Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 19 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Amnistia Internacional de la Ribera organitza hui una ponència de l'activista Yolanda Oquelí, en el marc de la Biosfira

Al juny del 2012, Oquelí va ser greument ferida per arma de foc en un intent d'assassinat a causa de la seva significada oposició a la mina d'or que es començava a construir a la seva localitat


 
 
._000549 
 

Hui dissabte 19 i diumenge 20 de maig, Amnistia Internacional estarà present a la BIOSFIRA d'Alzira, al Parc de l'Alquenència,  per tal d'informar sobre diferents campanyes que està duent a terme i poder parlar i compartir les idees, preocupacions i inquietuds sobre la problemàtica dels Drets Humans a l'Estat Espanyol i arreu del Món. Un Món que, com sabem, pot canviar, però que no ho farà sol.

A més, dissabte a les 5 de la vesprada, tindrem a l’espai de biponències a la defensora dels Drets Humans Yolanda Oquelí, una destacada activista i líder comunal de Guatemala que ha estat atacada per defensar els Drets Humans de la seva comunitat.


¿Estás interesado/a en perfeccionar tu inglés? ¿Te apetece hacer un viaje de estudios en el que se combinan clases con actividades culturales? >>> Clic aquí    ._000546


Al juny del 2012 va ser greument ferida per arma de foc en un intent d'assassinat a causa de la seva significada oposició a la mina d'or que es començava a construir a la seva localitat i que amenaçava el seu territori, La Puya. No es va detindre a ningú, i la seua família també van patir amenaces i atacs. Durant mesos va haver de canviar constantment d'adreça per tal de conservar la seva integritat física, i des de setembre de 2012 Yolanda i la seva família van gaudir de la protecció estatal de Guatemala per una resolució de la Comisión Interamericana de Derechos Humanos. Finalment, van haver de fugir del seu país i ara tenen refugi a Espanya, sent acollides temporalment pel grup de Badalona-Santa Coloma d’Amnistia Internacional.

Considerem que la ponència de Yolanda pot ser molt interesssant per la qual cosa us convidem especialment a assistir, amb la possibilitat de poder accedir directament i conéixer de primera mà la seua experiència de vida.

Carmen Lucas Molina

Coordinadora d’Amnistia Internacional La Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 


 

 .-000006

.-000291
.-000342 
._000530



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 19/05/2018
Carmen Lucas Molina, l'atribolada història de Yolanda em sembla molt interessant i cal fer-se ressó de les coses que passen allende i tal. Però no cal anar-se'n a buscar situacions execrables que atenten contra els drets fonamentals de l'individu allà el blau de la mar. T'ho explique, mira: ací a Espanya tenim el cas de Clara Ponsatí, una professora barcelonina que ocupa la càtedra de economia en la Universitat de Sant Andrews, Escòcia, però que si no s'hagués exiliat l'estat feixista espanyol l'hagués engarjolat per trenta anys.
I dic jo Carmen: en Amnistia Internacional no us cau la cara de vergonya?
Per altra banda Carmen, per què a AI no feu públi el número de socis que han estripat el carnet de soci i vols l'han tirat a la cara per posar-vos de perfil davant la ignonímia espanyola?
Qualsevol miserable mal pensat, i d'eixos hi ha molts, pensaria i diria que el vostre silenci amaga un panxa-agraiment amb les subvencions de l'estat espanyol...
Vinga Carmen. Alguna cosa a dir sobre el fet de que cap estat europeu haja entregat espanya cap ni un Conseller electe exiliat?
Salutacions
Nancy - 21/05/2018
Pere Peres, Amnesty International is funded by members and people like you. We are INDEPENDENT OF ANY POLITICAL IDEOLOGY, ECONOMIC INTEREST OR RELIGION. No government is beyond scrutiny. No situation is beyond hope.
El de la bici - 21/05/2018
Hola Pere.
Una vegada més, has demostrat tindre menys apertura de mires que educació i, creu-me, no et sobra ni una ni l'altra. Per molta raó que pugues tindre amb el tema de Catalunya, els teus atacs ad hominem i lluent falta de perspectiva deixen molt que desitjar. En fi, que hi ha qui no li cau la cara de vergonya perquè la aguanten el seu ego i la seua autocomplacència. Finalment, una dada curiosa, per si no has entés el comentari de Nancy: Amnistia Internacional es nega a rebre subvencions per part d'estats per a mantindre's independent.
Pere Peres - 21/05/2018
Clar que tinc raó en el tema de Catalunya biciclista, i molta: Clara Ponsatí ciutadana lliure a UK mentre que espanya udola per engarjolar-la. Si tu vius i convius plàcidament amb la ignomínia és qüestió teva.

Fitxa de l'ONG AI. Si hi ha cap errada fes-m´ho saber Nancy:

Amnistía Internacional, sección española
Dirección: Secretariado central: C/ Fernando VI, 8, 1º Izda. - 28004 Madrid

Teléfono: 91 310 12 77

Fax: 91 319 53 34

Email: [email protected]

Responsable: Director de la Sección Española de Amnistía Internacional: Esteban Beltrán.

Y, en Internet: www.es.amnesty.org.

A dónde va el dinero:

62% campañas, respuestas a crisis y sensibilización
25% Aportación internacional
12% Administración
Origen de la financiación:

95% Cuotas y donaciones
3% Ventas y otros
2% Subvenciones

Rep o no rep AI subvencions públiques Nancy? si no en rebeu cap ni un cèntim me l'envaine contentíssim.
Per altra banda Nancy torne a insistir: què hi teniu a dir de Catalunya?
Salutacions
Agustín Pérez - 21/05/2018
Dudar a estas alturas de la idiosincrasia de Amnistía Internacional como ONG genuina o cuestionar su independencia de los gobiernos (tanto del español como del catalán) por no calificar a los dirigentes catalanes, encarcelados o evadidos, es, cuanto menos, delirante. Máxime si se intenta negar la mayor tratando de menospreciar y cuestionar una iniciativa por el simple hecho de no haber tomado otra iniciativa (seguramente más conveniente al argumentario de algún comentarista).

Es más, incluso si recibiese, NADA MENOS que un 2% en subvenciones, su autoridad para hablar y denunciar, con independencia y autoridad, violaciones de los derechos humanos no se vería, para nada, comprometida.
Joan V - 21/05/2018
Amnistía Internacional, organización ejemplar como demuestran sus muchos años de lucha contra la injusticia.
Y, claro, nada que ver con los golpistas separatistas fugados de la justicia de un país democrático.
Capitaneados por un tal Torra, xenófobo y racista, que califica como bestias A los catalanes que no forman parte de su ideología excluyente,y al resto de los españoles.
Y para subvenciones, los millones de euros dedicados a la propaganda y a la difusión del odio por los supremacistas separatas a sus organizaciones afines
Amnistía Internacional La Ribera - 21/05/2018
Amnistía Internacional
¿Quién financia nuestra labor?

Como en el resto del mundo, en Amnistía Internacional España desarrollamos nuestro trabajo con absoluta independencia. No aceptamos subvenciones de gobiernos nacionales ni donaciones de partidos políticos para nuestro trabajo de investigación y campañas. De este modo preservamos nuestra imparcialidad y libertad de acción.

Nuestra ingente labor en todo el mundo requiere mucho dinero, que obtenemos fundamentalmente de las contribuciones de los socios y las socias, de donaciones y de otras actividades de captación de fondos, como la venta de artículos, el establecimiento de acuerdos con algunas empresas, las herencias y los legados. Para ello disponemos de unas sólidas directrices sobre aceptación y recaudación de fondos.

En España, Amnistía Internacional es una asociación reconocida de utilidad pública. Nuestras cuentas anuales, la memoria de actividades y el informe de auditoria son presentadas y aprobadas en la Asamblea General anual de socios y socias y se depositan cada año en el Ministerio del Interior.

En 2017 nuestros ingresos, que rebasaron los 10,9 millones de euros, procedieron en un 98,5% de socios, socias, donaciones, herencias y legados. 
Más información www.es.amnesty.org
El de la bici - 21/05/2018
Pere: el que tu, en la teua posició de magnànim il•luminat, anomenaries "buscar els punts clau" no deixa de ser lectura selectiva. Si de la meua intervenció només t'has quedat amb la meua concesió de que potser tingues raó, no tenim més que parlar. No vaig a demanar-te que estigues a la altura d'un debat que evidentment va per damunt de les teues capacitats.

Al fin y al cabo, donde no hay mata no hay patata.
Pere Peres - 21/05/2018
No cal que t'esmarres biciclista, jo no arribe per a creïlla mentre que tu deus d'aspirar al Pulitzer per això parles i sentes càtedra. Ara passarem del "Així parlà Zaratustra" al "Així parlà el biciclista" Què hi farem? la finor la té qui vol la corfa qui pot... Jo erre que erre repetesc el meu argument: em sembla molt bé que AI hagi dut Yolanda per contar-nos la seva atribolada existència a l'altra banda del món però, ni que fóra per proximitat geogràfica, crec necessari i ineludible encarar el problema català amb gallardia. Us imagineu un cartell d'AI a la Biosfira d'Alzira anunciant la xerrada d'un membre de la CUP o d'ERC o de JxCat denunciant les continues violacions dels drets humans a Catalunya? l'organització escagarrussada pates avall... Hi ha por, tanta com seguidisme a tot allò que vinga de Madrid. El republicanisme valencià no independentista és posa de perfil davant l'embranzida republicana catalana; ací les coses semblen estar clares: som la perifèria del centre. L'esquerra valenciana no independentista i l'espanyola fan davant la ignomínia un exercici d'arronsament de muscles veritablement indignant. Irritant. Insolent.
Per altra banda biclista Amnistia Internacional de la Ribera justifica que el 98'5% dels seus ingressos provenen de "socios, socias, donaciones, herencias y legados" mentre que hi ha un percentatge de entre el 1'5% i el 2% que procedeixen del limb... un limb de 200.000€ de res, ferralla de butxaca. Agustín Pérez ho qualifica això de NADA MENOS.
A l'altra banda del Sénia assistim a una caçera de bruixes sense precedents: polítics, professors, professionals liberals, intelectuals... qualsevol moviment comporta el cesament, la inhabilitació, l'embargament inmobiliari...
Tot plegat, biciclista, alguns s'ho mireu com les vaques al tren.
Salutacions
alziro - 21/05/2018
Pere Peres, el fet que existixca este diari digital i que gent com tu puga dir lo que li done la gana demostra que NO VIUS en un país fasciste. Si ixe és el teu axioma bàsic, tot lo que se derive és sencillament ignorància, falsetat i parleria. Si seguixes per ahí, a l'equació se li podria afegir un punt de malvolença.
Pensa abans d'escriure, vergonya dónes.

Pel que fa a Amnistia Internacional, puix com tot, ajuden a moltes persones necessitades i a vegaes recolzen gent en les mans tacaes de sanc (com no considerar ETA grup terrorista perque "hi ha un problema en la terminologia" [Alfonso López Borgóñez, president d'AI, 2011]). Tot depén de la direcció del vent, la pressió atmosfèrica i el número de zeros.
Pere Peres - 21/05/2018
"por no calificar a los dirigentes catalanes, encarcelados o evadidos"
Agustín Pérez, digues-me el nom d'un polític català evadit. Et demane un nom. Únicament un. Amb això en tinc prou.
Salutacions
Pere Peres - 21/05/2018
Tranquil alziro-Anglada, sempre ben pagat d'amoinar un nostàlgic del Zyklon B com tu.
Salutacions
Agustín Pérez - 21/05/2018
Pues sí, todavía hay quien sostiene que se puede cuestionar la independencia gubernamental de Amnistía Internacional diciendo que está vendida al gobierno español por no abanderar la defensa de los derechos civiles de Puigdemont, Junqueras, Ponsatí, Forcadell, ... .

Y si lo hiciera, entonces sí sería independiente ¿verdad?

¡Hay que ser muy recalcitrante para seguir manteniendo esos argumentos!
Pere Peres - 21/05/2018
Per a abanderar la defensa de Puigdemont, Serret, Comín, Gabriel, Rovira i Puig no ens cal AI Agustín, en tenim prou amb la justícia britànica i la belga i la suïssa i la danesa i l'alemanya...
D'AI, ai, ja en tenim prou amb el silenci: el seu ensordidor, aclaparador i miserable silenci.
Salutacions
viejo - 22/05/2018
Por aquí tenemos a mucho ignorante pontificando sobre lo que no sabe.

En Europa hemos unificado la moneda, hemos eliminado las fronteras y nuestros productos circulan libremente al igual que los ciudadanos, pero la JUSTICIA se aplica de forma diferente en cada país en función de sus leyes y su jurisprudencia, y siempre con la seguridad de que las decisiones serán tomadas por jueces independientes del poder.

Hasta ahora nadie ha sido juzgado, ni los que se han quedado en España ni los que se han fugado al extranjero y los jueces han tomado las medidas cautelares que han considerado oportunas, unos están en prisión, otros en libertad provisional y otros en libertad bajo fianza. Todos serán juzgados en España, bien sea presencialmente o en rebeldía, (lugar donde han cometido el delito) y a partir del juicio y de la posterior sentencia, los posibles delincuentes serán puestos a disposición de la justicia española.

Esto lo sabe AI y cualquier ciudadano que tenga dos dedos de frente y no sea un fanático seguidor del nuevo Milosevic que nos han puesto como presidente de la Generalitat de Cataluña. AI y las cancillerías europeas empiezan a descubrir de qué vá la república catalana, empiezan a ver que tras la sonrisa bobalicona ante las cámaras, está el lobo del racismo, la xenofobia y el populismo. En Europa saben que se empieza por esto y se terminan usando las cámaras de gas que tanto nos recuerda nuestro amado comentarista.

saludos.
alziro - 22/05/2018
Pere Peres, per enèsima vegada et quedes sense arguments. Efectivament, no només eres un ignorant, un fals i un llengut: tens un punt malvat.
De todo hay - 22/05/2018
Cuando pere prerez coje la linde..... la linde se acaba y el burro sigue. Amnistía internacional está para ayudar a los que no pueden ellos solos. Tus amigos los catalufos que se paguen abogados defensores de terroristas con sus grandes salarios (pagados por un estado que les oprime....jajaja).
Hay que ser ridiculo y sinvergüenza para comparar ambos casos
Pere Peres - 22/05/2018
I hui mateix nova garrotada a la justícia espanyola: el tribunal de Slevigs-Holstein refussa la petició de la fiscalia alemanya que esperonada per l'ofensiva judicial espanyola havia tornat a sol·licitar l'empresonament de Puigemont. El tribunal alemany considera INADMISSIBLE la seva extradició. Nyas coca! Arri gooossssssss!
6 mesos 6 rotunds i severs com 6 toros 6, són els que porta la justícia espanyola fent el més espantós dels ridículs a nivell mundial tractant d'eixampar els republicans catalans exiliats a la l'Europa lliure.
Amb el rabo entre cames i arrossegant-lo per terra se senten els lladrucs llastímers i humiliats dels hooligans espanyols: auuuuuuuu... auuuuuuuu... auuuuuuuu
Pobrets, són tan patètics que encomanen sentiment.
Pere Peres - 22/05/2018
I continue esperant que Agustín Pérez em diga el nom d'un dirigent republicà català evadit. I aussades que la pregunta és fàcil: un nom.
Agustín Pérez - 22/05/2018
No creo que sea relevante en este hilo de comentarios hablar de Cataluña ni de a cual de sus dirigentes se le puede calificar de evadido. Hay quien lo ha querido meter con calzador para arrimar el ascua a su sardina y, lamentablemente, lo ha conseguido. Yo no voy a seguirle el juego. El tema relevante aquí es otro y las descalificaciones que se han vertido sobre Amnistía Internacional creo que carecen de fundamento. Todo lo demás es querer tener razón a ultranza y tergiversar las cosas. Bueno, pues con su pan se lo coma quien no es capaz de mover ni un ápice su postura ni es capaz de reconocer cuando se ha pasado de frenada.
D'abans - 22/05/2018
"Espanya is diferent", diuen, val bé, en tots els aspècts, si allí en Suissa, UK i la fi.. sa mare son tant sabuts i tenen la millor justicia del mòn, así som diferents, si tenim la pijor a fer la mà i a qui no li agrade que menje ceba que va bé. Estic hasta els co..... de sentir que la justisia espanyòla es la pitjor, som diferents, tenen raó.
Pere Peres - 23/05/2018
Així és Agustín parlar de la vulenració dels drets fonamentals a Catalunya no es rellevant (important, significatiu RAE) parlem-ne doncs de com se'ls passen pel folre allende què sempre resulta més innocu i no ens exigeix cap implicació... una vindicació asèptica i neutra que en cap cas ens ha d'implicar socialment. Res no ens esguitarà parlant de la lluita per l'aigua en un lloc del món tant remot que poc o res podem fer. M'ho menjaré amb el meu pa, clar que sí Agustín i, encara més li compraré a Yolanda les seves belles paraules: "La vida de los que estamos en resistencia por defender nuestro territorio se nos complica porque estamos expuestos a la persecución"
D'abans; eres el clar exemple de la burrera espanyola més empedreïda i embrutida: la dreta cavernària i joseantoniana que ara Rivera vol resuccitar. Tu ets el "muera la inteligencia" d'Astray.
Viva el vino!
Agustín Pérez - 23/05/2018
Tu "fama" te precede y tus palabras la ratifican a diario.Te estás cubriendo de gloria y le haces un flaco favor a los postulados que defiendes porque consigues generar rechazo en lugar de consenso. Con tu dialéctica febril y agresiva sólo consigues crear animadversión sobre todo aquello que dices defender peor que en realidad dinamitas. Acéptalo: ni vences ni convences.

Por cierto, hablando de nombres y de contemporizar, a ver cuando das la cara y defiendes tus ideas sin ampararte en el anonimato. A lo mejor tus hechos apoyan en mayor medida lo que tus palabras huecas no consiguen.

Ah! Y no te molestes en romper tu carnet de Amnistía Internacional.
D'abans - 23/05/2018
"SPAIN IS DIFFERENT" per sòrt. No vaig a entrar en disputes ni insults com atres fan. S'aguanteu,a menjar bòna còsa de ceba.
Pere Peres - 23/05/2018
Tres vegades, Agustín Pérez, i atenet a la teva aseveració de que hi ha dirigents republicats evadits t'he demant els seus noms i tu, com a única contestació vens ara a demar-me a mi el meu nom... Arruixa que plou, Agustín Pérez, arruixa que plou... Tu, dónes per bo la perversió en el llenguatge d'aquells micròfons llepaires que viuen capficats en una dualitat irreductible. Per molt que se'n fota Alsina o Herrera o Losantos o Bueno (potser tampoc cobren cap subvenció estatal les emisores des de les què a diari vomiten un rebollit de bilis i mentides) no hi ha cap ni un dirigent republicà evadit Agustín Pérez: tots estan a disposició de la justícia als països de l'Europa lliure, i no ho dic jo això, ho diu la ministra de justícia alemanya Kateryna Berley. Te'n recoredes Agustín Pérez? "Puigdemont serà un home lliure en un país lliure" Hi ha una Europa lliure perque hi ha una europa en la que els seus governants es gasten 80'7 M€ en venir a atonyinar-nos per impedir que dipositem una papeleta en una urna.
Els meus compatriotes són a la presó o obligats a marxar a l'exili. Poca broma i displicència amb això. Jo Agustín Pérez respondré amb vehemència i de manera furibunda si cal a tot aquell que vullga desnonar-nos socialment.
El meu nom poc importa, sóc, com deia Vázquez Montalbán, un vianant de la història. No trobaràs en mi cap interés per medrar ni per publicitar-me. Això ho deixe per a d'altres.
Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal