Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 22 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar

Juvenil de l'Alzira Futbol Sala
Ver imágenes de esta noticia
1

 El juvenil de l'Alzira Futbol Sala s’enfrontarà a l’Algirós per la Copa Federació

L’equip dirigit per Luis Pérez i Sergio Rojas va véncer en semifinals al CD Santo Tomás després d’un final de partit frenètic


._000589
._000678

L'Alzira Futbol Sala Futbol Sala encara té l’opció de sumar una nova alegria aquesta temporada. Després del campionat de lliga dels benjamins i l’històric títol de 2a Divisió B -amb l’ascens a la Segona Divisió- del primer equip, el juvenil del club riberenc té l’oportunitat aquest dissabte dia 22 de juny d’adjudicar-se la Copa Federació (Alberic, 16.30 hores).

L’equip que condueixen Luis Pérez i Sergio Rojas ha arribat a la final d’aquesta competició després d’unes setmanes intenses de feina i uns partits treballats i lluitats al mil·límetre. L’última pedra a superar per a arribar a la gran final fou CD Santo Tomás de Villanueva, un rival complicat al qual s’acabaren imposant amb un marcador de 3-2, on els últims dos minuts l'Alzira Futbol Sala jugà en inferioritat.

La resta del camí tampoc va ser fàcil. El juvenil va tombar en primer ronda al SD El Pilar ‘C’ amb un 2-4; l’eliminatòria següent davant Esclavas es va decidir en els penals després de l’empat a 2 i en quarts de final, els de Luis Pérez s’imposaren a L’Olleria amb un retallat marcador d’1 a 0.

L’escola del Club Alzira Futbol Sala té ara l’opció de fer història amb la disputa d’eixa Copa Federació davant l’Algirós, que es jugarà en el pavelló Bernat Martínez Mas d’Alberic a les 16.30 hores. Una final que, al marge del resultat definitiu, ja és un autèntic premi per a l’equip i per a l’entitat.

Alzira Futbol Sala

  

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

.-000472
 
 
 
 
._000619
 ._000658
._000674 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal