira  la falta d’un accés de vianants en condicions fa que s’utilitze per a caminar o córrer el carril-bici que discorre per l’avinguda de la Ribera, que sí disposa d’il·luminació més que siga indirecta, ja que les faroles es col·locaren pensant en els vehicles i il·luminen parcialment el carril-bici. 

No sabem si l’Ajuntament de Carcaixent s’ha mogut més per a aconseguir les subvencions per a acabar el projecte o si la senyora Elena s’ha gastat els diners en altres coses, però urgeix trobar una solució.

Adelaida Pau

Regidora Compromís per Alzira

 
 
 
 
 
 
 
 


                           
.-000006                                                                                                     .-000152
                           
.-000155                                                                                      .-000162
 .-000168

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 28/09/2012
Encara més Adelaida, caldria preguntar-se quina utilitat té aquesta infraestructura en la que els agossarats vianants -un o dos, o cap, al llarg del día- s'hi juguen la vida caminant a un pam del trànsit rodat que els passa xiulant a cent quilòmetres per hora. Jo mateix hi he caminat per aquesta vorera i se m'han posat de corbata... Avui mateix podrien utilitzar-la, la vorera, les dues alcaldesses per constatar com cada cotxe que passa els amolla un parell d'arroves d'aigua damunt.
Bona denúncia Adelaida. Sols puntualitzar que els ancoratges utilitzats per unir el peu del fanal amb la seva àncora cal anomenar-los espàrrecs i no gens "barilles" -"palabro" que supose prové del mot "vara" o "vareta"- XD.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal