Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 11 de julio de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els regidors d’Alzira José Grau i Fernando Pascual han visitat les escoles de Tirant lo blanc i l’Acadèmia Xúquer

Per a interessar-se per les necessitats dels centres




.-000337

Si tot avança com està previst, a l'inici del curs escolar 2016-2017, Alzira comptarà amb les noves instal·lacions de l’Acadèmia Xúquer, que es construiran en la zona de Tulell.

Així ho ha posat de manifest l'equip de direcció de l'Acadèmia Xúquer al regidor d'Educació i Infància, José Grau, que continua la seua ronda de visites per tots els centres educatius de la nostra ciutat.

Fins a tres cooperatives estan involucrades en este projecte que pretén avançar en l'ampliació de serveis de cara a l'alumnat, i per això està prevista la construcció d'unes modernes instal·lacions que permetran créixer, el lloc que ara mateix ocupa este centre educatiu ha quedat obsolet i sense cap alternativa d'expansió.   

En l'actualitat, 365 alumnes cursen els seus estudis en l'Acadèmia Xúquer, però una vegada entre en funcionament el nou centre la previsió és que puga acollir a un major nombre d'escolars. Una altra de les pretensions de futur és poder oferir l'utilització dels espais del centre al conjunt dels alzirenys, així la biblioteca o les infraestructures esportives del centre ajudarien a fomentar la lectura i a la pràctica de l'esport. D'esta manera, els directius de l'escola han deixat oberta la possibilitat de col·laborar estretament amb l'Ajuntament.  

El regidor d'Educació i Infància de l'Ajuntament d'Alzira els ha animat a seguir avant amb este il·lusionant projecte.

 

Tirant lo Blanc

D'altra banda la ronda de visites als centres ha continuat fent una parada en el col·legi Tirant lo Blanc.

Fani Vázquez, directora del Col·legi Tirant lo Blanc, ha exposat al regidor d'Educació i Infància, José Grau, les actuacions que considera més urgents que deuen dur-se a terme en esta escola. 

Un clavill en l'estructura de l'edifici, l'adequació dels jocs del parc situat al pati i la neteja dels solars que envolten este centre educatiu, són les mesures més imprescindibles.

Grau ha pres nota de les reivindicacions de la directora i ha pres el compromís d'actuar el més prompte possible per a donar solució a estes deficiències.

A la visita també ha acudit el regidor d'Urbanisme i Serveis Públics, Fernando Pascual, ja que a ell correspon donar eixida a una de les demandes de la directora, la neteja dels solars que rodegen l'escola. S'ha posat de manifest que això és prioritari, ja que la falta de neteja provoca la proliferació de plagues d'insectes i ratolins.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

.-000083
.-000356 
 .-000137



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaInstalaciones
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal