Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 5 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 IDEA busca voluntaris/àries per a un curs en la República Txeca

L’any passat 41 persones es van beneficiar dels programes de mobilitat europea


 
  .-000504

L’Ajuntament d’Alzira, per mitjà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA, busca voluntaris/àries per a viatjar a Adamov/Švýcárna, República Txeca, del 14 al 21 d’Octubre.

Aquest Training Course consisteix en un curs dirigit a majors de 18 anys en el que l'alumne/a tindrà l'opurtunitat d'aprendre sobre el voluntariat i els programes europeus de l'Erasmus+, a més de poder conéixer noves experiències en altres països i practicar l'anglés.

Segons ha assenyalat el regidor de Projectes Europeus, Ivan Martínez: “des de l’Ajuntament d’Alzira continuem treballant per a aconseguir més recursos i també finançament europeu per poder desenvolupar projectes que incrementen la qualificació professional de la ciutadania i també per a el intercanvi d’experiències amb altres països; des que el nou equip de govern posà en marxa l’Oficina de Projectes Europeus hem incrementat el número de beneficiaris/àries i de recursos que s’han posat a disposició de les alzirenyes i alzirenys. L’any passat, 41 persones es van beneficiar dels programes de mobilitat europea.”

Per poder participar els/les interessats/des deuen enviar el currículum en anglés a [email protected] abans del 14 de setembre. La selecció la realitzarà l'organització d'acolliment per rigorós ordre de presentació de currículums.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
.-000260

.-000048

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialJuventud

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 05/09/2017
"A més de poder conéixer noves experiències en altres països i practicar l'anglés". "Deuen enviar el currículum en anglés"
El idioma oficial de la República Checa es el checo, no entiendo que pinta aquí el inglés. Lo suyo sería que se comunicasen en valenciano. Muy mal Martínez, muy mal, ¿qué quiere decir eso de inglés? ¡En valenciano! Has perdido una gran oportunidad para defender el valenciano y ponerlo al nivel que se merece.
Jose - 05/09/2017
Enviar un curriculum en ingles? Sacrilegiooooooo. El curriculum en el "valenciano" de cumprumis y los que tengan las suerte de poder ir a la Republica Checa nada de hablar ni en checo ni en ingles. Que hablen en valenciano!!!! Hasta aquí podríamos llegar. Ivan mira que me chivo a tu jefe Marza eh? Igual te quita la franquicia política que tienes.
alziro - 07/09/2017
República y Checa. Ni hecho adrede.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal