Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.583
EL SEIS DOBLE
miércoles, 7 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cactus substituïx Pupil·les al cartell del concert del 8 d’octubre a Alzira

Les entrades adquirides fins al moment tindran la mateixa validesa


._000624 
._000581

Des de la Regidoria de Cultura s’anuncia un canvi en els participants del Concert del 8 d’octubre. La formació Cactus prendrà el relleu de Pupil·les, que no podrà actuar-hi per motius aliens a este Ajuntament. Les entrades adquirides fins al moment tindran la mateixa validesa. No obstant això, tots aquells que ho desitgen, poden demanar la devolució de la seua entrada sol•licitant-ho pel mateix canal de compra.

Cactus és un trio valencià que es reafirma com un dels grups amb més vitalitat i projecció de l’escena musical actual en valencià, amb un estil que barreja el hip-hop electrònic amb el pop més comercial i melòdic així com el reggae, un mix ple de matisos i brillantor que ells mateixos anomenen ‘electro-urban’. 

“Lamentem que Pupil·les no ens puga acompanyar en la cita alzirenya que està assolint any rere any un nivell de referent dins el panorama musical en valencià. Hem pogut comptar amb la participació de Cactus, un grup destacat i amb molta energia, gràcies a la gestió efectiva de tots els implicats. Anime a tota la gent de la Ribera que vinga a gaudir del concert”, ha manifestat Alfred Aranda, regidor de l’Àrea de Cultura.

Cal recordar que tots els menors d’entre 16 i 17 anys hauran d’emplenar una autorització del seu responsable per a accedir-hi, bé a la porta del concert o bé demanant el formulari abans de les 14 hores del 8 d’octubre per correu electrònic a [email protected]. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un adult. El recinte firal obrirà les portes a les 20.15 h i està permesa l’entrada de menjar i begudes no alcohòliques.

Per a gaudir d’un espectacle amb la seguretat necessària no hem d’abaixar la guàrdia i seguir les recomanacions i protocols davant la Covid-19:

- Ús obligatori de mascareta

- Respecteu la distància de seguretat, tant en la cua d’accés com en la resta de moments.

- A l’entrada, poseu-vos gel hidroalcohòlic.

- No podeu moure les cadires i abandonar el vostre lloc si no és per una causa justificada.

- No transiteu enmig de les butaques si no és estrictament necessari.

- Quan acabe l’espectacle eixiu del recinte ordenadament i sense aglomeracions.

- Seguiu en tot moment les indicacions del personal de l’organització.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasVarias
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 07/10/2020
Alfred Aranda: "Anime a tota la gent de la Ribera que vinga a gaudir del concert"
No me cabe duda que como político eres lo más irresponsable que ha pisado el ayuntamiento. Están confinando ciudades enteras, tenemos una situación sanitaria desastrosa y tú incitando a que la gente acuda a conciertos.
¿Tú eres concejal de cultura? ¿Cultura de qué? Sí tu concepto de cultura es esta noticia, ¡viva el analfabetismo!
Alzirenya - 07/10/2020
Bon dia, a vore, la situació que estem vivint es extraordinària. Pero les persones també hem d, intentar seguir fent una vida amb totes les mesures de seguretat. Pero seguir endavant. Per aixo, done un aplaudiment al consistori i especialment al regidor de cultura. Peque pugam continuar gaudint de la nostra cultura, sobretot en el Nou d, octubre
Indisnado - 07/10/2020
Sin duda lo del concierto parece una broma. Una mala, mala idea. La salud ante todo y más cuando se trata de algo en ocasiones mortal.
Luis - 07/10/2020
Hola Alzirenya, esta tot molt be lo que dius, pero, per ixa mateixa rao, no creus que el ajuntaments, ambulatoris, tendrien que dixar de treballar telematicament. Crec que es mes important la atencio al pacient en els ambulatoris que anar de concert, i estinc de accord que tota la gent que viu del espectacle tendríen que tindre ajudes del ajuntament en ves de gastarse dines en tonteries, com la pasada semana en els arbres de la avenida
Alzirenya - 07/10/2020
Luis, tens raó en el que dius.
Però es important poder entrar en la rutina adaptada, com jo anomene. Perquè si podem aconseguir una normalitat adaptada al virus. També pot ajudar a un gran colectiu. Sols es una oponio mes.
Eugenio - 07/10/2020
Si aumentan los contagios debido a esta ocurrencia del Alcalde y su tropa, ya sabemos a quienes habrá que pedirles cuentas, y no solo politicas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal