Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 11 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Prou d’infàmies, salvem RTVV!

“Els gestors del PP heretaren en el terreny audiovisual 18 milions d’euros de deute i l’han convertit en 1.300 milions d’euros”



.-000249
 .-000208

Desde Iniciativa Per Alzira volem donar suport al comunicat enviat per Demòcrates Valencians als mitjans de comunicació expressant la seva indignació en la resolució del problema de Canal 9 per part del Partit Popular i destacar que el autentic culpable de tal barbaria és el mateix Partit Popular.

Si bé volem recalcar la nostra identitat local també em de reconèixer que davant situacions tan greus com aquesta no deguem tancar els ulls ni mirar cap al costat. i desde la nostra identitat recolzar als nostres companys de Demòcrates Valencians.

En este dia d´infàmia per a tots els valencians, Demòcrates Valencians vol mostrar primerament la nostra solidaritat amb els treballadors de RTVV. Teniu tot el nostre recolzament.

L’anunciat tancament de RTVV consuma un fracàs complet de la nostra societat. I hem de fer crítica, atés que s’ha permés a un acossador com Vicente Sanz fer i desfer com a cap de personal i incrementar la plantilla fins a límits insospitables en qualsevol mitjà de comunicació a l’ús. Però no només fa pudor la política de personal, també la manipulació rutinària i la banalitat que s´han consagrat com a moneda de canvi habitual en la programació. Els gestors del PP heretaren en el terreny audiovisual 18 milions d’euros (2.600 milions de pessetes) de deute i l’han convertit en 1.300 milions d’euros (215.000 milions de pessetes). Un desficaci econòmic, a costa dels diners de tots els valencians, que hauria de suposar que respongueren amb el seu patrimoni.

El que s’unflen el pit parlant de senyes d´identitat s´han carregat un ens que ja formava part del patrimoni valencià i que vertebrava realment els nostres pobles, de nord a sud del nostre territori. Gràcies a Canal 9, no cap dubte, els valencians sabem millor com som, tot i que el respecte a la nostra llengua en la seua programació ha distat de ser el que es regulava en la seua llei de creació.

Des de Demòcrates Valencians no podem deixar tampoc de recordar el temps i l’esforç perduts des d´una oposició al PP que s’ha dedicat a arreplegar firmes i plantejar projectes de llei i manifestacions per a poder vore una televisió d’una altra comunitat autònoma. El nuc gordià estava ací, en terres valencianes, era Canal 9, amb treballadores i treballadors valencians que ara es trobaran en l´atur. Sens dubte, una oposició responsable hauria suposat una major pressió per a este govern de dèspotes que amenaça amb desfigurar per a sempre el poble valencià.

Per a acabar d´adobar este sainet, hem assistit a la vergonya de l´anulació d´un ERO, subcontractat a preu d´or, i fruit de l´empastre del PP en la gestió de l´ens, atesa la superpoblació en la empresa directament relacionada amb les xarxes clientelars d´enxufats que parasiten la Generalitat Valenciana. Així respon el PP a la confiança dels valencians que, amb les seues millors intencions, el concediren el seu vot.

Resoldre este desgavell d´incompetència, corrupció i infàmia resultarà prou complicat, però Demòcrates Valencians es decanta per la constitució d´una Comissió d’investigació, formada per persones independents i que informe de les responsablitats de les persones que han participat en este espoli del Patrimoni Valencià. Res a vore, aprofitem per a dir-ho, amb eixe Consell Assessor que reflexa tots els vicis del clientelisme polític i les quotes de partit que rebutgem rotundament.

Per últim, vos animen a què vos sumeu a les convocatòries en defensa d´una RTVV plural, digna i en valencià.

Iniciativa per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


                          
.-000155                                                                                                                    .-000168

                           
 .-000170                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000217





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialMedios de Comunicación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal