Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 4 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Avancen les obres del carril bici davant d’AMCOR a Alzira

El tram urbà ja està acabat i està previst que la part interurbana finalitze esta tardor


._000606 
.-000466

._000697

Hui han visitat l’estat de les obres del carril bici l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, Sara Garés, regidora d’Infraestructures i Urbanisme i els tècnics municipals.

“El nostre objectiu és millorar la mobilitat sostenible amb este carril bici i la seua zona de vianants. Amb esta actuació connectem la ciutat d’Alzira amb esta zona industrial”, assegura l’alcalde, Diego Gómez.

Les obres van començar el passat mes de novembre de 2019 i van haver de parar-se amb motiu de la situació sanitària. Ara mateix es troba finalitzat el tram urbà i es treballa en la finalització de l’interurbà. Concretament, la setmana pròxima es col·locaran els fanals i a continuació es farà el treball de paviment.

Finalment, es treballarà en l’adaptació de l’arbratge i la jardineria i es col·locaran 210 arbres que actuen com a mitjana per a separar la zona de vianants de la zona condicionada per a bicicletes.

Amb este projecte es dota d’una nova forma d’accés el polígon industrial per via ciclista i s’atenen així les necessitats mediambientals pròpies dels nostres temps en matèria de mitjans de transport ecològics per a l’accés a les àrees de treball. “Dins del Pla de Mobilitat de l’Ajuntament, tenim com a objectiu facilitar la comunicació i accessibilitat als polígons industrials, oferint alternatives al transport motoritzat”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

En l’actualitat, l’únic mitjà disponible que permet l’accés al polígon industrial des d’Alzira és el trànsit rodat a través de la redona situada enfront de l’empresa Amcor que dona accés a la ciutat, on es creuen la CV-50 i la CV-572 procedent de Carcaixent. Amb estes obres es dota el polígon industrial d’una nova forma d’accés per via ciclista, per tal d’atendre així les peticions que feren a l’Ajuntament d’Alzira els comités d’empresa de les dues empreses i facilitar la mobilitat no motoritzada de les treballadores i treballadors.

Este carril bici, situat al quilòmetre 18 de la CV 50, a més, enllaça amb el que discorre entre Alzira i Carcaixent paral·lel a la carretera CV-572 i dins de la ciutat, al punt del carrer Fracà, on se substituirà una banda d’aparcament pel carril, fins a la rotonda de l’encreuament amb el carrer Gandia i l’accés al següent polígon industrial. El projecte continuarà el seu recorregut pel carrer dels Campaners, dissenyat amb carril bici bidireccional, una via de circulació de sentit únic i una banda d’aparcament en cordó.

 

Dades del projecte

Nom del projecte: Itinerari Carril Bici – Alzira CV5 entre el quilòmetre 18 i el 20.

Promou: Direcció General de Mobilitat del Servei Territorial d’Obres Públiques de València.

Contractista: Elsan-Torrescámara UTE

Pressupost general: 354.162,07 €

Longitud del carril bici: 2.000 metres, aproximadament 500 metres en zona urbana i 1.500 en zona interurbana. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 


._000500

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 04/09/2020
Cuanto dinero mal gastado yo no me puedo callar de ver tanta injusticia hecha. Muchas veces lo he dicho la urbanización del Respirall da pena de ver las calles de baches que hay viviendo personas en dicha urbanización y pagando sus impuestos, asi como caminos rurales que tienes que ir en primera para no romper el vehículo, la explanada de la ermita muchas personas de la ciudad suben y también forasteras y esta de pena con baches y por terminar al lado del parque lleno de piedras que tropiezan personas y niños, deberían de asfaltarla toda, y los carriles de bicis que apenas se ven biciclistas en dichos carriles ala a derrochar el dinero aportado de los demás y las cosas mas necesarias sin arreglar.
Que tiempos atras cuando era un pueblo, que felices eramos sin tanta modernidad. Y todo era mas familiar.
Maya
Viejo - 05/09/2020
¿Cuántas veces inaugurarán estas obras antes de que estén terminadas?.
¿Cuántas fotos se harán nuestros políticos antes de terminar las obras?
¿Cuánto nos cuestan los sueldos que les pagamos a los "paseantes de las fotos" por no hacer NADA?.

¡Ufffffffff, vaya tropa!
Vecino - 05/09/2020
Los carriles bicis aquí en Alzira están hechos para los domingueros que se van a pasear con la bici los domingos, pero muchos de esos domingueros entre semana van a trabajar con coche al polígono, a la oficina o allá donde trabajen.
La bicicleta como medio de transporte la utiliza muy poca, poquísima gente y se utiliza muchísimo más para practicar deporte o para el ocio.
Para que la usase la gente en Alzira como medio de transporte todas las principales avenidas y calles deberían tener carril bici.
Esto que hacen muchos y predican es la ecologia de chichinabo, porque bien que algunos se cogen el avión cuando quieren viajar a la Conchina si hace falta o a otros no les importa trabajar en la capital o lejos por 4 euros más que van a ganar, aunque tengan que hacer todos los días 40 kms. para ir y otros tantos para volver con su coche.
vicent bici - 05/09/2020
Els carrils bici en Alzira estan fets per a que els corredors circulen per ells , la prova esta en la ruta del colesterol, el carril bici es va fer per als ciclistes, començaren a circular els peatons i al final l' ajuntament ha prohibit amb senyals que els ciclistes circulen per ells. El segÜent carril bici el que desemboca en la rotonda que va a Algemesi esta passant igual, el corredors estan entrant poco a poco en ell i al final l' ajuntament prohibira la circulacio als ciclistes. Aço nomes passa en Alzira, es veu que la concejal corresponent no li agrada la bici i li agrada molt passejar, almenys si fereu com Cullera que en algunes rutes per manca de lloc es comparteix entre peatons i ciclistes, no haurien les protestes dels ciclistes que hi han en Alzira cada dos per tres. O siga que de fóra vindran i de casa ens tiraran.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal