Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
viernes, 31 de julio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira tindrà en marxa en setembre un portal comercial online pioner a tota la comarca de la Ribera

Hui ha arrancat la formació per als comerços del que serà la futura plataforma de venda online del comerç local d'Alzira www.alziraescomercio.com


 .-000403

 

Més de 80 establiments formaran part d'aquesta plataforma que s'espera estiga operativa a mitjan del mes de setembre i que es preveu més necessària que mai, en el moment de crisi sanitària actual. En la primera sessió formativa, més de 40 comerços han pogut assistir telemàticament, per a formalitzar la seua alta en la plataforma i omplir-la de contingut.

Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha sigut l’encarregat de presentar en roda de premsa la imatge de www.alziraescomercio.com als mitjans de comunicació.

“Ajudar a la digitalització del xicotet comerç i impulsar les seues vendes és una de les màximes prioritats d'IDEA Alzira i de l’Ajuntament d'Alzira. La venda online té un creixement exponencial cada any, les maneres de comprar han canviat i els canals de venda s'han transformat, però el xicotet comerç contínua sent essencial per a l'economia local i per a mantindre viva la nostra ciutat”, ha afirmat l’alcalde.

Una de les característiques més destacables d’esta plataforma, pionera a la comarca de la Ribera, és que han aconseguit reunir en un mateix portal la compra del producte i la distribució.

Una vegada realitzada la compra, una empresa de transport amb motos elèctriques s’encarregarà de dur la compra en menys de dos hores al client, d’una manera sostenible i gens contaminant.

“Al seu torn el consumidor també busca ser un consumidor responsable i compromés amb el seu entorn, i vol contribuir a la sostenibilitat i al consum de productes de proximitat. Trobar l'equilibri entre les vendes digitals i les vendes físiques pot ser el camí per a reforçar la permanència dels nostres comerços i la vida de la ciutat”, ha assegurat Gómez.

L’ajuntament ha realitzat una inversió de vora 40.000 euros en la posada en marxa del portal i de la logística. Els primers tres mesos seran totalment gratuïts per als comerços participants. A partir del quart mes és realitzarà un estudi i es comprovarà quina és la viabilitat de la iniciativa.

E6D


._000734

._000742
._000686
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialConsumo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 31/07/2020
La noticia no informa de quan començarà a estar operativa esta plataforma online.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal