Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de marzo de 2010
Clic en la foto para ampliar

Molta gent presencià ahir la macletà
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 Elena Bastidas: “Les previsions de visitants a les falles d'Alzira són molt optimistes”

"Enguany han començat amb força, la gent té unes ganes especials de falles"


L'alcaldessa d'Alzira, Elena Bastidas, que des de menuda ha vixcut amb intensitat les festes de Sant Josep, s'ha mostrat "molt optimista" respecte a les previsions de visitants a esta edició fallera, donat que "han començat amb força", segons ha manifestat la primera autoritat local a EL SEIS DOBLE. 

Bastidas assegura que les falles d'enguany han arrancat "amb més intensitat que els anys anteriors, perquè sembla que la gent té unes ganes especials de falles", tot i sostindre que la valoració definitiva "caldrà fer-la al final de les festes". 

A l'alcaldessa li ha sorprés gratament la gran quantitat de gent que tant el dia de la plantà com ahir omplia carrers i places, "he vist la Plaça Major completament plena com feia anys que no la veia i crec que això és una mostra determinant i palpable de que la gent té moltes ganes de divertir-se". El mateix vice-president de la Diputació, Juanjo Medina, que va presenciar la primera mascletà, "es quedà bocabadat en adonar-se de la força que tenen les falles d'Alzira".

L'Ajuntament ha fet "un gran esforç" per projectar les festes de les Falles i de la Setmana Santa a l´exterior, "perquè pugar ser visitada per gent procedent, tant de la Comunitat Valenciana com d'altres comunitats", considera la màxima autoritat del consistori, qui afegeix "la importància que tenen estes festes per als sector hosteler i comercial d'Alzira".

Xavier Espanya


 

 

 CAIXA%20POPULAR%20-%20BANNER%20CABECERA%20-%20314%20x%2070%20%28Definitivo%29 

 

 Vila%20Tello%20314%20x%2070%20banner%20cabecera


      

 

.-000001   .-000006   .-000013  .-000012

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasXavier Espanya
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 18/03/2010
¿Cómo han sido repartidos los premios? Gracias.
juani - 18/03/2010
Quiero felicitar al floristo Cristhian por el tapiz tan bonito de la ofrenda de la Virgen de este año y a los que han regalado el manto nuevo de la Virgen. Enorabuena a todos.
Podenco - 19/03/2010
Benito aqui esta lo de los premios http://www.elseisdoble.com/vernoticia/4075/la_falla_el_mercat_dalzira_guanya_el_primer_premi_de_la_seccio_especial , para mi que te lo saltarias porque es la noticia que hay antes de esta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal