Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de diciembre de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segons Compromís per Alzira, el PP s’acomiada amb un pressupost electoralista incloent un préstec de quasi 8 milions d’euros que hipotecarà el futur de la ciutat

“Amb aquest pressupost, Bastidas es cobreix de glòria incloent el pagament de l’Hort de Redal en el seu últim any”


 

 .-000348
Amb una quantitat de 42 milions, 9 més que l’any 2014, el PP presenta uns comptes per a l’any 2015 que destaquen per incloure l’operació de deute més important de la democràcia per a fer front al pagament de la finca coneguda com Hort de Redal, que va ser objecte d’expropiació pel Pla General del 1985.

Hem de recordar-li a Bastidas que quan se signà el conveni de pagament amb els propietaris dels terrenys l’any 2010 ja li advertirem que era millor buscar un préstec a llarg termini amb quotes assumibles però, una vegada més, no sen’s va tindre en compte. Ara, després de pagar interessos molt elevats, escriptures notarials de garantia hipotecària i un llarg etcètera, és quan es pensa en acudir a la banca i pagar la totalitat de la quantitat pendent. Presumeixen d’estalvi però, quant han pagat de més aquests últims anys?

A més d’haver de pagar, Bastidas i el PP continuen sense canviar l’ús de la finca de propietat municipal per a rendabilitzar la gran quantitat de diners que ens va a costar a tots els veïns i veïnes d’Alzira. Ha dedicat anys a tramitar i aprovar projectes urbanístics poc raonables que ara, amb la crisi econòmica, van caient dels arxius i no s’ha preocupat en buscar una eixida a aquesta enorme finca ubicada al costat del Xúquer i de gran futur per a l’expansió de la nostra ciutat.

Però, tornant als comptes municipals, ens crida l’atenció que incloga com a ingressos que l’Ajuntament va a rebre de la Generalitat Valenciana per les obres d’urbanització de La Vila per import d’1,3 milions d’euros, quan aquesta subvenció esta arreplegada als Pressuposts de la Generalitat però porta anys de retard. Suposem que no desapareixerà en les primeres setmanes de l’any 2015 tenint en compte la situació de crisi de la nostra autonomia. Esperem que el Conseller d’Hisenda, el Sr. Moragues, pague prompte aquesta quantitat.

Amb aquests diners, es consignen múltiples partides d’inversions a la nostra Ciutat: Carretera d’Albalat, redona del Molí del Toro, carril bici, el Pla, el Respirall, il·luminació del circuit de cross, local BTT, càmeres de trànsit i control d’incendis, nous semàfors a Gabriela Mistral, aire condicionat a la Biblioteca, etc.

Però no s’oblida de partides de caràcter electoral com les despeses de publicitat de l’equip de govern, els 50.000 € que disposa l’Alcaldia de despesa discrecional, l’exposició de Ripollés de 12.000 €, per no esmentar les grans despeses que assumeix l’Ajuntament amb recursos propis per a atendre els serveis públics que no són de la nostra competència com són, les Residències de la Tercera Edat, Escoletes Infantils, el Transport Públic d’Autobús, amb una disminució cada any més pronunciada de les subvencions de la Generalitat Valenciana.

Per últim, des de Compromís per Alzira, presentarem esmenes al projecte de pressupost per tal d’incorporar serveis que considerem deuria prestar l’Ajuntament, que són importants per a la ciutadania en els temps de crisi que estem patint i que el PP no ha posat en marxa en els 10 anys que porta governant la ciutat.

Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079
                          
.-000331                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000339                                                                                                                          .-000100




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal