Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 L’Ajuntament d’Alzira signa un conveni amb AUTAL per a impartir formació de reparació de camions

L’empresa alzirenya compta actualment amb 18 treballadors i necessita incorporar almenys tres a la plantilla


 

 .-000403 

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa alzirenya Autal (Automóviles Alzira, S.A.) per a impartir la formació de reparació de camions a 10-12 alumnes i propiciar la contractació de persones aturades. En l’acte de la signatura del mateix han estat presents Ivan Martínez, regidor de l’àrea, Francisco Almansa, responsable de l’empresa, i Carmen Herrero, directora d’IDEA.

Segons ha explicat Ivan Martínez: «es tracta d’una altra iniciativa pionera que hem realitzat des de l’Ajuntament per a afavorir la formació i propiciar millor oportunitats de treball a les persones aturades. Des d’IDEA es posaran els mitjans en la part teòrica, així com la selecció de les persones aturades i se’ls atorgarà una beca als participants durant els 4 mesos del curs, i per part del sector de tallers de reparació de tallers de camions s’impartirà la part pràctica i el compromís d’una inserció laboral del 20% dels alumnes. S’obri d’aquesta manera un ventall de possibilitats també per a què altres xicotetes i mitjanes empreses de la nostra ciutat puguen col·laborar amb l’ajuntament amb l’objectiu de millorar la formació, adaptar-la a les necessitats reals del nostre teixit econòmic i reduir la taxa d’atur a la nostra ciutat, que és la segona amb major reducció després de València en els últims anys.»

Per part de l’Ajuntament d’Alzira s’ha agraït el compromís social i cívic d’Autal i la seua voluntat i bona predisposició per a llançar aquest projecte innovador, així com també a les treballadores i treballadors municipals d’IDEA per la tasca de servei públic indispensable que realitzen. Cal recordar que la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA han rebut el premi de Bon Govern que atorguen els ajuntaments valencians a través de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies pels seus plans d’ocupació, agrupats en «el Viatge a l’Empleabilitat», que ha suposat la gestió d’un total de vora 4 milions d’euros amb diverses entitats sols en el 2017. Les persones interessades en aquest curs poden informar-se en les instal·lacions d’IDEA, en la ronda d’Algemesí, 4, o telefonant al 962455101. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleoEmpresas
Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Si lencio - 05/04/2018
También podrían firmar acuerdos con quien corresponda de Sanidad, porque la oferta educativa en Sanidad que se ofrece en Alzira cuesta un dineral y obliga a los ciudadanos a desplazarse a Xativa, Silla, Valencia o Gandía, para poder estudiar. Eso, o hipotecar a tu familia con la Universidad Católica por querer estudiar. ¿Alzira de verdad se preocupa por las personas? No me lo creo....

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal