Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 26 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les obres de la segona fase comencen a donar forma al Casal Jove d’Alzira

“Este antic magatzem de Cucó serà un dels punt d’unió dels joves de la ciutat, un lloc on podran celebrar reunions i activitats diverses"


 
 
._000516
 
.-000472 
 

Després d’una primera anàlisi, realitzada pels tècnics del departament responsable de l’Ajuntament d’Alzira, s’han portat a terme les actuacions pertinents a les instal•lacions on quedarà ubicat el nou Casal Jove, al carrer la Pau, al barri de Caputxins (l’antic magatzem de Cucó).

Dins de les actuacions que s’han realitzat i altres que estan portant-se a terme, han estat l’enderrocament d’algunes parts de l’edifici, restauració i reforç d’altres i la demolició de l’entrada principal i primera planta per l’estat de ruïna en què es trobava, que posteriorment serà amb acabats de “morter de cal”, un material especial per a estos casos, per facilitar la respiració de les estructures, com també s’adequarà el moll, replenant-lo per crear una superfície homogènia i de fàcil accessibilitat.

Una segona fase amb una inversió de 100.000 euros en la qual també s’ha retirat una quantitat d’amiant, de la coberta d’una part del magatzem.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha visitat les obres per comprovar l’evolució d’estes i ha declarat estar satisfet de les tasques realitzades fins al moment: “Este antic magatzem de Cucó serà un dels punt d’unió dels joves de la ciutat, un lloc on podran celebrar reunions i activitats diverses. Una vegada finalitzades les actuals obres, este equip de govern realitzarà una tercera fase durant este mateix any 2018, amb una inversió de 300.000 euros, i que deixarà les instal•lacions amb un acabat diàfan i útil per realitzar les activitats, com a nou Casal Jove”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 

 


.-000048
 .-000006

.-000291
.-000342 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialJuventud
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal