Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.871 Fotografías: 108.857 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
lunes, 17 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar

Iván Gradolí, Frost Morr y Xesu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Entrevista a Iván Gradolí, Frost Morr y Xesu - “La Calle”, un lloc en Alzira on es fomenta la música en viu

Obert a tot tipus d’estils musicals i formacions de tot arreu


 
 
 

 

Han estat amb nosaltres en El Seis Doble Iván Gradolí, president de la Associació “La Calle” Jam Sessions i dos músics d’Alzira, Frost Morr i Xesu, que pertanyen a diverses formacions com Leukoners que practica l’estil celta rock; Erotic Pshyco, la seua música s’encamina al glam rock i The Jimmys que ens ofereix un so acústic.
“La Calle” s’ha creat per a que tots els músics d’Alzira i la Ribera tinguen un lloc on mostrar la seua música.
Amb tres mesos de vida el nombre de socis supera ja les 900 persones. En este curt temps, grups de Galícia o Barcelona han passat ja pel local alzireny de música.

Una aposta forta que està obtenint una bona resposta per part del públic, també per part dels integrants de les formacions musicals, que tenen amb esta iniciativa un lloc on mostrar-se i oferir en directe les seus creacions.
Gradolí ens ha contat que “La Calle” el que vol es “fomentar la música en viu”.

Per la seua part, tant Frost com Xesu s’han mostrat encantats amb esta oportunitat que els ofereix “La Calle”  i qualifiquen de “plaer” el tindre al abast dels musics un local d’estes característiques.

Ens han parlat també de la seua música i de la situació per la que travessa el món dels grups musicals en la actualitat.

Salva Roses



Entrevista a Iván Gradolí, Frost Morr y Xesu

 

 

 

 

 

 


 

                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 17/06/2013
Excel·lent inicativa la que ens arriba des dels promotors i responsables de "La Calle". I encara més ara que via-IVA el govern del partit popular treballa de valent per ensorrar tot allò relacionat amb la cultura apujant la càrrega impostiva del nostre denostat cinema apujant el percentatge del 8 al 21 la contribuint de manera ferma i decidida al tancament d'un fotimer de sales arreu Espanya. També i pel que fa a la música en directe els artistes han hagut de passar de presentar factures als empresaris contractants també del 8% al 21% d'IVA. Ja ho dic: una aposta ferma i decidida per arrasar amb tot allò relacionat amb la difusió cultural. Per això dic que em sembla encomiable la tasca d'aquests emprenedors per mantenir obert aquest lloc on poder escoltar música en directe.
Endavant, us desitge un camí de llarg recorregut.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal