Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

  Un grup de 30 participants protagonitzen la 'XXI Baixada del Betlem Muntanyer'

Entre els participants acudiren també veïns d’altres localitats com Moixent, Vallada, València i Carcaixent


._000754

Este diumenge 12 de gener s’ha desmuntat el Betlem muntanyer situat junt a l’antic observatori forestal de la Casella, conegut com l’Ouet. El passat 15 de desembre pujava la XXI expedició per tal d’instal·lar-lo per a passar els Nadals i l’entrada de l’Any Nou en este cim del Paratge Natural Municipal de la Casella. Els amants de la muntanya, han pogut visitar-lo al llarg de quatre setmanes, com és tradició des de mitjans del segle XX iniciada pel desaparegut Centro Excursionista i recuperada en 1999 pel Museu Municipal d’Alzira. Un grup de 30 participants, als que al llarg del matí van anar afegint-se més excursionistes, van acudir a primera hora del matí al PNM de la Casella per a iniciar des del nou aparcament habilitat l’ascens a l’Ouet, situat a 533 metres d’altitud. Acompanyats d’un sol esplèndid i d’un dia clar van gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars i al mateix temps d’un bon esmorzar de germanor.  

Entre els participants acudiren també veïns d’altres localitats, com Moixent, Vallada, València, i Carcaixent. A més es va revisar el llibre de visites que ha estat tot este temps junt al Betlem on consten registrades les opinions de visitants de moltes localitats del territori nacional i de l’estranger que mostren la seua sorpresa davant la presència d’un Naixement dins d’una motxilla.

Una vegada replegat el Betlem i abans de començar el regrés ja es va fixar la propera pujada el diumenge 13 de desembre al Pas del Pobre del Paratge Natural Municipal de la Murta.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira. 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


  

._000723
 
 
 
 


._000715

 ._000703

._000731 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
SocialActividadesReligión y Culto

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal