Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 11 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Triana del Carmen Miquel Llopis va ser presentada com a Fallera Major Infantil 2020 de la Falla Plaça Malva

Compartirà el seu càrrec amb el president Pablo Acosta Sanchis


._000757
La Falla Plaça Malva ha celebrat recentment la presentació de la seua Fallera Major Infantil per a l’exercici 2019-2020, càrrec que ha recaigut en la xiqueta Triana del Carmen Miquel Llopis, que estarà acompanyada pel president infantil, Pablo Acosta Sanchis.
El matí va començar amb una concentració en el casal de la comissió per a després dirigir-se a arreplegar a la nova fallera major infantil, Triana Miquel. Després es va fer el mateix amb Alejandra Sanchis que s’acomiadava del seu càrrec després d’un any en la Malva.
La presentació va tindre lloc en el Gran Teatre de la nostra ciutat. Triana va ser la protagonista d’un acte que van presentar Maria José Lluch Bono i Alejandra Sanchis Fuster.
Triana i Pablo van comptar amb una exaltació feta per part de familiars i amics; Mer Bohigues i Martina Miquel a la fallera major infantil i els pares i germà del president infantil, Alejandro Acosta, Ivana Sanchis i Alejandro Acosta; Carmen Sanchis Castillo, Fallera Major de la Malva 2020; Enrique Furió Orba, president de la comissió; les falles de Camí Nou, Caputxins, Plaça del Forn, Doctor Ferran, Plaça Germanies, Ausiàs March i les associacions Fallers pel Món, Veïns del Raval de Sant Agustí  i les Festes de l’Àngel de la Guarda.
També vam comptar amb l’estrena del pasdoble “Triana Miquel Llopis” que va ser compost per Alberto Sanchis Castillo i interpretat per l’Agrupació Ibn Jafaya.
Així mateix, la banda de tambors de l’Arxiconfraria de la Verge de la Soletat li va oferir una grata sorpresa al president infantil.
A la presentació va assistir Gemma Alós,  regidora de l'Ajuntament d'Alzira.
Amb el dinar i final de festa preparat en la Sala Cotonera d’Alzira, tota la comissió vam gaudir d'un bon diumenge festiu.
Falla Plaça Malva

Fotos: Raül Calabuig 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

.-000331
 
 
 

 ._000560

._000762
._000594 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal