Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Regidoria d'Esports ha celebrat a Alzira la V Gala de l’Esport

Amb un reconeixement al millor esportista masculí de l'any a Nayden Tanev Yordanov, campió del món sub-17 d'Haterofília, i a Carmen López Martínez, com a millor esportista de l'any femenina


.-000462

El lema de l’edició d’enguany ha sigut “Tu fas història, viure-ho és el premi”. Com en edicions anterior s'ha reconegut l'esforç i dedicació dels clubs esportius de la ciutat. Des de la Regidoria d’Esports s'ha lliurat un diploma als esportistes que cada un dels trenta-tres clubs de la ciutat ha cregut oportú designar, així com un reconeixement al millor esportista masculí de l'any a Nayden Tanev Yordanov, campió del món sub-17 d'Haterofília, i a Carmen López Martínez, com a millor esportista de l'any femenina, que ha aconseguit la posició quaranta-cinc d'entre les millors tenistes del món.

Altre guardó destacat de la gala d'enguany ha anat a parar al Club de Tennis Taula que celebra el seu 50 aniversari i que ha rebut el guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva.

Com en edicions anteriors, este últim guardó és la proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren cada 30 de desembre.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha manifestat la seua satisfacció pel transcurs de la gala i ha mostrat el seu desig de continuar millorant este esdeveniment per a pròximes edicions, ja que "l'esport alzireny ens ha donat, ens dona i seguirà donant-nos en un futur moltes satisfaccions" 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 
.-000295 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
._000671
._000641 
.-000448 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Deportista - 26/11/2019
Qué casualidad, la mejor deportista de Alzira, pertenece a un Club privado. ¿será gracias a las subenciones o ayudas de esta Concejalia????
Enhorabuena, Carmen

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal