Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 15 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira acull a 8 Erasmus + d’Alemanya, Bèlgica, Croàcia, Eslovàquia, Rússia, Turquia i Txèquia

En els centres educatius de l'Alborxí, García Sanchiz, Gloria Fuertes, Tirant lo Blanc, la Purísima, el CEFP Luis Suñer i la CFPA Enric Valor


 

 .-000403 

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través de l’agència municipal IDEA, han posat en marxa una nova edició del programa “European Youth in Alzira IV”. Finançat en el marc del programa Erasmus+ de la Unió Europea amb 53.088€, i en col•laboració amb els centres educatius de la nostra ciutat, Alzira acollirà 8 joves Erasmus durant 9 mesos, des del començament d’aquest mes d’octubre fins a finals del proper mes de juny de 2019.

En l’acte de benvinguda, el regidor responsable de l’àrea Ivan Martínez ha assenyalat que Alzira és l’únic ajuntament valencià junt al d’Elx que ha vist aprovada aquesta línia del Servei del Voluntariat Europeu. A més a més, ha remarcat que: «es tracta d’una nova edició d’un projecte que busca que joves europeus entren en contacte amb la gent jove de la nostra localitat, i els nostres joves estiguen en contacte diari amb aquests voluntaris d'altres països d'Europa amb els quals podran desenvolupar activitats conjuntes, debatre sobre temes d'actualitat i enriquir-se mútuament d'aquesta experiència intercultural. També cerquem com a objectiu del projecte que els joves alzirenys vegen de primera mà les oportunitats que s’ofereixen en matèria de formació a través del programa Erasmus+.»

Els joves que tindran la seua estada a Alzira provenen d’Alemanya, Bèlgica, Croàcia, Eslovàquia, Rússia, Turquia i Txèquia. Els centres que participen en aquest projectes són els següents: CEIP Alborxí, García Sanchiz, Gloria Fuertes, Tirant lo Blanc, la Purísima, el CEFP Luis Suñer i la CFPA Enric Valor.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
._000542

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
Educación y Formación
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal