Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 9 de noviembre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Toni Cucarella
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Paranys

Ens endinsem en un món desencantat, poblat de perdedors i altres personatges desfavorits



L’obra

“A molta gent li fa igual escoltar per la tele que hi ha cinc milions de desocupats com si diu que cent milions de persones ja han anat a vore l’última pel·lícula de Spielberg; com a molt exclamarà: “Redell, quant de personal!”. Però si ets tu qui ompli el sac dels desgraciats...”. Ja des del primer relat de Paranys, ens endinsem en un món desencantat, poblat de perdedors i altres personatges desfavorits. Són contes procedents dels llibres La lluna vista des de la terra a través de la tele i de Llet agra, però també d’altres inèdits escrits durant l’etapa de silenci literari de l’autor, els que ara formen part d’aquest volum per oferir nos una selecció ben representativa de lanarrativa curta de Toni Cucarella.

 

L’autor

Toni Cucarella (Xàtiva, 1959) destaca com a narrador per novel·les com Cool: fresc (1987), El poeta (1988), Bogart & Bogart (1993) i L’última paraula (1998), amb què vaobtenir, ex aequo, els premis Ciutat de Badalona i de la Crítica dels EscriptorsValencians. Per la novel·la Quina lenta agonia, la dels ametlers perduts (2003) va rebreel Premi Octubre-Andròmina de Narrativa i tornà a guanyar el de la Crítica delsEscriptors Valencians. En aquesta mateixa col·lecció ha publicat Dones d’aigua, hòmens de fang, que ha rebut molt bona acollida per part de la crítica. També haconreat la narrativa breu, el teatre i la narrativa juvenil. Col·labora com a articulista enmitjans com Levante-EMV, El Punt-Avui, Caràcters i Vilaweb, i manté el blogblocs.mesvilaweb.cat/cucarella.

 

Destaquem

És un volum molt interessant per gaudir de l’estil que ha fet de Toni Mollà un dels autors valencians contemporanis de referència.

El volum inclou una introducció ben completa de Maria Josep Joan i Josep Vicent Martínez.

 

Fitxa tècnica

Títol: Paranys

Autor: Toni Cucarella

Introducció: Maria Josep Joan i Josep Vicent Martínez
Col·lecció: «Els Nostres Autors»
Número: 76
Pàgines: 208
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: rústega
Preu sense IVA: 11,49 €
PVP: 11,95 €
ISBN: 978-84-9026-274-0


Un taller multimarca con las mismas asistencias que un servicio oficial

Te ayudamos a asegurar lo que realmente te preocupa

Descubre los rincones de Alzira con mejor sabor

 

 

 

 

 

 



         
                 

 .-000025                            .-000143                  .-000144              .-000324


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal