Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira participa en el projecte europeu ‘Implementació d’una guia i xarxa per a joves treballadors/es’ a Dresde (Alemanya)

‘El viatge juvenil a l’empleabilitat’ ha aconseguit una subvenció de 250.000 euros per part del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques


 

 .-000403 

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, participa en el projecte europeu Enhancing a Universal Guide and Network for the Youth Workers of the Future. En les jornades del 21 al 22 de març a Dresde (Alemanya) es presenten els distints plans d’ocupació juvenil i altres experiències en distints estats de la Unió Europea. El proper mes de juny hi haurà una trobada entre els mateixos socis a Alzira per l’avaluació dels resultats.

En aquest projecte, a més de l’Ajuntament d’Alzira, participen les organitzacions GoEurope! (Espanya), Inter Alia (Grècia), Futuro Digitale (Itàlia) i Jugend & Kulturprojekt (Alemanya). Entre els objectius d’aquest projecte es troba reconéixer les qualificacions de les i els joves treballadors en els distints contextos europeus, realitzar una comparació de les polítiques d’ocupació juvenil que s’implementen a nivell local i l’estudi de les possibilitats de formació i de mobilitat europea.

Aquest projecte es troba finançat íntegrament per fons europeus, en la línia KA2, que s’ha desenvolupat entre el mes de març del 2017 i el 31 de juliol del 2018. La pàgina web amb la publicació de la documentació del treball és www.eu-network.net. La participació de l’Agència Municipal IDEA ha permés desenvolupar i millorar els plans d’ocupació juvenil realitzats a Alzira. Cal recordar que “El viatge juvenil a l’empleabilitat” ha aconseguit una subvenció de 250.000 euros per part del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques a través dels Fons Socials Europeus, que permetrà incorporar 45 alumnes a l’atur en diverses línies de formació (electromecànica, restauració i administració) amb pràctiques laborals i mobilitats europees posteriorment. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

.-000448 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal