Lunes, 27 de junio de 2022 Edición diaria nº 5.561 Año: 16 Noticias: 41.281 Fotografías: 102.906 Comentarios de usuarios: 121.467
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de septiembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Compromís per Alzira demana al PP que mantinga l’actual ubicació de l’Escola d’Adults

Gómez: “Després de reunir-nos amb part de l’equip de l’Escola d’Adults per a tractar la proposta de canvi d’ubicació del centre, manifestant que no volen el canvi, Bastidas deu replantejar-se la seua decisió i buscar consensos per a la ubicació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.”

 

.-000203
.-000207

Ahir, una representació de la Coalició Compromís per Alzira, es va reunir amb part de l’equip de l’Escola d’Adults per tal d’escoltar la seua opinió respecte a la idea del PP de canviar l’actual ubicació del centre per a ubicar allí l’Oficina d’Atenció al ciutadà.

El primer que van manifestar és que la millor ubicació possible per a l’escola d’Adults és l’actual, per diferents raons. Es tracta d’un edifici inaugurat fa poc més de 2 anys i, per aquesta raó, està preparat per a albergar aquest centre i la quantitat d’alumnes que cada any es matriculen – en el curs 2012-2013 van ser 1.058. Una altra raó és que també s’han invertit uns diners que, amb el trasllat, es perdrien. En quant a l’alternativa plantejada per l’equip de govern tampoc és la més adient per a albergar un centre educatiu. També l’equip de l’Escola d’Adults ha recordat que ja va patir durant 5 anys la provisionalitat de les instal·lacions del centre i tampoc estan disposats a tornar a passar pel mateix.

Des de Compromís per Alzira donen suport a la idea de l’Escola d’Adults de mantindre la ubicació actual. A més es dona una altra circumstància i és la despesa econòmica que li suposaria a l’Ajuntament el trasllat de l’Escola d’Adults a La Parrilla: Primer, acabar d’adequar l’edifici que, a simple vista, necessita una inversió important i, després, la despesa d’adequar la zona de l’Escola d’Adults a les necessitats d’una Oficina d’Atenció al Ciutadà. I també, com s’ha indicat abans, caldria sumar la despesa realitzada en l’actual centre.

Per això, tal i com diu el portaveu del Grup Municipal Diego Gómez: “Considerem més factible trobar un lloc per a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i no duplicar despeses. Per aquesta raó, considerem que hi ha alternatives que es poden estudiar als voltants de l’Ajuntament, per exemple: El baix del carrer Sant Roc on està l’OMIC, el garatge de la part de darrere de l’Ajuntament on es podria ampliar l’oficina del PROP o el garatge de la Policia Local – ja que les dependències de la Policia Local es traslladaran a un nou edifici (segons va prometre l’Alcaldessa). Però sempre des del consens de tots els grups municipals”.

Diego Gómez
Portaveu G.M Compromís per Alzira
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

                           

                .-000025                            .-000165                  .-000144              .-000131

                            
  .-000166                                            .-000143          .-000103                                        .-000186                                  


 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernat Montagud - 06/09/2013
Diego, comparto el malestar de mis colegas. Pero estos tienen que ser ambiciosos. Se debe pedir la construcción de un aulario de nueva planta adecuado a este tipo de docencia. Recuerdo que junto al Rey Don Jaime existen terrenos. En esa zona, de reciente expansión, hay suficientes terrenos de titularidad pública.. Se crearía un núcleo, con amplios aparcamientos comunes para el Instituto y la UNED. Otra zona podría ser en la inmediación de la locomotora (Avda. L.S). Se revitalizaría esta área con escasa vitalidad. Una tercera área es Tuley: Instituto y Universidad Católica. En los tres casos serían menores los costos de mantenimiento y vigilancia. Muy cerca podría estar el soñado Palau de la Música. Otro tipo de traslados eventuales sólo crearían molestias a alumnos y profesores. Recuerdo con pena el Centro de Profesores de Alzira- La Ribera. Su traslado desde el pequeño núcleo junto al bar Romeral,fue antesala de su supresión. .Bernat.
compromis - 06/09/2013
Hola Bernat:
El problema hui es economic. Tenim que gestionar bè els diners i ara no podemfer front a una despesa com la que proposes. Per això pensem té mes sentit habilitar les zones proximes al ajuntament (baixos carrer san Roc, magazen municipal,deposit vehicles...etc per crear una oficina d´atenciò ciutatana ) ...es lo mes raonable encara que no sabem si la rao de Bastidas es no voler una Escola d´Adults digna en Alzira i la seua comarca pensat que es competencia de la Generalitat!!!
Bernat Montagud - 06/09/2013
Amigo de Compromís. Con mi opinión deseaba despertar una pequeña polémica y rememorar el Centro de Profesores que tanto se implicó en las comarcas de La Ribera. Claro que como docente prefiero priorizar los espacios para la formación que para la información. El ayuntamiento dispone de infinidad de ellos. en el espacio de la Vila. Esta no se debe despoblar. Basta rentabilizarlos mejor para habilitar oficinas. ¿Qué pasa con el antiguo Romeral? ¿Qué función desempeña en inmueble del CEP? Pero sigo pensando en el futuro. Creo que el espacio actual otorgado en ese edificio -compartido por otros servicios municipales- nació pequeño. Minúsculo para el número de ciudadanos que se matriculan en busca de una segunda oportunidad. Amo a la escuela pública y siempre consideraré insuficiente las inversiones. Un abrazo. Bernat
Chillón - 06/09/2013
Espere que el que ha fet el comentari en nom de Compromís no siga cap dels mestres regidors que representen al partit, perque de faltes n'hi han per a parar un carro:
"economic, mes, proximes, al ajuntament, san Roc, magazen, deposit, rao", signes sense espais darrere i totes les que em faltaràn i que jo no he detectat, perque jo normalment no parle valencià, a més a més que ni l'ha estudiat.
Segur que jo també he tingut faltes per això que vos he comentat abans, però crec que menys que el comentariste que jo he criticat. Espere que siga alumne de l'Escola d'adults el comentariste, que falta en eixa materia sí que l'hi fà.
Benito - 06/09/2013
Esto es una prueba de lo que le preocupa al peperío la educación y la cultura. Si fuese para montar un bingo o un casino cederían hasta el Salón de Plenos si fuera necesario, pero, ¿para esto? ¿para que la gente que no ha podido formarse de joven lo haga de adulto? ¡Por favor, qué aberración! Ni Escola d’Adults ni biblioteca. El problema es que al ser público pues nada de nada. Si fuese privado ya estaría funcionando, quizá, a cambio de que a algún concejal le regalasen el título de ESO o de Bachiller (con orla incluida).
Pere Peres - 07/09/2013
Don Bernat, he de dir que m'ha sorprés molt llegir el topònim Tulell amb la terminació "y". I dic que m'ha sorprés perque fins ara en aquest poble jo sempre l'he sentit pronunciar amb el fonema palatal i mai amb el fonema vocàlic; es a dir: sempre he sentit pronunciar Tulell com Rosell, ull i poll i mai com Llombai o Montroi.
Segons Roselló el topònim Tulell deriva de Al-fudell o Al-fulell, alqueria on vivien cristians nous. Pense que com usuaris de la llengua deuriem de fer un petit esforç per efatitzar, ni que siga mínimament, els nostres trets fonetics peculiars i, de més a més, com alzirenys deuriem fer el mateix esforç per utilitzar amb correció la toponímia oficial.
Ja em diu alguna si vol. Adéu siau.
Bernar Montagud - 07/09/2013
Amigo Pere Peres. Lamento mi posible error. Procuraré informarme. Un abrazo.
Bernat Montagud - 08/09/2013
Amigo Pere Peres, he consulado el opúsculo "Toponimia dels pobles Valencians" editado por la Academia Valenciana de la Llengua en 2012. En el apartado referente a las "Partides i Paratges", sus autores Lairón Pla y García Alós mencionan TULELL. Lamento mi error, fruto de la precipitación. Nuestro maestro nacional don Gonzalo "el malo", me hubiera administrado un buen golpe con su regla de madera en la palma de la mano. Un abrazo. Bernat.
Pere Peres - 08/09/2013
Don Bernat, deia Fuster que els valencians som un poble d'aluvió, i és per eixa puperposició de substrats que part de la nostra toponímia actual esdevé opaca. El seu estudi, pense, suposa un pont entre nosaltres i aquells qui ocuparen abans aquest troç de terra. Gran part dels nostres topònims locals no són tranparents però amb tot la seua fonètica valenciantizada ens pot resultar fascinant, evocadora, encissadora. Personalment sent vergonya aliena quan escolte la nostra Alcaldessa referir-se al pont de Ràfol o pont groc amb el nom d'un establiment comercial Fast Food.

Jo també duc a la mà la bramor de les "varaes" d'un frare el nom del qual m'estime més no esmentar... les mans estan fetes per encaixar-les, reba vosté la meva.

Respecte l'Escola d'Adults Enric Valor compartisc l'opinió de Compromís: el centre deuria de mantenir-se per al seu ús original i, encara més afegesc, no per albergar els invents i les ocurrències del Tinent d'Alcalde.
Salutacions
Berat Montagud - 08/09/2013
Amigo Pere Peres. Gracias. Un abrazo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.