--> Les subvencions al transport universitari es poden sol·licitar fins a l’1 d’octubre - elseisdoble.com


Sábado, 31 de julio de 2021 Edición diaria nº 5.230 Año: 15 Noticias: 39.233 Fotografías: 99.867 Comentarios de usuarios: 118.154
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les subvencions al transport universitari es poden sol·licitar fins a l’1 d’octubre

L’ajuda que es concedirà a cada beneficiari serà de 250 euros

 

.-000472 

Des de la Regidoria d’Educació es recorda a tots els interessats que fins a l’1 d’octubre es poden sol·licitar les ajudes al transport universitari, que inclouen despeses de desplaçament derivades de la realització dels estudis següents en centres situats fora del terme municipal d’Alzira:

Estudis universitaris en les universitats públiques i privades que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres adscrits.

Cicles Formatius de Grau Superior.

Ensenyances superiors de règim especial.

Este any, la quantia destinada des de la Regidoria d’Educació és de 25.000 euros, aleshores l’ajuda que es concedirà a cada beneficiari serà de 250 euros i, per tant, s’atorgarà un màxim de 100 ajudes.

Pepe Grau, regidor d’Educaió i Infància, assenyala al respecte: “L’objectiu d’estes ajudes que llança la Regidoria d’Educació no és un altre que col·laborar amb les despeses de desplaçament derivades de la realització d’estudis universitaris en les universitats públiques i privades que integren el Sistema Universitari Valencià. L’ajuda atorgada per l’Ajuntament per a este curs és de 25.000 euros, que es repartiran amb ajudes de 250 euros per usuari. Per tant, s’atorgarà un màxim de 100 ajudes. No obstant, en el cas de presentar-se menys sol·licituds, la corporació municipal podrà decidir repartir la quantia econòmica restant entre els sol·licitants, i augmentar d’esta manera l’ajuda concedida”.

Pot sol·licitar esta ajuda l’alumnat que complisca i acredite documentalment els requisits següents, abans que finalitze el termini de la convocatòria: alumnat matriculat durant el curs 2018-2019 almenys del 50 % del curs lectiu (excepte aquells estudiants que justifiquen que els queden menys de 30 crèdits per a finalitzar els estudis) en qualsevol dels ensenyaments següents: ensenyaments universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior conduents a títols oficials de grau. Ensenyaments universitaris conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat, enginyer, arquitecte, diplomat, mestre, enginyer tècnic i arquitecte tècnic.

Altres requisits per a obtindre l’ajuda són estar empadronat a Alzira amb una antiguitat mínima de 24 mesos. Ser espanyol o posseir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea. En el cas de ciutadans de la Unió o dels seus familiars, beneficiaris dels drets de lliure circulació i residència, es requerirà que tinguen la condició de residents permanents o que acrediten ser personal treballador per compte propi o d’altre. Tindran la consideració de “familiars” el cònjuge o la parella de la unió de fet formalitzada, així com els ascendents directes a càrrec i els descendents directes a càrrec de menors de 30 anys. Ser menor de 30 anys durant l’any natural de la convocatòria. Estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.

Per últim, els estudiants interessats han de presentar la sol·licitud mitjançant una instància model (www.alzira.es, Portal de la Ciutadania - Educació i Cultura), presentant la solicitud i documentació en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la Clau (c/ Rambla, núm. 23), a través de la pàgina web, des d’on també es pot presentar la documentació de forma electrònica o dins de les normes que contempla l’art. 16.4 de la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Junt amb la instància model, els aspirants hauran de presentar la documentació següent: fotocòpia del DNI o documentació acreditativa equivalent. Documentació acreditativa d’estar matriculat en algun centre universitari per al curs 2017/2018. Certificat de la direcció de l’oficina bancària on la persona sol·licitant siga titular del compte corrent en què indique que se li abone l’ajuda en cas de ser concedida. Autorització per a consultar la renda dels membres de la unitat familiar.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.