Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 8 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Babalú Swing Band inaugura esta nit la 21 Mostra de Jazz al Carrer d'Alzira

A la Plaça del Forn, a partir de les 23:00 hores, després del sopar de 'pa i porta' amb la col•laboració de la Falla Plaça del Forn


._000612
._000615 
Dissabte 8 de juny – Plaça del Forn

19:00 – Refrigeri de “Cervesa i Tapa” a 1 € oferit per la falla Plaça del Forn

21:30 - Sopar de ‘Pa i Porta’ a la falla Plaça del Forn (gasto de 3 € / sopar per encomanda 3 € / més informació: 629951941)

23:00 - Concert de “Babalú Swing Band”

Babalú Swing Band naix amb la vocació d’acostar al gran públic este estil nascut del jazz a la fi dels anys vint als Estats Units, popularitzat amb la figura del crooner, o cantant masculí de swing. Amb el segell Sedajazz i de la mà d’estàndards de Cole Porter o Duke Ellington i clàssics del pop en clau de swing, esta banda valenciana es col·loca en el panorama de la música jazz i atreu nous adeptes a un estil que, inevitablement, et farà moure els peus. Per aconseguir-ho compta amb destacats músics de l’escena jazzística valenciana de la talla de:

Jorge Riera, guitarrista d’àmplia trajectòria, líder de grups de jazz, soul, funky i r&b i integrant de diverses formacions big band amb recents treballs discogràfics publicats.

Xuso Barberà, contrabaixista versàtil que es mou com a peix a l’aigua en diferents estils acompanyant destacats músics nacionals, encara que és en el jazz on troba el seu hàbitat.

Rubén Díaz, baterista de gran projecció membre de diverses agrupacions com la big band del Taller Sedajazz, participant en diferents festivals de jazz d’àmbit nacional.

Borja Baixauli, saxofonista àvid i actiu amb la intenció posada en el llenguatge més tradicional del jazz. Ha compartit escenari amb grans com Perico Sambeat, Kirk McDonald, Mark Nightingale ...

Sergio García, trompetista de sòlida experiència i formació a cavall entre la docència i bandes com la Sedajazz Big Band o Perico Sambeat Flamenco Big Band entre altres.

Juanjo Navarro, cantant en diverses formacions pop-rock-gospel i actor-cantant en espectacles musicals. És en el swing on troba la seua veritable essència com a intèrpret.

Deixa’t atrapar pel swing!

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


 

._000634 
 
._000635



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal