--> Els regidors de Compromís per Alzira se sumen a la vaga general del 14N - elseisdoble.com

Jueves, 17 de junio de 2021 Edición diaria nº 5.186 Año: 15 Noticias: 38.924 Fotografías: 99.397 Comentarios de usuarios: 117.528
EL SEIS DOBLE
lunes, 12 de noviembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els regidors de Compromís per Alzira se sumen a la vaga general del 14N

Han demanat que se’ls descompte la part proporcional dels sou d’eixe dia i que es destinen eixos diners a serveis socials

 

Ens trobem en una situació econòmica, social i laboral que ha sobrepassat tots el límits, on s’està produint un retrocés sense precedents dels “Drets Democràtics” assolits durant dècades a base de molt de treball, negociació col·lectiva i sacrifici per part dels treballadors i treballadores. Les estructures bàsiques de l’estat del benestar estan sent erosionades i contrarestades per un pensament neoliberal que utilitza l’excusa de la crisi per arravatar drets i prestacions que ens estan situant en índex preocupants de pobresa i exclusió social.

Els pilars del benestar, com són l’educació i la sanitat, les prestacions socials, l’aplicació de la Llei de la Dependència i el reconeixement del dret de ciutadania a tindre un habitatge o treball digne estan trontollant, fent que la indignació popular s’incremente de manera exponencial.

Les mesures emprades pel Govern del PP i del president Rajoy no donen solucions, sinó que aprofundeixen en la ruïna en la que subsumeixen a milers i milers de famílies cada dia. La vaga convocada el 14 de novembre no és sols de l’àmbit laboral, sinó que abasta tot l’àmbit socio-polític i econòmic. Afecta des de la persona aturada, passant pels estudiants, a tots els xicotets i mitjans empresaris, productors i empleats, siga quina siga la seua situació. És una mobilització de la ciutadania front les retallades i l’austericidi desaforat, on les prioritats dels executius s’han fonamentat en rescatar bancs i no persones.

La regidora i els dos regidors de Compromís per Alzira s’uneixen a les mobilitzacions del 14N. Han demanat que la part proporcional del seu sou com a càrrecs institucionals els siga descomptat. Al mateix temps van a sol·licitar que eixos diners es dediquen a serveis socials, així com els diners que es descompten als treballadors públics que facen vaga.

Compromís per Alzira

 


             
.-000153                                                                            .-000158

             
.-000172                                                             .-000133

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 12/11/2012
Ah pero que si van a la vaga han de "demanar" que se'ls desconte la part proporcional del jornal? No se'ls desconta automàticament com en qualsevol atre treball? Que bé ho tenen montat estos polítics. Inclús donen ixos diners a servicis socials, que fàcil és quedar bé en els diners dels demés!
Al final de la correguda, els únics que poden i volen fer vaga són els que saben que tenen un jornal assegurat a fi de mes. Els autònoms, encara que volgueren, no poden perque, a diferència d'estos polítics, PERDEN diners en lloc de DIXAR DE GUANYAR-NE, que és molt diferent. Parats i estudiants? Per definició, no pot fer vaga qui no està treballant! Que guanya el parat o l'estudiant fent vaga? I els polítics que aneu a la vaga... que voleu? Millors jornals? Menys hores de treball? PERO SI YA COBREU DEL POBLE SENSE FER RES!!! Per que no vos reduïu el jornal al salari mínim interprofesional i doneu la diferència per a pagar els deutes dels ajuntaments? O a servicis socials? Clar, hi ha que quedar bé... pero sense passar-se'n, veritat?
atld - 12/11/2012
Pero els regidors de compromis cobre algo a part de les indemnizacion per els plens? Flipant
Bafumat - 12/11/2012
A veure, Alziro: els regidors i regidora de Compromís no és que no arriben al Salari Mínim Interprofessional, és que a penes passen dels 500 €. A diferència de l'equip de govern, i només qui té jornada parcial, els que estan cobren dos nòmines, i una a més de 1.200 euros (i algun altre és assessor en diputació).
A vore si ens enterem.
Enhorabona pels de Compromís i EU, he de dir. Renuncien, ja que estan a nòmina.
I a vore si t'enteres: esta vaga no és només per pujar el jornal, és per tu també, capçana.

PD: I els parats i estudiants protesten i també fan vaga de consum.
SR HOMER - 13/11/2012
ALZIRO: Tienes toda la razón, ¿Que se han creído esta cuadrilla de rojos?,¿Como se atreven a plantearnos que hagamos huelga?. Si la mayoría de los ciudadanos de bien estamos encantados y felices de que con nuestros impuestos se rescate a la Banca, se paguen los grandes eventos multimillonarios, como la F-1, se ayuden a los amiguitos del alma, construyamos un aeropuerto sin aviones para el Sr. Fabra, gastemos millones en asesores nombrados a dedo, paguemos put..digooo traductoras de rumano en hoteles de lujo para nuestros amigos de Emarsa..etc, etc, y un largo etc...
Estos rojos-antisistemas-perroflauticos y anti-patriotas se quejan de todo, ya ves..quieren que nuestros hijos tengan becas para estudiar, que tengamos algún derecho laboral, que los bancos den crédito en vez de hacer negocio con la deuda, que se frenen los desahucios, que tengamos sanidad pública y de calidad, que tengamos ayudas con la ley de dependencia, que se paguen los medicamentos a las farmacias, las ayudas a los conservatorios de música, las ayudas a las V.P.O., los centros de educación especial, la investigación, la universidad pública... y otro largo etc
Amigo Alziro, tu y yo pasamos de estas chorradas de huelgas y protestas, ya protestaremos en el bar.. o dentro de un par de años como nos veamos como se ven ahora en Grecia, no vendas ni un palo de escoba, y te frían a impuestos... Amigo Alziro, a tí como autónomo no trabajar un sólo día te supone una merma irreparable, por eso trabajas 365 dias del año , las 24 horas del día, porque como bien dices una hora no trabajada no es una hora que dejas de ganar, sino una hora que pierdes dinero...
Amigo Alziro, si todos pensamos como tú...
viejo - 13/11/2012
Esta huelga la necesitan nuestros politicos, el PP la necesita para demostrar en Europa y al FMI que esta haciendo recortes y que el pueblo esta harto, el PSOE la necesita para demostrar que no esta muerto, los sindicatos para demostrar su fuerza y los partidos minoritarios para dar salida a su frustracion.
Si, en efecto, esta huelga es necesaria.
xd - 13/11/2012
¿ Y que hacemos viejo ? ¿ Nos quedamos en casa ?
pues si que estem bons!! - 13/11/2012
Esta huelga la necesitamos todos!! es la huelga por nuestra dignidad, por nuestros derechos, porque se están burlando de todos nosotros, no se trata de partidos políticos, ni de sindicatos, ni asociaciones se trata de nosotros , los ciudadanos, que vemos mermada nuestra forma de vivir, nuestros derechos, nuestra dignidad, nuestro futuro, vemos como va cayendo cada vez más rápido un país que podría haber sido fructífero!!! hasta llegar a un pozo sin fondo del que costará muchisimo salir...eso sí pagándollo los de siempre!!!pero han hecho con nosotros lo que han querido, nos han manipulado y no hay más que ver ciertos comentarios, anticuados, sin sentido y fundamento como leo habitualmente! hay muchos que sinceramente pienso que os invitan a bocadilllos , almuerzo y comidas para decir tales tonterias! parece que os molesta todo, que se hagan huelgas, que se quiten parte de sueldo....os molesta todo...todo está mal para vosotros!ojalá muchisimos ayuntamientos y dirigentes políticos fueran capaces de destinar esa parte de su sueldo a bienes sociales..... eso también os molesta???? de verdad lo que hay que leer!!!lo criticais todo!!!! y no aplaudo a Compromís por ello, pues me parece que es lo que deberian hacer todos los dirigente políticos, incluso los del PP en la Comunidad Valenciana...o no os dais cuenta que se burlan de nuestra comunidad??somos la risa de España!!! plantarle cara al gobierno central de una vez!!! no podemos APRETARNOS EL CINTURÓN Y QUE NOS DEN POR EL CULO AL MISMO TIEMPO!!!!.........


vaga, hi ha motius - 13/11/2012
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sj0EgCPmNjA
alziro - 13/11/2012
Benvolguts vaguistes, yo ixe dia estaré treballant per a cotissar i poder menjar i de pas pagar-li a algú la pensió, la prestació per paro o el jornal a algun polític. De res.
alziro - 13/11/2012
Bafumat, no fumes tant que et pegarà mal. Els parats i els estudiants fan vaga de consum? Això no t'ho creus ni tu. Que la vaga és per mi tamé? Si tu em pagues els gastos d'ixe dia yo faig vaga tamé. La vaga només fa mal als autònoms i pymes que són els que generen el 80% del treball en este país. Si ells no guanyen, no poden crear llocs de treball. Els grans empresaris, banquers i polítics ni s'immuten, no vos doneu conte? La vaga no servix per a res, pero que cada u faça lo que vuiga.
I Sr. HOMER, tot això de lo que parles (sanitat i educació, medicaments, ajudes, etc) s'ha pagat quasi exclusivament gràcies als llocs de treball i la riquesa creada pels autònoms i les pymes, i se'ls ha fregit a impostos des de sempre, no des de fa uns mesos. Pero a alguns només els funciona la memòria a curt plaç, que hem de fer.
Basfumat - 13/11/2012
Alziro, quan els teus fills o nets (si en tens), et pregunten què vas fer per ells, li ho dius: menysprear a qui va tractar de tindre les mateixes o millors condicions de les que vas tindre.
El dret a vaga, es va aconseguir amb vagues (aleshores il·legals).
El treball infantil es va abolir amb vagues i lluites.
El dret a 8 h., es va aconseguir amb vagues i mobilitzacions.
El dret a tindre una pensió, es va aconseguir amb vagues.
El dret a unes condicions laborals dignes, es consegueix amb lluita sindical.
El dret a una prestació a l'atur, es va aconseguir per la pressió social i mobilització ciutadana.
El dret a una formació, per la suma de totes i tots els treballadors.

Tot això l'han posat en perill. Cal defensar-lo com es va aconseguir: amb vagues, mobilització i lluita sindical.

Tot és millorable en el camí. Però, tu què has fet? Parar la mà, però no donar-la. Lluitarem per tu i pels teus fills, també, així de gran és la lluita obrera.

Salut!
alziro - 13/11/2012
Basfumat, nomenes molts drets pero te n'has oblidat del principal que condiciona tots els demés: el DRET A TREBALLAR. I cap vaga en la història ha creat ocupació.
Que yo que he fet? Treballar per a tirar avant a la meua família i pagar-li les pensions, la sanitat, l'educació i moltes atres coses a molta gent. Quasi res.
critico - 13/11/2012
No hagais caso a Alziro, Es evidente que es del PP y está de acuerdo con la destrucción del estado de bienestar. El no lo necesita y no le interesan la gente que si necesita servicios sociales. Estos son personas que solo miran por ellos, son clasistas y abominan de las clases obreras. Viven de rentas y deconocen el esfuerzo de un trabajo por un salario mínimo. Para las personas como Alziro, los derechos sociales no deberían existir, ni becas, ni comedores infantiles, ni sanidad pública, son cosas de lacayos y gentes de baja estofa.
La huelga es necesaria para demostrar a las personas como Alziro, que la mayoria de los ciudadanos estamos por los servicios públicos y los derechos sociales.
Bravo por Compromis!!!
baphomet - 14/11/2012
Sempre m'ha resultat curiós, com a mínim, alziro, què els reaccionaris com tú, i com els governants de torn, només se'n recorden del dret a treballar ELS DIES DE VAGA, i no la resta de dies de l'any. Com a mínim curiós!!!
alzireño - 15/11/2012
alziro te doy las gracias, yo si tuviera trabajo aria lo mismo, en cuanto a los derechos seguimos igual, lo que pretendéis es tener libertinaje, las empresas lo pasan mal, tendrán que quitar privilegios en vez de quitar puestos de trabajo.

espero a los próximos recortes por los gastos de destrucción de mobiliario publico,horas extras de las fuerzas de ley y orden por culpa de 4 gatos pitoflautas bandalos..
baphomet - 15/11/2012
Quan els fallers de València paguen els contenidors de fem que acaben cremant-se cada tercera setmana de l'any, aleshores et donaré la raó alzireño, i demanaré que els sindicats correguen amb les despeses causades per algún grup d'incontrolats en el marc de les mobilitzacions convocades per aquests. mentre tant, menys demagògia i més trellat.
alzireño - 15/11/2012
eso eso, que lo que quemen lo pegan, sea las fallas sea pepito los palotes, quien rompe paga.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.