Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Jonatan Penalba presenta ‘Reversions’ dins del cicle Cantautors Valencians

Dissabte 17 d’octubre, en la Casa de la Cultura, a les 20 hores


 

 .-000006

Nascut l’any 1991 en la localitat valenciana de l’Alcúdia, en la comarca de la Ribera Alta, Jonatan Penalba ja és un veterà en el món de la cançó, malgrat la seua joventut. I és que molt prompte es va introduir en el món de la música tradicional, i s’ha foguejat en multitud d’actuacions en els escenaris més diversos.

L’aparició del seu primer disc, De soca-rel (Temps Record, 2018), el va situar en molt poc de temps en un lloc ben destacat dins del panorama de la música folk valenciana. Han sigut 2 anys intensos, amb molts concerts al País Valencià i a Catalunya, i també un concert a l’altra banda del mar, a Formentera.

Fins i tot ha arribat a compartir escenari amb Maria del Mar Bonet, i també ha rebut 3 nominacions en els Premis Ovidi i ha sigut finalista en els Premis Carles Santos de la música valenciana. I ara, este 2020, ens arriba el seu últim treball, Reversions.

Este nou disc i espectacle ens presenta a un Jonatan Penalba lleugerament diferent del que hem conegut fins ara, que s’allunya un poc de la sonoritat tradicional per acostar-se al pop, però sense oblidar del tot la música d’arrel.


Així, esta nit podrem escoltar temes tradicionals com la Granaïna de Montaverner, i un cant d’estil. Però també cançons de Miquel Gil, Ovidi Montllor, La Gossa Sorda, Lluís Llach, Raimon o Feliu Ventura; i lletres de poetes com ara Enric Casasses, Vicent Andrés Estellés i Ausiàs March.

FORMACIÓ: Jonatan Penalba, veu / Hèctor Peropadre, acordió i llaüt / Pere Ródenas, guitarra. Entrada 3 € (2 € amb descomptes)

 

 

 

 

 

                     
 ._000568                                            .-000130                                                    .-000166
 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal