Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 25 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira Ràdio i 12 emissores municipals més treballen en 'La Xarxa' de ràdios municipals valencianes

Els coordinadors d'aquestes ràdios es trobaren a Godella per abordar la creació d'una Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes


 

.-000453

Tot i que valoren positivament el fet que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies haja mostrat el seu interès per la situació de les ràdios municipals, asseguren que, de moment, «només hi ha intencions damunt la taula».

El punt més important a tractar en l'habitual reunió d'inici de temporada de les emissores municipals valencianes era precisament el de la consolidació a escala autonòmica de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. En l'encontre, celebrat a Godella, els coordinadors de les 12 ràdios representades van coincidir en la necessitat de concretar les línies del que en un futur hauria de ser una entitat integrada dins d'una administració supramunicipal. En aquest sentit, destaquen el fet d'haver trobat, en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), un interés que fins ara no havien rebut per part de cap entitat autonòmica. No obstant això, tot i que confien que en les pròximes setmanes podran començar a treballar de la mà d'aquesta administració, es mostren cautelosos, ja que segons diuen, «de moment només hi ha bones intencions damunt la taula».

L'alcaldessa de Godella i vicesecretària de la FVMP, present a la reunió, va confirmar l'interés de l'ens en recolzar «decididament» la creació de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. A més, es va mostrar convensuda de que l'administració que ella representa és «ideal» per a treballar colze a colze amb unes ràdios que, tal com va afirmar, «mantenen viva la flama en aquests anys sense Radiotelevisió Valenciana».

Finalment els coordinadors de les 12 emissores presents —Godella, Manises, Riba-Roja, Pego, l'Eliana, Cocentaina, Alzira, Picassent, Mislata, Burjassot, Almàssera i Albal—, es van marcar la segona quinzena d'octubre com a decisiva per a reunir-se per primera vegada amb els representants de la FMVP.

Mentrestant, la programació de les diferents ràdios va arrancant gràcies a la dedicació de treballadors i col•laboradors que, en la majoria dels casos, fan els programes d'una manera totalment altruista. Com els darrers anys, les emissores compartiran una part del contingut entre elles, col•laborant així entre totes per tal de completar graelles més variades i de major qualitat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialMedios de ComunicaciónServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal