Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.877 Fotografías: 108.863 Comentarios de usuarios: 125.581
EL SEIS DOBLE
jueves, 9 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Joves d’Alzira llancen la iniciativa JoAjudeAlzira.org per connectar veïns i reactivar el comerç local

La plataforma online, recentment llançada, ha tingut molt bona primera acollida per part dels ciutadans i els negocis locals


 ._000546
._000581

Davant la crisi del coronavirus i el tancament temporal de la majoria de negocis, un grup de joves alzirenys ha llançat JoAjudeAlzira.org, una iniciativa solidària que busca connectar persones i ajudar al comerç local de la capital de La Ribera Alta a través d’una web i una plataforma e-commerce. Aquesta ha tingut una molt bona primera acollida per part dels ciutadans, els negocis locals i l’Ajuntament d’Alzira.

Aquest innovador projecte local té tres objectius principals: el primer, impulsar el suport veïnal connectant veïns que necessiten i ofereixen ajuda, el segon, enviar missatges de recolzament als treballadors essencials i, per últim, contribuir a pal·liar les pèrdues dels xicotets negocis locals impulsant la seua reactivació a través del comerç en en línia. Aquesta iniciativa “win-win” persegueix rescatar valors com la solidaritat, la col·laboració, la resiliència i l’acció en forma de suport veïnal.

“Necessites ajuda per fer la compra?, demana-la. Vols ajudar als teus veïns?, fes-nos saber com. Vols compartir un missatge d'ànim per als sanitaris?, o, vols contribuir a salvar el comerç local comprant un bo o tiquet promocional que gaudiràs quan tornen a obrir? Ara pots actuar!” aquests són alguns dels missatges de la web que criden els veïns a l’acció. D’aquesta forma, els negocis interessats poden pujar ofertes de productes i serveis en forma bons promocionals, que els usuaris podran gaudir quan els negocis tornen a obrir.

Segons ha explicat un dels membres del col.lectiu: “Es tracta, en definitiva, d’avançar uns diners a canvi d’un descompte o oferta, d’eixa manera el negoci rep ara un ingrés vital que pot salvar el seu negoci local que li permetrà obrir quan acabe la quarantena”. L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha mostrat el seu suport a Jo Ajude Alzira: "Des de l'Ajuntament agraïm aquesta iniciativa a la qual nosaltres ens sumem i també hem ajudat inicialment. També promocionarem aquesta iniciativa perquè pensem que la societat civil ha de recolzar al seu comerç”.

A més Gómez ha afegit: "Sobretot, agrair a aquest grup de joves entusiastes que estimen Alzira. És molt important sentir-se la clau, la clau de l'endemà i la clau de la solidaritat, és el que necessita la nostra ciutat". A més, aquesta plataforma involucra als veïns a través d’una campanya a les xarxes socials en la qual poden compartir els seus missatges i accions socials amb les etiquetes #JoAjudeAlzira #TuereslaClau.

Aquest últim lema està inspirat en la clau de la ciutat d’Alzira, així tracta d’empoderar als veïns perquè passen a l’acció, i al mateix temps, envia un missatge clar: tots som importants per eixir de la crisi de la COVID-19.

Per últim, els impulsors d’aquest projecte són un grup de joves alzirenys units per les ganes d'ajudar als veïns i comerços durant la crisi del Coronavirus. Per això, aquest grup sorgit de la societat civil fa dues setmanes va començar a construir aquest projecte, així, ha donat com a resultat un grup de treball solidari, integrant persones de diversos àmbits i camps empresarials com el marketing, el disseny, la comunicació o els recursos humans.

JoAjudeAlzira.org

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000766

._000767
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialJuventudSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernardo - 09/04/2020
Tu dirección de correo electrónico es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal