

L'acte de presentació d'este nou llibre, il•lustrat amb les fotografies de Miguel Àngel Gil, tindrà lloc hui dia 25 a la Casa de la Cultura d'Alzira, a les 19:30 hores
Enric Ramiro Roca és, entre altres coses, amant de la cultura i l’educació. I a banda, té una cosa més en comú amb Reclam Editorial: la persecució de la bona literatura.
És per això que, temps enrere, els seus camins van convergir com dos afluents que van a parar al mateix riu. En aquest cas, el riu del que parlem és el Xúquer, i la fusió va desembocar en “Una ribera d’històries”. Aquesta obra del professor, llicenciat, Doctor i Màster d’Algemesí acumula narracions i històries diferents i cent per cent valencianes amb un irremeiable denominador comú: la vora del riu Xúquer. Es tracta d’una compilació de cinquanta relats que succeeixen a totes i cadascuna de les ciutats i pobles que acompanyen un dels rius més emblemàtics de la província de València durant el seu recorregut fins la mar.
L’editorial Reclam ja va presentar “Una ribera d’històries” per primera vegada el passat mes de desembre a Algemesí. Ara, el llibre de l’escriptor i educador algemesinenc tornarà a veure la llum el pròxim dijous, 25 de maig, en un acte a la Casa de la Cultura d’Alzira, a partir de les 19:30.
Allí acudiran, per descomptat, tant l’editorial com el propi autor; i també farà acte de presència el fotògraf alzireny Miguel Àngel Gil Enguix, de Digital Flash, qui va ser l’encarregat de donar-li vida als relats amb les seues fotografies.
L’autor, Enric Ramiro, també nascut a la vora del riu Xúquer, és just amb tots els municipis involucrats en el curs del riu, ja que fins l’últim d’ells, els cinquanta, té cabuda a la seua creació. Va ser fàcil convèncer a Reclam sobre el projecte si a aquesta magnífica idea li s’afegix el missatge educatiu que aporta cadascun dels contes.
Aquesta vegada, Reclam ens regala una recopilació de contes per a adolescents i adults, fàcils de llegir i amb tocs d’ironia que convertixen aquesta fusió de talents en una lectura educativa i fresca.
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
Añadir un comentario