Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 23 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Més de 600 persones assisteixen a la inauguració de les Jornades Culturals al voltant dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

L’educador César Bona realitzà la primera conferència de les amb una xarrada titulada "Una mirada a l’educació"


 
Margarida Castellano, directora general d’Innovació Educativa i Ordenació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, inaugurà junt a l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, el regidor de Cultura Alfred Aranda i el director de l'Editorial Bromera Josep Gregori les Jornades Culturals al voltant dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. L’educador César Bona realitzà la primera conferència de les programades,  amb una xarrada titulada «Una mirada a l’educació». Bona explicà el seu punt de vista sobre qüestions com la importància dels deures o la forma d’educar en l’empatia. El seu mètode consisteix en implicar tots els xiquets i les xiquetes, fomentant el respecte i l’esforç, al mateix temps que deixa volar la imaginació per a connectar amb l’alumnat i motivar-lo.

Les jornades, que enguany se celebraran del 22 d’octubre al 7 de novembre, continuaran amb la conferència de l’escriptora Anna Moner, guanyadora del XXX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb l'obra "La mirada de vidre". Serà el dijous 24 d’octubre, a les 19.30 h, a la Casa de la Cultura d'Alzira.  L’autora ens parlarà de la mirada artística i de la mirada científica en la construcció de la imatge de la dona als inicis del segle XX, qüestió que recorre el rerefons de la seua obra.

El dimarts 29 d’octubre, a les 19 h, Vicent Dasí, guanyador del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica, parlarà de la relació entre màgia, literatura i humor amb el mag Rubén Aparici. L’humor seguirà present en les Jornades Culturals gràcies a la taula redona que protagonitzaran els còmics Eugeni Alemany, Pepa Cases i María Zamora, el dimarts 5 de novembre a les 20 h. Els tres humoristes, moderats per Pau Blanco, reflexionaran sobre com està evolucionant l’escena còmica valenciana.

Per últim, hi haurà un lloc destacat per a la divulgació de la ciència. David González Jara, guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Les molècules de la vida, conversarà amb la periodista Reis Juan sobre la millor manera d’acostar la ciència a tothom i sobre com fer-ho de manera intel·ligible i amena.

E6D

 

 

 

 

 

._000674 

._000578 

 ._000614 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal