Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra quatre campus esportius amb la participació de més de 200 xiquets i xiquetes

Van a disfrutar a diari d'una sèrie d'activitats esportives que contribuixen al foment de valors com el respecte, la solidaritat i la competició sana


 

._000688

 

._000691

 

._000585 
 

L'activitat esportiva va fent-se un lloc en la nova normalitat de la nostra ciutat. Un bon exemple són els dos campus previstos per a este mes de juliol.

Fins el 17 del present mes està celebrant-se el campus de Pilota Valenciana en les instal·lacions esportives del Venècia, entre les 9.30 i les 13.30, de dilluns a divendres, amb la participació de prop de 25 xiquetes i xiquets.

L'altre campus te previst realitzar-se del 6 al 31 de juliol al Palau d'Esports, de 9.00 a 12.00 hores, i organitzat pel Club Gimnàstica Rítmica Ribera Alta d'Alzira, en esta ocasió amb una trentena de participans.

Altres dos campus que també estan celebrant-se al camp municipal d'Esport de Venècia són: el de Multiesport Atletisme Alzira, amb 75 participants; i el del Club UD Alzira que és el que congrega a un major nombre de xiquetes i xiquets fins aplegar als 90. 

Des de que el coronavirus va irrompre en les nostres vides, les mesures per tal de protegir la nostra salut han estat una constant, per tant, cal aplicar-les en el moment de realitzar qualsevol activitat, també en el cas de l'esport.

En el campus els xiquets i les xiquetes disfruten a diari d'una sèrie d'activitats esportives que contribuixen al foment de valors com el respecte, la solidaritat i la competició sana.

Fernando Pascual, regidor d'Esports, ha manifestat que "sense dubte l'esport pot ser una immillorable alternativa per a mantenir ocupats al més joves i menuts que han estat confinats en casa al llarg de setmanes i que ara amb la nova normalitat deuen aprofitar per tal donar regna solta a les seues habilitats que no han pogut dur a la pràctica estos últims mesos" .

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alzira s'estan donant totes les facilitats per tal de reprendre l'activitat física i esportiva en la nostra ciutat.   

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

._000647


._000725

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
SocialActividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

sietevecessiete - 03/07/2020
Más de 200 , es una alegría ver como se va recuperando la actividad infantil .
Toda actividad genera a su vez movimiento de recursos económicos en otras.
Entre todos salimos de esto

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal