Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Falla Plaça la Malva convoca a Twitter un concurs a la millor piulada sobre la promoció del valencià

Per a participar a #AmbLaLlenguaFora hi ha que ser seguidor del compte de la comissió @FallaLaMalva


 
 
._000505
 

La Falla Plaça Malva d’Alzira convoca el Premi #AmbLaLlenguaFora a la millor piulada sobre la promoció del valencià en qualsevol dels àmbits de la nostra societat #PALF18.

El Premi #PALF18 s’afig a l’ampli ventall de propostes eductives i culturals que la comissió de la Falla Plaça de la Malva porta impulsant des de fa trenta anys i amb aquesta iniciativa pretén difondre totes aquelles activitats relacionades amb la promoció de la nostra llengua que tinguen una aparador pública través d’una de les xarxes socials més populars.

 

Bases

1. El premi es desenvolupa a través de la xarxa social de Twitter i l'únic requisit per a participar-hi és ser seguidor del compte de la Falla Plaça Malva (@FallaLaMalva).

2. Les piulades que opten al premi han de tractar sobre la promoció del valencià en l’àmbit públic, tindre un caràctersatíric i estar escrites en valencià. A l’hora d’escollir el guanyador del premi, el jurat tindrà en compte la cohesió i creativitat i valor literari del text obtingut.

3. Encara que la llargària dels missatges està limitada i això sempre dificulta la creació els microtextos, els participants hauran de fer servir un llenguatge llegible evitant l’ús d’abreviatures.

4. Les piulades participants han de publicar-se en Twitter abans les 23.59 hores de l’1 de desembre de 2017.

5. Cada piulada pot tenir un màxim de 132 caràcters, seguit d’un espai i de l’etiqueta #PALF18.

6. Cada participant pot participar amb un nombre màxim de 3 piulades per cada compte personal.

7. Hi haurà un primer premi de 140 euros i un segon, de 40 euros. A més, hi haurà 10 mencions a la resta de millors piulades. Aquestes dotze piulades seran publicades en el llibre de la falla d’enguany i rebran un lot de llibres de la campanya Llegir en Valencià que cada anyorganitza la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

8. El jurat està integrat per membres de l’equip de redacció del llibre de la Falla i altres persones relacionades en l’àmbit de la promoció del valencià que tinguen una presència habitual en Twitter. El jurat tindrà en compte la qualitat de cada piulada presentada així com la quantitat de comentaris i el nombre de RT.

9. Alllarg del mes de desembre el jurat farà públiques les piulades finalistes. El veredicte definitiu així com el lliurament de premis es realitzarà durant la Setmana Cultural que cada any organitza la Falla Plaça Malva d’Alzira.

10. Els participants eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat derivada del plagi o qualsevol altra transgressió de la legislació vigent en què pogueren incórrer els participants.

11. Els autors de les piulades enviades al concurs cedeixen els seus drets de reproducció a l’organització perquè els expose en qualsevol de les pàgines web dels organitzadors i els divulgue a través dels seus comptes en les xarxes socials i en altres formats, sempre citant-ne l’autoria. A més, totes les piulades participants en aquest concurs podran ser publicades en el llibre (encara que no hagen sigut premiades) si l’equip de redacció ho considera pertinent. El premi es podrà declarar desert en cas que el jurat considere que cap de les piulades té la qualitat suficient. La participació en este concurs implica la plena acceptació d’aquestes bases.

Falla Plaça la Malva

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

             
          .-000130                                                                                 .-000144   
               
._000506                                               ._000507



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal