Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.883 Fotografías: 108.870 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 11 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar

Gesual, que gestiona sòl del polígon del Pla, encara no s’ha desfet
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU exigeix un pla de futur per a les tres societats municipals, que arrossegaren 280.000 euros de pèrdues en el 2012

“La situació d’Alzira Ràdio és sagnant. L’equip de govern deu una explicació de per què no ha posat en marxa mesures que frenaren la situació de l’emissora i s’haja arribat a aquest punt”


 

.-000200
.-000202

EU-Alzira exigeix plans de futur i de viabilitat per a les societats municipals, que van acumular 280.000 euros de pèrdues en el 2012, segons els comptes que es presentaren en l’últim plenari de maig. Ja són diversos els exercicis que hi ha els mateixos resultats, i en tot el que portem de legislatura l’equip de govern no ha presentat alternatives per a aquestes entitats.

1. Respecte la situació d’Alzira Ràdio és sagnant; ho diu la mateixa auditoria. En qualsevol cas, l’equip de govern deu una explicació a la ciutadania de per què no ha posat en marxa, en els dos anys que portem de legislatura, mesures que frenaren la situació de l’emissora i s’haja arribat a aquest punt. L’equip de govern va anunciar sense detallar que hi hauria un retall progressiu en l’aportació municipal. Però, d’un pla de viabilitat i de futur i propostes concretes, ni rastre.

Es ve parlant que hi havia un pla de treball: però dels 40.000 euros que s’havia previst ingressar, Alzira Ràdio només va tindre uns ingressos de 15.000 euros (a pesar del retall en un 70% dels ingressos publicitaris des del 2009). La resta, 190.000 s’han de posar de diners públics any rere any. I en aquest sentit des d’EU exigim responsabilitats polítiques a l’equip de govern per aquesta mala gestió durant anys.

Des d’EU hem proposat en diverses ocasions que hi haja una col·laboració del Consell de Comerç perquè s’oferisquen altres iniciatives. De la mateixa manera, en els anys de bonança ni es deuria haver unflat com es va fer l’emissora i es deuria haver arbitrat una mancomunitat amb altres emissores locals de la comarca, hi ha una mitja dotzena. Aleshores, es podrien haver fet les inversions tècniques necessàries, com han fet les televisions locals, per exemple, per compartir despeses i ampliar els serveis. No s’ha fet.

Des d’EU defensem un model públic de gestió, i entenem que un mitjà públic de comunicació a nivell comarcal és útil i necessari, per la seua proximitat i per la implicació de molts sectors socials. Lamentem la falta de propostes clares per part de l’equip de govern.

2. Pel que fa a Gesual, que gestiona sòl del polígon del Pla. Es porta des d’inicis de legislatura, i ja estem en la meitat, que s’havia de desfer. Encara continua. Urgim a l’equip de govern a liquidar-la el més prompte possible: estem parlant de 15.000 euros de pèrdues sense tindre activitat aquesta societat.

3. Quant a la Piscina Municipal. És cert que els últims exercicis presenta un mal balanç, en el 2012 77.000 euros de pèrdues. Però, aquesta societat genera quasi 600.000 euros d’ingressos i fins a fa dos o tres anys ha donat beneficis. Per tant, ací hi ha una garantia i un suport.

El que traslladem és un canvi de la línia que s’ha seguit últimament. I revisar les retallades en el servei i l’augment de les tarifes. Si ha tingut una bona base la Piscina Municipal, ha sigut gràcies precisament a oferir un servei de certa qualitat i assequible, el que ha garantit un servei públic per a xiquets, joves i ancians. A mitjà i llarg termini, serà això el que continuarà garantint el seu futur i viabilitat.

EU Alzira

 
 


                           
        .-000153                                       .-000158                                                .-000172                                               .-000133

                          

.-000000                             .-000045                                .-000095                                  .-000169              


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas
PolíticaActualidad Política
SocialGeneralMedios de Comunicación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Peix - 11/06/2013
Volem llistats més complets, la ciutadania te dret a saber en detall el que paguem i perquè paguem. Pregue a l'oposició tinga a bé donar sempre cifres i detalls, tal com va fer Compromís amb la tamborada i ens puguerem enterar de les animalades que ens hem gastat els alzireny, o més bé que s´han gastat els que ens governen.
Apolo - 11/06/2013
Tres empresas ruinosas bajo la supervisión económica de Lahuerta. Estamos apañados con este hombre, nos va a dejar arruinados, lo he dicho por activa y por pasiva. Este hombre es de los políticos más malos que han pasado por Alzira. Lahuerta, hazle un favor a Alzira, estás a tiempo: MARCHATE

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal