Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 13 de diciembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira insta a l’Ajuntament a aclarir el futur d’Alzira Ràdio

“La Sra. alcaldessa va prometre públicament que no hi hauria retallades en el personal de l’Ajuntament”



Des d’EU hem preguntat en diverses ocasions per la situació d’Alzira Ràdio i en el mateix plenari de juliol (en què es donava compte del balanç de l’emissora en el 2011) el sr regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta, a les nostres preguntes sobre el pla de futur, va respondre que l’emissora tenia els aspectes de millora resolts i que hi havia diversos plans de viabilitat per a la emissora. En el que portem de legislatura, no s’han comunicat públicament, ni s’han debatut en cap plenari, el màxim òrgan de decisió. D’una altra banda, EU ha mantingut reunions amb la Sra. regidora de Comunicació i amb el director gerent de l’emissora sobre la situació d’Alzira Ràdio, i en cap cas s’ha avançat cap mesura substancial.

Això no obstant, a hores d’ara, s’ha notificat un ERO als treballadors. I en l’actual situació no es pot consentir la destrucció de llocs de treball. A més a més, la Sra. alcaldessa va prometre públicament que no hi hauria retallades en el personal de l’Ajuntament.

Recordem que la societat anònima Alzira Ràdio, quan es va crear el 2004 sobre l’emissora municipal existent, es va fer argumentant que, amb una teòrica privatització (que no és tal), es generarien beneficis. De nou, tenim una altra prova més que no és així. De les societats municipals, és la que ha presentat sempre uns números més delicats. De fet, la despesa municipal ha rondat en tot eixe període els 200.000 euros. I no s’han produït mai beneficis: des d’un màxim de 50.000 euros, en el 2011 a penes s’ingressaren un poc més de 10.000 euros (segons dades municipals, fins fa uns mesos enguany s’havien augmentat uns 20.000).

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “amb la crisi hi ha hagut una caiguda d’ingressos publicitaris de vora un 70%. En qualsevol cas, l’equip de govern deu una explicació a la ciutadania de per què no ha posat en marxa unes altres mesures que frenaren la situació de l’emissora i s’haja arribat a aquest punt. I en aquest sentit EU exigirà responsabilitats polítiques a l’equip de govern per aquesta mala gestió durant anys. Entenem que han faltat instruments per fer front a aquesta situació. Des d’EU hem proposat en diverses ocasions que hi haja una col·laboració del Consell de Comerç perquè s’oferisquen altres iniciatives, que compte amb el seu suport i implicació. De la mateixa manera, en els anys de bonança es deuria haver arbitrat una mancomunitat amb altres emissores locals de la comarca, hi ha una mitja dotzena. Aleshores, es podrien haver fet les inversions tècniques necessàries, com han fet les televisions locals, per exemple, per compartir despeses i ampliar els serveis. Pensem que encara s’està a temps de tractar de dur a terme aquesta iniciativa.”

Segons el regidor d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira: “des d’EU defensem un model públic de gestió, i entenem que un mitjà públic de comunicació a nivell comarcal és útil i necessari, per la seua proximitat i per la implicació de molts sectors socials. Lamentem la falta de propostes clares per part de l’equip de govern, tot i tindre en anys de bonança aquells números damunt la taula”.

EU-Alzira
 


 
Gente de la Ribera  

 
 
 
 


                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000147                                                                                                                                 .-000120

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000021

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialMedios de Comunicación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

julian - 13/12/2012
Yo cerraba la emisora de propaganda de los políticos y ese dinero lo destinaba a servicios sociales y cáritas
Benito - 13/12/2012
¿Pero noes hemos vuelto locos o qué? Una empresa pública deficitaria que no sirve para nada es un aberración que esté abierta. Vamos a ver, que estamos hablando de escuchar "Cachito, pechito y ombligo", a Juanito Valderrama y los resultados del Pobla Llarga contra el Albalat, ¿a quién le interesa eso? Esta emisora es deficitaria y es algo totalmente prescindible; no estamos hablando de un ambulatorio o de servicios públicos como bomberos, por ejemplo.
Que se cierra ya esta ruina, además, en la putja de Baltaro ya no se escucha ¡menuda onerosa ruina!
TONI - 13/12/2012
El sistema no admite comentarios escritos en mayúsculas.
Santi - 13/12/2012
El coche oficial de la alcaldesa + rebaja delsueldo del director + el sueldo de la concejala de comunicación, pues es un puesto que se podría ecitar (no sirve para nada y podría ser llevado por un funcionario) y ya tenemos el tema económico medio solucionado

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal