Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Club Balonmano RA Alzira renova la seua col·laboració amb Xúquer Centre Educatiu

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Base gaudiran de privilegis en Centre d’Idiomes Xúquer i comptaran amb un descompte


 

._000472

El Club Balonmano Ribera Alta Alzira signa el conveni de col·laboració amb Xúquer Centre Educatiu per a la temporada 2020-2021. Amb aquesta col·laboració, Xúquer Centre Educatiu es converteix en un dels patrocinadors principals del CBRA Alzira, gràcies a aquest acord el CBRA Alzira podrà utilitzar les instal·lacions del centre per als entrenaments dels equips de l’Escola Base.

Els equips de les categories inferiors del Club portaran el nom de Xúquer Centre Educatiu pel conveni signat. A més, els xiquets i les xiquetes de l’Escola Base gaudiran de privilegis per a accedir als cursos oferts pel centre com és la Centre d’Idiomes Xúquer en el que comptaran amb un descompte per a cursar classes d’idiomes, “estem molt contents de renovar el conveni entre el Club i el Centre, i que ambdues institucions treballen juntes en el desenvolupament dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat” indica Javier Monzó secretari del CBRA Alzira.

El tancament del Pavelló Pérez Puig ha suposat una disminució d'hores de pista coberta per als clubs de la ciutat, el CBRA Alzira aconsegueix amb aquest conveni hores d'entrenament en pista encara que hi siga a l'aire lliure.

El club espera col·laboració per banda de tots dels clubs per poder quadrar hores d'entrenament en pista coberta, acció fonamental per al desenvolupament de les nostres xiquetes i xiquets. Nova temporada La temporada 2020-2021 ja està en marxa i el club ja treballa en el tancament del planter del primer equip perquè aquest siga el referent de l'Escola Base.

El nombre de xiquetes i xiquets creix any darrere any i per a la temporada 2020-2021 es comptarà amb 6 equips base de categoria prebenjamí a juvenil. La inscripció de xiquetes i xiquets continua oberta fins al setembre quan comencen els entrenaments.

Club Balonmano Ribera Alta Alzira

 

 

._000743

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal