Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar

Santuari del Lluch en una imatge d'arxiu | Foto: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les rutes culturals guiades 'EntreComarques' tornen a Alzira este cap de setmana

Estan patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana


 
.-000462

Les rutes culturals guiades EntreComarques, patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana, tornen a la Ribera de Xúquer aquest cap de setmana

- Alzira,el dissabte 23 de febrer,realitzarà ruta de dia complet.

- Òscar Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Costera- la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»

- Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l'interior i la costa...

Dissabte, 23 de febrer. El programa EntreComarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa complet ha omplert d’activitat també les vesprades.Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa, «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.

El matí del dissabte 23 de febrer, Alzira obrirà les portes per a realitzar una ruta pel patrimoni religiós d’Alzira, i es visitaran els temples de Santa Caterina (ss.XIII-XX), Encarnació antic convent de Caputxins (ss.XVII-XX), i Sant Joan (s,XX).

Per la vesprada del dissabte, a Alzira,es visitaran la Pileta del Martiri (ss. XIII-XX), restes de Santa Maria (s. XIII), antic convent de Santa Llúcia (ss. XVI-XX) i el Reial Santuari de Santa Maria del Lluch (S.XX).

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5 € per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica.

Mancomunitat de la Ribera Alta

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

              
.-000474                                                                     .-000130              



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal