Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Diego Gómez, alcalde d'Alzira: ‘Hem d'estar preparats per a una profunda crisi econòmica una vegada guanyem la crisi sanitària’

'La situació d'Alzira millora per moments, ara ens preocupa un cas que ha aparegut en una de les residències'



._000723

En la ronda d'entrevistes a alcaldes i alcaldesses de la comarca que hem iniciat en el diari El SEIS DOBLE per a analitzar les repercussions del COVID-19, hui ens ocupem de la situació d'Alzira. El seu alcalde Diego Gómez ens ha atés via telemàtica per a informar-nos de quina és la situació que es viu ara a la ciutat.

"De la profunda tristesa, de la gran preocupació i de la falta d'informació dels primers dies estem entrant en una situació de millora; hem tingut molts casos a Alzira i alguns d'ells s’han portat per davant gent coneguda de la ciutat. Podem dir que la situació està millorant i cada vegada són més els que li guanyen la batalla al virus", ens confessa Diego Gómez.


 

A nivell divulgatiu, pensa que ha sigut un encert que la informació facilitada sobre les persones infectades s’haja centrat i se centre en la Conselleria de Sanitat, “d'aquesta forma no es crea alarmisme i es controla millor la situació”.

Preocupant estos últims dies ha sigut l'aparició durant el cap de setmana d'un cas de COVID-19 en una de les residències de la localitat, però cap ressaltar que poc a poc s'han anat incrementant millors notícies a la ciutat d'Alzira.

“L'alcalde afirma que el més dur està per arribar, Alzira ha perdut dos grans esdeveniments què són baló d'oxigen per a l'economia de la ciutat, les Falles i la Setmana Santa. Hem d'estar preparats per a una profunda crisi econòmica una vegada guanyem la crisi sanitària”, remarca Gómez.

Des de l'Ajuntament d'Alzira ja s'està estudiant de quina forma poder ajudar a tots els agricultors, autònoms, comerciants, hostalers i xicotets empresaris que porten sense poder treballar des de l'inici de la pandèmia. Reunions amb els membres de l'equip de govern i amb els portaveus dels diferents grups polítics de la ciutat per a treballar en una sèrie de mesures que compensen tot el temps inactiu i la falta de facturació que ha ocasionat aquesta crisi sanitària. Al llarg de l'entrevista Diego Gómez detalla quines mesures econòmiques s'han posat ja en marxa i es posaran per a revitalitzar de nou l’economia de la ciutat, “des de l'Ajuntament i per part de tots els regidors i tots els grups polítics es contempla, fins i tot, la possibilitat de destinar part dels seus recursos a emergències socials.

Diego Gómez diu estar molt satisfet per l'exemplar comportament dels veïns de la ciutat, que en la seua immensa majoria estan respectant les regles del confinament i de l'estat d'alarma. “Sols durant els primers dies la Policia Local va haver de interposar algunes denuncies, però actualment la gent esta molt conscienciada i el confinament és màxim”.

E6D
Llegir totes les entrevistes a alcaldes i alcaldesses
de la Ribera amb motiu de la crisi sanitària (COVID-19)

._000774
 

Pedales estáticos y aparatos para ejercitar las piernas y los pies

                               
._000773

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Luiset - 08/04/2020
Enhorabona por la iniciativa de les entrevistes, és una manera de conèixer d'antemà les opinions dels nostres representants de forma més propera.
Benito - 08/04/2020
‘Hem d'estar preparats per a una profunda crisi econòmica una vegada guanyem la crisi sanitària’
Mientras muchos trabajadores han visto, en el mejor de los casos, reducido su salario, autónomos y pymes que tardarán muchos meses en recuperarse, vosotros seguís cobrando el sueldo como si nada... sí Diego, sí, preparaos bien y subiros el sueldo un 10 %, con que unos lo pasen mal ya vale.
viejo - 08/04/2020
Pobrecillos concejales, lo que deben estar sufriendo sin poder asistir a inauguraciones, espectáculos desde el palco, vinos de honor, viajes de gorra, presidir procesiones, etc. etc. ¡QUE MANERA DE SUFRIR!..... y aún nos atrevemos a pedirles que se bajen el sueldo. Es que no tenemos corazón.

saludos.
Eugenio - 08/04/2020
Muy buenas palabras, pero pocas acciones positivas.
Para empezar, ya no hemos sabido nada de la propuesta del PP, de bajar los ingresos de los concejales. Parece que era un puro acto de propaganda. La inmensa mayoría de la población va a sufrir con la crisis que viene tras la pandemia, pero los políticos siguen a lo suyo.
Y en lugar de declaraciones a la galería, se pueden revisar todas las partidas del Presupuesto, y rebajar gastos cuando no sean absolutamente necesarios, y destinar su importe a personas sin ingresos mínimos, y a los autónomos y empresas, por ejemplo no aplazando, sino rebajando los impuestos de aquellos que mantengan su actividad.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal