Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 1 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar

Les festes començaran el 16 de juliol amb el ja tradicional Ral•ly Humoristic. Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fangoria, Chenoa i Second protagonitzaran els concerts de les Festes de Sant Bernat 2016

El Camp de Fútbol Venècia tornarà a tindre vida en les Festes Patronals


 

 

El concert de Fangoria el dia 23 de juliol, Chenoa la nit del dia 22 , Second, Elefantes, Miss Caffeina la nit del dia 21 i un gran espectacle “Tributo a Queen” la nit del dimecres 20 de juliol, seran els principals atractius en les festes patronals de Sant Bernat de la ciutat d’Alzira.

Des de la Regidoria de Festes, s’ha pres nota de les opinions que tots el presents, a la primera assemblea consultiva de Festes i també als correus rebuts a la bústia de [email protected] . Per tot alló i encara que el recinte Firal, serà la ubicació de gran part de les activitats i concerts, s’han establert diverses activitats musicals i lúdiques en diferents punts i places de la ciutat com la Plaça Major, la Plaça Cartonatges, la Plaça Generalitat i el Parc Pere Crespí entre altres, així com el Gran Teatre.

Una de les grans sol·licituds ciutadanes és que el Camp de Fútbol Venècia, tornarà a tindre vida en les Festes Patronals, així que este any el Venècia serà el protagonista el cap de setmana del 16 de juliol i del concert “Tributo a Queen” que es celebrarà la nit del dimecres 20 de juliol, entre alguna altra activitat.

Les activitats pròpies d’estes festes, començaran el cap de setmana del 16 de juliol, amb el ja tradicional Ral·ly Humoristic que organitza la Junta Local Fallera i que marca l’inici de les Festes de Sant Bernat, fins el dissabte 23, amb un gran ventall d’activitats per a tots els públics i edats, distribuïdes en diferents punts de la ciutat, entre els quals es troben nits d’orquestres, discomòbils, activitats infantils, jocs de multi-aventura i “Pecados”, un dels musicals de més èxit en l’actualitat que recalarà a la Plaça Major.

 

Preus de les entrades

Quant al preu de les entrades, hem de dir que els concerts de “Tributo a Queen”, del dia 20, i la nit de Second, Elefantes i Miss Caffeina, del dia 21, la entrada serà de 3€ cada un d’ells, el concert de Chenoa previst per a la nit del dia 22 i la nit de Sant Bernat el dia 23 de juliol amb l’actuació de Fangoria, serà a 5€ cada un dels concerts. Hi haurà un bo que reunix els concerts dels dies 20, 21 i 22 per un preu de 8€.

L’equip de la Regidoria de Festes continua treballant per a presentar, en breu, tota la programació de Festes que està elaborant-se.

 
Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pepe - 01/06/2016
Esperem que no estropegen el camp de futbol ni ens òmpliguen Venècia de pixarrades i bossades.
Clarisa - 01/06/2016
No veo correcto que habiendo tantos recintos para poder celebrar las actuaciones, Plaza Mayor, Parques, Gran Teatro, Recinto Ferial, tengan que hacer uso de las instalaciones del "Venecia" para tales eventos, es un recinto deportivo y se debe de utilizar como tal. Como bien dice Pepe, espero que no estropeen ni las instalaciones, ni el cesped.
Marta - 01/06/2016
Clarisa, hi han moltes activitats repartides per tots el llocs que has nomenat, però molta gent hem demanat que tornen les festes al Venecia i l'Ajuntament per fi ha escoltat al poble!!! Mai plourà a gust de tots
ciutadà - 01/06/2016
Incredulitat al llegir aquesta noticia. Com poden tornar a fer les festes al camp de futbol????. Perquè s'utilitza una instalació esportiva?? Per a fer caixa suponc encara que siguin preus economics.
Supose que ficaran tots els mitjans necesaris per no espatllar la gespa ni les instalacions, perquè en l'incivisme de molta gent que no respecta res el que li espera a la instalació és per a plorar. Era d'esperar que tenint a la "maredeueta" de regidor pasaren coses com aquestes. I encara que fos una petició popular de la gent, el que s'ha de procurar es respectar les instalacions.
fernando - 01/06/2016
Es cierto que el campo de Venecia es una instalacion deportiva, pero tamvién es cierto que es de uso privado por la UD Alzira,
Me parece perfecto que el ayuntamiento adopte esta decisión, por que es un recinto cerrado y siempre que se han hecho en Venecia, la gente ha correspondido.
No por eso se tiene que estropear las instalaciones, que se tomen las medidas oportunas y si hay algun desperfecto, solo se tiene que arreglar, pero seamos realistas, que las fiestas en Venecia, siempre han funcionado.
PD: a titulo personal, me gustaría que volviesen los chiringuitos de las fallas, por que eran el 50 % de la fiesta.
Alzirenya - 01/06/2016
Tota la vida les festes de san Bernat s'han fet a les instalacions del Venecia i no ha passat res... I ara que es tornen a obrir les portes se critica... I en cuan a la gespa no pasa res,es fica una lona com fan al camp de fútbol de Xativa i ja no hi ha perill de res.
Pepe - 02/06/2016
Alzirenya, com es nota que no tens idea d'açò. Xàtiva és un bloc de ciment amb una catifa damunt on no es pot jugar a futbol en condicions. Els que ens agrada el futbol volem que es jugue per baix, no amb balonades i ara els equips d'Alzira juguen molt millor que fa anys. Perquè durant 4 nits aneu a festes, els altres ho hem de patir la resta de l'any.

Fernando, encara que ho utilitze la UD Alzira allí van 400 xiquets i jóvens alzirenys (sí, no tots són d'Alzira però al cap i a la fi és joventut) que han d'utilitzar les instal·lacions durant 11 mesos i el que quedava quan les festes es feien allí era olor a bossada i pixarrades durant setmanes. D'altra banda, els concerts tampoc eren la panacea ni anaven milers de persones. Moltes voltes, la resposta de la gent a la pregunta "Què hi ha enguany en festes". "Els xiringuitos i poc més". Tenim molt idolatrades les festes de Venècia i ja fa més de 20 anys que aquelles grans nits acabaren.
Alzira - 02/06/2016
Enhorabona ja era hora
El camp d'esports no es
De ningu sino de tots
Els alzirenys que amb els
Nostres impostos el mantenim
Ciutadana - 02/06/2016
On podem comprar les entrades per als concerts?
Juan - 02/06/2016
Al voltant de les festes voldría fer una sugerencia a la regidoría. Per favor; ja està be d'espectacles cutres que donen vergonya ajena a la zona del parc Pere Crespí. Ja prou de varietés xabacanos y d'altres similars. ¿No hi han espectácles amb un poc mes de dignitat?
Nostálgico - 02/06/2016
¡Qué tiempos aquellos de la burra de Sueca y las películas de Chuck Norris en el Venecia después de que cantara el Sifoner o Paloma Sanbasilio! No hay color.
fernando - 02/06/2016
Hola Pepe, es cierto que van 400 niños durante todo el año a Venecia, pero entenderás que es una entidad pribada y hace uso de un espacio publico.
Nos quejamos de las fallas de que tienen locales del ayuntamiento, y de que a la JLF se ledan 120.000€, pero no decimos lo que cuesta a las arcas municipales el mantener un club de futbol.
No digo que este mal, pero si hay que utilizar las instalaciones municipales, se utilizan, le pese a quien le pese.
Y si la gente es gorrina y mea o bomita en cualquier sitio ( que tampoco me gusta), lo harán siempre, por que eso va ligado a la educación.
Pepe - 03/06/2016
400 niños y jóvenes hacen uso de un espacio DEPORTIVO. Cuando hay buenos espectáculos da igual hacerlos en Venecia que en el recinto ferial, que es un espacio para las FIESTAS. El pasado mes de octubre más de 6.000 personas vieron el concierto y no hizo falta hacerlo en Venecia.
El recinto ferial también es una instalación municipal. Y como la gente gorrina seguirá habiéndola, mejor que esté fuera de los recintos deportivos.
El club no lo mantiene el ayuntamiento sino que recibe una subvención cómo el resto de clubes o asociaciones. El 90 largo % del presupuesto sale de las cuotas de los futbolistas y otros ingresos, no de las subvenciones.
Me tendrás que dar razones de más peso a que es un recinto municipal.
Marta - 03/06/2016
La raó de pes és que moltísima gent del poble volem que tornen les festes al Venècia perquè es un recinte de tots. I l'Ajuntament per fi ens ha escoltat. Ja es van a fer concerts al recinte firal, però els actes d'unes festes locals no han d'estar centralitzats en un únic lloc. Es poden posar diverses mesures per a no embrutar les instal·lacions, que és lo que haurieu de demanar els que feu ús diariament del Venecia.
Pepe - 03/06/2016
Xe Marta. Això no és una raó. I si els 400 xiquets vulgueren jugar a futbol al Gran Teatre?? Com moltíssima gent vol s'hauria de poder perquè és un recinte de tots. Veritat que no tocaria perquè tenen la seua instal·lació esportiva? Doncs ací és el mateix. El recinte firal per a fires i festes i els recintes esportius per a fer esport JA QUE EXISTIX UN RECINTE PER A CONCERTS. Quan abans no ho havia, es podria comprendre, però ara que hi ha? Concerts i actuacions al recinte firal.
Pepe - 03/06/2016
I després estan les molèsties als veïns. Menys mal que enguany sols són dos actuacions però quan n'eren 4 o 5 nits, vaja quina gràcia feia a tot el veïnat no poder dormir fins les 5 de la matinada (i trobar-se els carrers i porteries de cases amb pixarrades i bossades). Marta i companyia, si vosaltres vinquéreu a prop del Venècia no seríeu tan reivindicatius. Al recinte firal no molesta al veïnat ni de llarg en la mateixa mesura.
Marta - 06/06/2016
Que no sóc veïna del Venècia ho dius tu......
fernando - 06/06/2016
Si que vivo cerca de Venecia, y la unica razón por la que no estoy conforme con el recinto ferial, esque es una esplanada, sin aseos, ni vestuarios, ni paretones para que no se salte o se vea desde fuera, y con una plaga de mosquitos (a partir de ahora) que te comen vivo. Todo viene a causa de la malas gestiones de los que nos gobernarón, por que si el recinto se huviera instalado donde se queria en un principio, otro gallo cantaría.
de momento el mejor recinto es Venecia, y lo que se tiene que poner son medios para que la gente no haga las guarradas de siempre,

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal