Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
viernes, 21 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 L'art arriba per a quedar-se als carrers d'Alzira

La tercera edició d’Art al Carrer tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre


 
._000523

Hui ha tingut lloc la presentació de la tercera edició d’este festival que creix any rere any. En esta ocasió s’ha presentat al carrer, concretament a la plaça del Sufragi, on podrem trobar la segona activitat programada, un mural de Julieta, així com l’actuació musical.

A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora de Cultura, Aida Ginestar, el tècnic de Cultura, Jordi Verdú, i la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha.

Música clàssica, contemporània, arts plàstiques i espectacles visuals, es fusionaran per oferir als alzirenys i a tots aquells visitants que vulguen gaudir d’un cap de setmana cultural i participatiu. Espectacles distints, professionals i amateurs com circ, mim, concerts, conta contes, il•lustracions i dansa ompliran els carrers d’Alzira.

Gómez assegura sobre el tema: “Amb esta iniciativa Alzira es postula com a ciutat clau al món cultural i es convertix en referent de la cultura. Activitats com el Nanofest, Somriu als parcs i, ara, Art al Carrer es consoliden i donen una oportunitat als artistes de la ciutat per a que es projecten junt amb altres professionals de talla internacional”.

Huit actuacions en total correran a càrrec d’artistes locals, entre ells La Tarumba Teatre, les quals estaran presents en este festival que, segons han desvetlat, comptarà amb un correfoc en la cloenda.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


 “Esta tercera edició hem incrementat les activitats i enguany tindrem més de 100 artistes, que duran a terme 51 activitats en 31 ubicacions distintes per tota la ciutat. Art al Carrer ha arribat per a quedar-se.”, ha comentat Aida Ginestar.

La regidora també ha manifestat que l’objectiu és “fer propostes que donen visibilitat al potencial cultural i que facen arribar la cultura a tota la gent, fent que els carrers siguen l’escenari de multitud d’espectacles”.

 

Programació

Un dels participants estrela d’este festival és la companyia Maduixa, que ha realitzat una extensa gira per més de 20 països d’Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica Central i ha rebut una vintena de premis, entre ells el PREMI MAX 2015 o el PREMI FETÉN al Millor espectacle infantil “DOT”.

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

La programació es pot consultar a la web del festival: www.artalcarreralzira.com

 

 

 

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal