Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 8 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  'Les actuacions en els polígons d’Alzira serien més beneficioses si els polítics es deixaren aconsellar pels empresaris'

Entrevista a Raúl Tudela, president de l'Associació Empresarial Alzira, entitat que enguany commemora el seu 30 aniversari


._000585
 
._000592

L'Associació Empresarial Alzira està commemorant el seu 30 aniversari, i amb motiu d'aquesta efemèride hem entrevistat el seu actual president Raúl Tudela. Arribà al càrrec en 2017, en substitució, després de més de 23 anys al capdavant de l'entitat, de José Villalba.

Des de la seua arribada a la presidència, el principal objectiu ha sigut donar a conéixer a tot el teixit empresarial i comercial d'Alzira la important labor i la gran eina que suposa adherir-se a l'Associació Empresarial Alzira.

També s'ha envoltat d'un gran equip de professionals, pertanyents a moltes de les branques que componen la vida comercial, industrial i de serveis d'Alzira, per a renovar la Junta Directiva de l'Associació i aconseguir, amb nous mitjans i més força, nous socis que encara no coneixen l'associació.

Raúl ens confirma que "s'ha avançat molt en l'aspecte de visualització de l'entitat, encara queda molt treball per fer, queden molts empresaris als que fer-los arribar el missatge que associar-se és una eina necessària i vàlida per a revitalitzar i assegurar el futur de la seua empresa o negoci".

Un altre dels objectius d'AEA en els pròxims anys és continuar fent de nexe d'unió entre els empresaris i els polítics. Encara que se senten recolzats per part del Consistori alzireny, Raúl Tudela reconeix que "han hagut grans tensions en certs moments, possiblement més visibles en el instant en el qual l'AEA no va participar en l'última fira comercial de la ciutat, però continuem esforçant-nos per a ser escoltats per part dels polítics i, encara que no sé què pot ocórrer en un futur, estem treballant perquè aquest tipus d'episodis no es tornen a repetir".

Quant a la reivindicació històrica de millorar les connexions per carretera i l'enllaç directe amb l'AP-7 indica que "per fi tenim esperances que això es materialitze, ja s'ha reflectit en els pressupostos i el pròxim alliberament de l'autopista ajudarà a millorar aquesta connexió", assenyala Tudela.

D'altra banda sol·liciten ser escoltats abans de realitzar accions de cara a la millora dels polígons industrials de la ciutat, alguns necessiten urgentment millores, especialment el polígon situat en la carretera d'Albalat.

"Ens sembla molt bé que s'haja començat a treballar en un carril bici per a arribar al polígon i a les seues empreses, però si ens hagueren demanat opinió els hauríem suggerit que el principal, en tota eixa àrea industrial, és una ordenació i regulació del trànsit, amb una circumval·lació per la seua part posterior per a descongestionar esta carretera", matisa el president de l'AEA.

"D'altra banda, quant al Polígon El Pla, ja portem temps sol·licitant la instal·lació de fibra òptica perquè noves indústries, i especialment les dedicades a noves tecnologies, tinguen totes les eines perquè esta nova zona industrial siga totalment atractiva; en els últims mesos s'ha confirmat la pròxima instal·lació de noves empreses", segons Tudela.

També parlem en l'entrevista de la ja pròxima nova Setmana de l'Economia d'Alzira. "Un dels principals objectius que es persegueixen amb la celebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s'intentarà reunir conclusions que ens faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat. Comptarem amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials. Com tots els anys, l'últim dia es duu a terme el lliurament de premis a les persones i/o entitats reconegudes per la seua contribució a reforçar el teixit empresarial i industrial d'Alzira", ens confirma Raúl Tudela, sense revelar-nos quines empreses i empresaris seran guardonats enguany.

E6D

 

 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
Personajes AlzireñosEntrevistas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal