Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira aprova un Pla d'Ocupació Juvenil pioner denominat 'Formació+Ocupació'

Amb 20 joves contractats durant un any


 

.-000445 
 

L'Ajuntament d'Alzira aprova hui, en la Junta de Govern Local, el Pla d'Ocupació Juvenil per a joves desocupats/des que no tenen formació. Aquesta iniciativa ha estat aprovada pel Consell Econòmic i Social de la ciutat i se suma al Pla de Joves Qualificats que ha contractat a 15 joves qualificats/des el passat 1 de juliol, després d'haver finalitzat altres 15 joves qualificats en la primera meitat de l'any. En total, s'ocuparan 50 joves enguany, donant així prioritat a l'ocupació tal i com s'ha compromés el nou equip de govern de l'Ajuntament, amb una dotació pressupostària de 250.000 euros en el 2016.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «aquest Pla està destinat a aquells joves desocupats/des, menors de 30 anys, que es troben en situació d'atur i no hagen finalitzat la formació d'ensenyament obligatori. A més de ser contractats per l'Ajuntament en distints departaments durant un 75% de la jornada, la resta l'hauran d'invertir en formació, tant en cursos professionals d'IDEA com en mòduls d'FP de l'Institut Lluís Sunyer. Els contractes seran de formació, retribuïts, i durant un any. L'Ajuntament ha aprovat hui les bases i en les pròximes setmanes es publicarà la convocatòria.»

Finalment, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació també es vol destacar que és un Pla pioner en aquest i també en altres ajuntaments, amb un fort component social; s'ha realitzat un esforç pressupostari i per part dels tècnics important, que procura fomentar la formació i la inserció laboral, amb contractes que trenquen la temporalitat.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
 
 
 


.-000337
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Amparo - 24/07/2016
Muy buena idea y con recursos propios. De esta forma estos jovenes se forman y cobran una pequeña parte`por ser un contrato en formación.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal