Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 29 de junio de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 Alzira ha celebrat el torneig bàsquet 3 x 3 de Sant Bernat amb rècord d’inscripció d’equips

Trenta-sis equips han participat en aquesta edició


 


.-000243

Aquest dissabte 27 de Juny s’ha disputat el tradicional torneig bàsquet 3×3 Sant Bernat 2015. Enguany, amb la previsió d’altes temperatures, la competició ha tingut lloc en el Pavelló Fontana Mogort, a diferencia dels últims anys on ha sigut la Plaça Major la que es convertia en una gran pista de bàsquet. Encara que no s’ha pogut fugir de la calor, tots els participants han agraït jugar a l’ombra.

Aquest any el torneig ha comptat amb la major inscripció de la seua història amb trenta-sis equips inscrits en les quatre categories: Sub12 (7 equips), Sub16 (9 equips), Sènior Masculí (14 equips i Sènior Femení (6 equips). La majoria d’equips participants en les categories Sub12, Sub16 i Sènior Femení han estat formats per jugadors i jugadores d’Alzira, molts d’ells del nostre club. La resta de jugadors han procedit de pobles com Villanova de Castelló, Benifaió, Algemesí, Carcaixent, Alginet, Silla o Enguera entre altres. La participació en la categoria Sènior Masculí ha sigut la que més jugadors de fora va presentar.

Pel que fa als equips guanyadors, les eliminatòries pel títol començaven ja de matí amb la disputa de la final Sub12. NBAlzira 1 guanyaba a NBAlzira 2 i es feia amb la medalla de campions de la categoria dels mes menuts.

Per la vesprada va ser el torn dels últims partits de les fases de grups dels majors on es decidiren els equips millor classificats per jugar semifinals i finals.

En categoria Sènior Femení les xiques de Benifaió “D’Estafa va la cosa” guanyaren en la final al equip local “Històries 1000”.

Pel que fa a la categoria Sub16 dos equips amb jugadors locals foren els finalistes. La victòria va ser per a “Minabo de Kiev”. El segon classificat va ser els “Lory Money”.

Últim partit del dia va ser el de la final dels Sèniors Masculí. L’encontre, disputat fins l’última possessió va ser per a l’equip d’Enguera els “Pelicanos de Navalon” al guanyar a l’equip “Biceps Team” format per jugadors d’Algemesí.

Així doncs, un any més el Torneig 3×3 de Sant Bernat organitzat pel Club Nou Bàsquet Alzira, possa punt i final a la temporada 2014/2015. Agraïm a tots els col·laboradors que han fet possible un any més aquesta festa del bàsquet a Alzira, l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira, la Piscina Municipal d’Alzira, a Base Sportleader i als conserges del poliesportiu municipal per la seua amabilitat. Com no, agrair a tots els participants per la confiança depositada en aquest torneig, als pares i mares dels més menuts per acompanyar-los i animar-los durant tants partits des de la grada, i sobre tot, a tota la gent que desinteressadament ho han fet possible ajudant amb l’organització, el muntatge i les anotacions dels partits. Fins la temporada pròxima!

José Enrique Sanjuan

 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000356 

 .-000137
 .-000298

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal