Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de noviembre de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 El Nou Bàsquet Alzira ha presentat els seus equips per a la temporada 2014-15

El club compta amb més de 140 jugadors, des de sènior masculí i femení fins a benjamins


 

.-000271

El Nou Bàsquet Alzira va presentar la vesprada del diumenge, davant d’unes graderies del Pavelló Pérez Puig plenes de familiars i amics, els seus equips per a la present temporada 2014-2015.

Un total de tretze equips conformen les plantilles de l’NBAlzira, tot un record per al Club. Des de Sènior masculí i femení fins a benjamins, el Club compta amb més de 140 jugadors. Com a novetat d’enguany podem destacar el retorn del Sènior Femení, absent la darrera temporada, i el increment dels jugadors i jugadores més joves, ja que per primera vegada el Club compta amb dos equips benjamins, el futur de l’NBAlzira.

Com es habitual any rere any en les presentacions de l’NBAlzira, el Club va premiar a l’equip i els jugadors destacats de la temporada passada. En l’apartat de millor equip va ser per al Junior Femení que va competir tant Lliga Valenciana, Lliga FBCV i Copa Federació al mes alt nivell. El guardó a l’equip va ser entregat de la mà del Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira José Andrés Hernández, qui va tindre unes paraules de suport per a tots els jugadors, reconeixent la llavor del Club en el foment de l’esport a Alzira i donant el seu suport des de l’Ajuntament per poder continuar en aquesta tasca, valorant positivament la reobertura i condicionament del Pavelló Pérez Puig. El premi a l’esportivitat va ser per al cadet Carlos España. Luís Borja del junior se’n va endur el premi a l’esforç. La junior Ángeles Luís va ser nomenada com a jugadora amb major progressió.

El tradicional apartat d’homenatges va tindre com objectiu el reconeixement al bàsquet femení alzireny. A l’acte van acudir varies de les jugadores que han format part d’aquest Club en algun moment de la seva vida. També hem comptat amb l’inestimable presència de varies jugadores del primer equip federat femení que va jugar amb la denominació de Bàsquet Alzira, allà pels anys 80, junt al seu entrenador Luís Pradillos. Trenta-quatre anys desprès, amb aquest humil tribut a aquestes pioneres del bàsquet de la nostra localitat, volem animar a la secció femenina del Club, per a que continuen amb els èxits i augmente, més si cap, el nombre de jugadores i equips en un futur pròxim.

Per a finalitzar l’acte el President del Club José Borrull va agrair als públic la seua presència, i en el seu discurs com a nou President del Club va destacar la importància de que cada jugador, entrenador, pare o mare considere com a propi el nostre Club, convidant a la participació per poder donar a tots els jugador no sols una activitat esportiva, sinó l’oportunitat de perteneixer a un col·lectiu que hui gracies a tots està molt viu.

Al finalitzar l’acte tots el jugador es feren la tradicional foto de família.

Nou Bàsquet Alzira

 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079
                          
.-000331                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000261                                                                                                                          .-000100




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

FRAN - 25/11/2014
Buena presentación y cada año ampliando el numero de equipos en categorías de formación.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal