Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 13 de abril de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Asociació Protectora d’Animales d’Alzira, Lacua, llança la campanya “Un somni sense cadenes”

Dinamic, grup guanyador de “Tú sí que vales” 2012, actuarà demà en el Gran Teatre, a les 18:00 hores


 

e#lzapatitodecristal20130222
l#abodegueta20130226

L’Asociació Protectora d’Animales d’Alzira, Lacua, es dedica a la recollida, cura i posterior adopció d’animals abandonats, però entre les seues funcions també destaca l’acció pedagògica gràcies a les campanyes de conscienciació de la societat.

En aquesta ocasió, volem anunciar-vos el començament d’una nova campanya: “Un somni sense cadenes”, amb l’objectiu de informar i conscienciar als ciutadans d’Alzira.

Encara que els circs d’animals es presenten coloridament com “espectacles d’entreteniment,” aquests no són divertits per als animals, més bé, els circs representen un malson del qual no van a despertar-se.

Aquests espectacles ensenyen el sotmetiment mitjançant la por i transmeten als espectadors (especialment als xiquets) que aquests éssers són mers objectes per a la nostra diversió.

Des de Lacua estem convençuts que és possible la diversió sense sofriment i per a demostrar-ho, el primer acte d’aquesta campanya és un espectacle a càrrec del grup Dinamic, guanyadors de l’edició de “Tú sí que vales” 2011. No deixarà ningú indiferent, combinarà l’espectacularitat, l’art, l’humor, la tensió, i tot sense cap tipus de crueltat animal.

L’actuació es farà demà, en el Gran Teatre d’Alzira, a les 18:00 hores. Aquest grup artístic col·laborarà amb Lacua sense cap ànim de lucre, tot el recaptat en l’esdeveniment anirà directament per als animals abandonats que poblen diàriament els carrers d’Alzira i l’entorn més pròxim.

El preu de les entrades és de 5 euros per persona y 3 euros per a família nombrosa. També hi haurà fila 0 per a qui no puga assistir a preu de 3 euros.

Si vols passar una vesprada emocionant i inoblidable alhora que ajudes als animals més necessitats, no ho dubtes i acudeix juntament amb nosaltres a veure Dinamic!

Informació i venda anticipada: 664.371.635 i 664. 371.575.

Lacua

 

 
En El Seis Doble Temático…
 
 


                           
.-000189                                                                                                                          .-000100
                            
.-000084                                                                  .-000187

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Toni - 14/04/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal