Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra el Dia Mundial del Turisme realitzant una visita guiada a l’Hort de Magraner

Els participants hauran de concentrar-se, a les 9.30 i a les 11.30 hores, en la plaça del Regne, este pròxim diumenge 27 de setembre


 
 .-000143
 
._000619
 
._000686
 

La Regidoria de Turisme celebra este pròxim diumenge 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme 2020. Enguany, amb el lema “Turisme i Desenrotllament Rural”. L’activitat programada consistirà en la visita guiada per part d’un tècnic de turisme a l’Hort de Magraner, amb gran valor històric i natural.

Hi haurà dos visites, una a les 10 i l’altra a les 12 del migdia. Per realitzar-les cal inscriure’s en la pàgina [email protected], ja que les places són limitades.

Els participants hauran de concentrar-se, a les 9.30 i a les 11.30 hores, en la plaça del Regne, des d’on eixirà l’autobús, amb totes les mesures de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19. La duració de la visita serà d’unes dos hores.

Una vegada en l’Hort de Magraner es realitzarà una explicació, així com una visita a la capella que hi ha al recinte. Després i per a completar la visita guiada l’autobús traslladarà als participants fins a la muntanyeta per a poder admirar des del mirador l’ampla extensió de tarongers i els nombrosos horts amb què compta la nostra ciutat.   

“Travessem un any complicat en què no resulta senzill organitzar actes, però des de la Regidoria de Turisme no hem volgut deixar passar l’oportunitat de celebrar el Dia Mundial del Turisme, donant en esta ocasió rellevància al nostre ric patrimoni rural, tan arrelat a la nostra manera de ser”, ha manifestat la regidora de l’àrea de Turisme; Isabel Aguilar, qui a més animà a tots els interessats a participar a inscriure’s com més prompte millor, ja que les places són limitades.  

La regidora agraïx a la família Rubio Enguix, actuals propietaris de l’hort, que ens permeten realitzar una visita a este hort valencià tradicional on, entre altres curiositats, fins fa 20 anys se celebraven misses tots els diumenges en la magnífica capella neogòtica que encara es conserva.   

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 ._000716

._000759

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Cabreada - 17/09/2020
Xe xe,la regidora de turismo por fin hace algo. Digo yo que habrá donado su sueldo al tener la situación que tenemos en España y sobre todo en Alzira con esto del covid, por no haber trabajado digo....

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal