Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'activitat cultural de tardor a Alzira tindrà lloc íntegrament a la Casa de la Cultura, a excepció de Somriu als Parcs

Alfred Aranda, regidor de Cultura: "Fem #CulturaSegura, seguint les mesures de seguretat, els aforaments, les condicions de desinfecció i la distància social"



._000756

La Regidoria de Cultura ha presentat la programació cultural de teatre, cinema, música i dansa per als mesos d’octubre, novembre i desembre, que enguany tindrà lloc íntegrament a la Casa de la Cultura, a excepció de Somriu als Parcs.
“Els últims mesos hem hagut d’adaptar-nos a les noves condicions de seguretat exigides per la pandèmia. En un primer moment vam haver d’ajornar actes, després del confinament començàrem a programar a curt termini i ara tornem a presentar una proposta trimestral, pensada per a les noves circumstàncies, seguint les mesures de seguretat, els aforaments, les condicions de desinfecció i la distància social. Fem #CulturaSegura” ha manifestat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.
Este divendres 23 d’octubre donarà el tret d’eixida La Bíblia contada per Xavi Castillo, versió íntegra de l’Antic i el Nou Testament, un espectacle de teatre per a joves i adults. Seran dos representacions de la companyia Pot de Plom amb aforament reduït que es podran seguir en dos sessions a les 19.30 i a les 22.30 hores.
Sense deixar de banda el teatre, acabarem octubre amb La Troupe Malabó i La Mala amb Sophie, una proposta de circ líric femení per a tota la família.
A novembre rebrem Cashalada Cia amb Divina Aberració, un concertàs que ens baixarà a l’infern per a fer-nos sentir en el paradís. També tindrem amb nosaltres Lola Moltó amb l’obra Assumpció i L’Horta Teatre presentarà la seua obra Horta dirigida a tots els públics. I per tancar amb el teatre, a desembre Alzira serà seu de l’estrena de l’espectacle La Sort, de Pérez &Disla, una peripècia emocional que parla de l’experiència d’una parella homoparental per tal de formar una família. A més, també tindrem opcions d’espectacle familiar amb Güela Güela.
Una de les novetats de la tardor és la celebració de la primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància d’Alzira, A la d’1, 2 i 3!, que tindrà lloc la primera setmana de desembre als centres educatius, la biblioteca municipal i la Casa de la Cultura. Tindrem espectacles de teatre, presentacions de llibres, contacontes i un taller d’expressió teatral.  
El divendres 30 d’octubre es recupera la programació del Club Cinema amb una divertida proposta amb AlJazira, cinema mut amb música en directe. En esta ocasió gaudirem de Sunrise de Murnau, acompanyats de piano i clarinet. També podrem assistir al llarg de la tardor a les projeccions de A rainy day in New York, La trinchera infinita, La innocència o Lo que arde, pel·lícules que s’havien ajornat amb motiu de la Covid 19.
La música també serà protagonista a l’auditori de la Casa de la Cultura amb el concert líric, òpera i sarsuela amb nom de dona i de la mà del Club de Jazz Aljazzira ens arribaran els concerts d’Esgas Quintet Monk Tribute i Perico Sambeat Trio, activitats que també s’havien ahornat per la crisi sanitària.
Per últim, no podem oblidar Somriu als Parcs, que celebrarà una edició especial des de la plaça Alborgí (Gran Teatre). Hi haurà els plans més divertits per als menuts de casa amb el taller Hervàrium per a crear plantes i ecosistemes de paper, la campanya el Pont a la Natura i l’espectacle Abracadabra de la Troupe Malabó.

E6D 

 


._000726

._000744

._000754

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 23/10/2020
Las urgencias del Hospital saturadas, horas y horas esperando cama en el hospital, operaciones aplazadas, listas de espera infinitas, colas a las puertas de los ambulatorios..... y toda esta tropa pensando en como gastar nuestro dinero en sus saraos y fiestecillas.
No teniu ni trellat ni vergonya.
Eugenio - 23/10/2020
Tu dirección de correo electrónico es incorrecta.
Eugenio - 23/10/2020
Toda España imponiendo restricciones por la segunda ola del coronavirus y estos del Ayuntamiento sin enterarse y programando y subvencionando a sus amiguetes.
Un modelo de malgobierno y burrera
abc - 23/10/2020
viejoooo, doncs ara hi ha una exposició de Carmellina Sánchez Cutillas, una altra escriptora en valencià, no hi ha dret. Una altra injusticia, però de les grans.
Cándido - 23/10/2020
Eugenio, Viejo, la forma de exponer vuestras opiniones delata que no estáis interesados por la salud y el bienestar de la gente, sino que os mueve el odio y el resentimiento. Deberíais ir más al teatro, al cine club, a las conferencias y a las exposiciones que se programan en nuestra localidad (de lo que muchos nos sentimos orgullosos, ahora y cuando lo organizaba un concejal del PP); seguro que os vendría muy bien. En estos tiempos de cansancio y desesperanza, la cultura es todavía más necesaria.
Viejo - 23/10/2020
Abc. La pregunta es : ¿Tendría una exposición en Alzira sí toda su obra hubiese sido en castellano?.
No hace falta que me respondas, la respuesta ya la sé.

Saludos.
Abc - 23/10/2020
Cándido, era una ironía....
Viejo - 23/10/2020
Cándido he leído más libros y he visto más cine y teatro que tú verás en tu puñetera vida, pero llega un momento en el que perder el tiempo no es una opción, y tenemos la necesidad de elegir.
En mi caso la elección es fácil. Solo se trata de elegir entre perder el tiempo viendo mediocridades o sentarse cómodamente a disfrutar de un buen libro.
No he querido entrar en el tema del COVID porque cada uno es libre de asumir sus propios riesgos y los de su familia.

Saludos.
Eugenio - 23/10/2020
Candido, el Alcalde por una parte emite un bando llamando a tomar medidas contra el Covid, y por otra organiza conciertos del 9 de Octubre, somriu als parcs y eventos en locales cerrados. Todo ello en un momento en que los contagios suben exponencialmente, y media España implanta el toque de queda y la otra media solicita el estado de alarma.
Y, por supuesto, lo que estos políticos nacionalistas entienden por cultura es cualquier actuación en idioma valenciano, catalán dirian ellos, sea bueno, regular o malo.
Lo dicho, malgobierno, burrera y sectarismo
Xe què bo - 23/10/2020
Cándido a vore si t'adones el viejo llegeix el follet del c.comercial i després el utilitza per enrollar el bocata,
abc - 24/10/2020
Viejoooo que li han donat a una poetessa que escriu en gallec el premi nacional de poesia jove Miguel Hernández. El premi era de 20000 eu i tota la seua obra està escrita en gallec. No hi ha dret, van a acabar amb el castellà. A més, si és un premi nacional hauria d'estar escrit en castellà. No teniu no trellat, ni vergonya.
viejo - 24/10/2020
abc, esa es la grandeza de España, nación donde se hablan diferentes lenguas y todas ellas son valoradas. En cambio en la Comunidad Valenciana se hablan dos lenguas y solo se promociona una.
Si es esa la miseria cultural que te gusta, allá tú, es tu problema.

¿Lo captas?
Abc - 24/10/2020
El castellà, eixa llengua maltractada...En clar retrocés i perill de desaparició a valencià. Un lloc on els escriptors i músics o tenen més difícil que cap altre que utilitza qualsevol altra llengua. Poses la ràdio i totes les emissores són en valencià, TV, al kiosk igual, tots els diaris en valencià, el mateix al cinema. El castellà necessita la mateixa promoció q el valencià, si no desapareixerà. Valencia un lloc on s'han donat nombrosos casos de discriminació cap als castellano-parlants. No poden per exemple, posar una denúncia en castellà, perquè els policies diuen que no en saben. Ha passat moltes vegades, és pot trobar informació .. A més sempre que els para la policia canvien al valencià per por a que els denuncien. Perquè,com tots sabem, encara que tots no, hi ha molts policies, que no els agrada gens que els parlen en castellà, i és fàcil que et trobes amb un : parla'm en valencià, collons, i clar les probabilitats d'emportar-te una recepta augmenta. El mateix ha passat moltes vegades amb altres
Parts de l'administració, al no estar els funcionaris obligats a saber castellà, clar els castellano parlants no sempre poden de ser atesos en la seua llengua en la seua terra. Diuen q tenen el dret, però clar això implica q altre ha de tindre l'obligació i això de moment no...S'enrecordeu quan manava el PP i en canal nou tot era en valencià. Sempre promocionant el teatre, literatura i la música valencianes. Estaven tot el dia vinga Raimón, l'Ovidi, Vinga al tall. Vinga programes sobre el Tirant, Estellés, Sanchis Guarner..Això era massa, vaig acabar de cultura en valencià fins als collons. Els mateix passava amb els artistes en castellà, tot VETATS als ajuntaments del PP, durant anys sense un concert o una obra de teatre en castellà. També vetaren als ajuntaments del PP les publicacions en valencià a les biblioteques. Si volies llegir un diàri o revista en castellà a la biblioteca(Alzira tb), no podies, perquè l'única revista q hi havia (El tiempo) la vetaren.
Viejo - 24/10/2020
Un ejemplo: Paco Brines es el gran poeta valenciano de los últimos cincuenta años, y un gran desconocido en las escuelas valencianas, escribe en castellano.
Estellés un poeta mediocre que los alumnos valencianos tienen hasta en la sopa, escribe en valenciano.

¿Quien discrimina a quien?.

Xe què bo - 24/10/2020
Viejo se té nota que has llegit molt de paper higiènic després de fer ús, !!!que curt ets!!!
abc - 24/10/2020
I això és culpa del mestres de valencià, vols que és parle de brines en classe de valencià?. Fins on jo sé la Generalitat té autonomia sobre els continguts (dels currículums educatius) en valencià, en literatura castellana els continguts són comuns per a tota España, si no s'inclou el seu estudi, que vols que fem. De tota manera, no crec que si a algún mestre li pareix interessant puga treballar qualsevol poema seu. El que si que és ineludible és l'estudi d' Estellés en les classes de literatura valenciana. Si a tu Estellés et pareix mediocre, és qüestió de gustos. Algún premi li donaren, es veu que tots no són de la teu opinió. Però clar, que sabran de poesia els jurats comparats amb tu viejo. Uns mediocres com Estellés... A mi dels poemes d'Estellés que he llegit alguns m'han agradat molt. "Els amants" és bonic, i cantat per Ovidi Montllor, m'enxisa.
Eugenio - 24/10/2020
Estos nacionalistas de Compromis, cada día me recuerdan más al bunker barraqueta de la Transición, entonces en otro bando.
Para muestra, la condición de saber valenciano para ejercer de médico en la Seguridad Social
abc - 24/10/2020
No he desitjat mai cap cos com el teu.
Mai no he sentit un desig com aquest.
Mai no el podré satisfer -és ben cert.
Però no en puc desistir, oblidar-te.
És el desig de la teua nuesa.
És el desig del teu cos vora el meu.
Un fosc desig, vagament, de fer dany.
O bé el desig simplement impossible.
Torne al començ, ple de pena i de fúria:
no he desitjat mai cap cos com el teu.
L’odi, també; perquè és odi, també.
No vull seguir. A mamar, tots els versos!

Gràcies Vicent !
abc - 24/10/2020
El món està ple de mediocres, mira que traduir poemes d'Estellés al francés, italià i anglès, i alguna també en castellà. S'ha de ser mediocre, mira que hi ha q gent de diverses universitats del món han estudiat i publicat estudis de la seua obra. No serà el millor poeta del món, però almenys paréix que a alguns si que els agrada.Jo vaya tropa eh Viejo.

abc - 24/10/2020
Saben aquell que diu...?
Eugenio - 24/10/2020
A vore. Existeix cooficialitat de llengües. El que crec es que no es defensa una cultura imposant. la ni negant l'altra.

Viejo - 24/10/2020
"Els amants", lo traduces al castellano y le pones música, y te sale una canción José Luis Perales.
Hablamos de poesía o de política de barraqueta .

Viejo - 24/10/2020
Lo que ocurre con la cultura de barraqueta es que cualquier mediocridad escrita en valenciano es elevada a los altares del nacionalismo barato.
Autores valencianos como Vicent; Brines, Azorin o cineastas como Berlanga estarían en las aulas en cualquier lugar del mundo que apreciará LO SUYO. Mientras que aquí se dedican horas de estudio a autores del todo a cien por el solo hecho de hacerlo en valenciano.
Para que lo entiendas, aunque suene escatólogico : "una boñiga es una boñiga escrita en valenciano o en castellano".
Pere Peres - 24/10/2020
Eugenio, tu has d'ésser més burro que alt. Els adeptes del feixisme de pandereta que apostolava el búnker barraqueta no usaven el valencià ni per anar a cagar.
Salutacions
Viejo - 25/10/2020
¡Vaya, éramos pocos y parió la burra!. ¿Qué fas per ací borinot?
abc - 25/10/2020
"Hablamos de poesía o de política de barraqueta ." Viejo la teua teua opinió, sols és això. Sols vol dir que a tu no t'agrada, però no més. Perquè no eres cap lingüista especialitzat, per tant, no pots dir tècnicament que Estellés no és un bon poeta. A més, per poder dir-ho primer hauries de llegir la seua obra, i no crec que hages llegit més enllà d'uns quants poemes.
Mira el que diu Brines sobre un tal Carlos Marzal, en una entrevista: Por cierto, ¿qué poetas jóvenes le interesan más?
R.- Hay varios: Carlos Marzal, Vicente Gallego, Josep M. Rodríguez...
Carlos Marzal:Carlos Marzal, llamado en realidad Carlos Navarro Marzal1? (Valencia, 1961) es uno de los principales representantes de la poesía de la experiencia, que dominó la lírica española en los años 80 y 90. Numerosos críticos incluyen también en este grupo la obra de autores como Luis García Montero, Felipe Benítez Reyes o Vicente Gallego.

Licenciado en Filología Hispánica por la Universidad de Valencia, durante sus diez años de existencia codirigió Quites, revista de literatura y toros. La obra poética de Marzal alcanza su punto de mayor éxito con la publicación de Metales pesados, poemario que tras su publicación consigue los premios Nacional de Poesía y de la Crítica. El año 2003 obtuvo el Premio Antonio Machado de Poesía y en 2004 el XVI Premio Internacional de Poesía Fundación Loewe por su obra Fuera de mí. Ha debutado en la narrativa con la novela Los reinos de la casualidad (Tusquets, 2005), considerada como la mejor novela del año por el suplemento El Cultural del periódico El Mundo.
abc - 25/10/2020
Viejo mira el que diu Carlos Marzal: “Me parece que Estellés no sólo es el gran renovador de la poesía contemporánea en valenciano, sino que es el único gran poeta que está a la altura de los clásicos remotos. No creo exagerar si sostengo que él es el mejor heredero de esa enorme tradición”
“Lo que siempre me ha asombrado de su voz, y sigue haciéndolo, es la extraña mezcla, sólo suya, de lirismo, procacidad, prosaísmo y ternura salvaje: con esos ingredientes tan difíciles de administrar, logra en sus mejores composiciones alta poesía”, explica Carlos Marzal, que descubrió a Estellés siendo muy niño a través de la Nova Cancó y de la desgarradora voz de Ovidi Montllor recitando el poema Els amants.
Veus Viejo, no és el mateix que tu digues que Estellés no és bon poeta i el que diga Carlos Marzal. Perquè primer,s'ha llegit la seua obra, cosa que tu no has fet. Segon, té la formació per a poder fer eixe tipus d'afirmacions, i no a la lleugera com tu fas, sinó de manera argumentada.
Per tant, la teua opinió té el mateix valor que la de Marzal, en quant a gustos. A ell li enxisa i a tu no t'agrada, però quant a la qüalitat de Estellés com a poeta, crec que ell està un poquet més autoritzat, però poquet, nomé un poquet.....
Xe què bo - 25/10/2020
Ahi teniu l'example del que ha llegit i educació que ha rebut viejo
abc - 25/10/2020
Pere Peres, has vist quant d'il·lustrat hi ha per ací. Quan alguna cosa no els agrada amollen el primer que els ve al cap, encara que no tinguen molta idea, com es nota que la llengua no te os. Escriuen ací principalment per desfogar-se, cagar quatre hòsties i poc més....Desprès els mediocres són tots menys ells que saben molt i de tot....Sobretot de bunkers i barraquetes.
Andreu - 25/10/2020
abc dones pena, el teu "forofisme" ens fa un flac favor a tots els que amem i defenem la nostra llengua.
Melchor - 25/10/2020
En la literatura como muchas cosas en la vida se trata de gustos, pero yo le preguntaría al cerrado de mollera de abc ¿Azorín fue un escritor valenciano? A pesar del discurso partidista que vas a darme (cuando alguien te toca la moral es lo único que sabes hacer) te agradecería también un "SI" o un "NO"
Viejo - 25/10/2020
Sigues sin entender nada y encerrado en tu barraqueta de la lengua, el que Estellés sea referente de la poesía valenciana no significa que sea un buen poeta; sencillamente es el tuerto en el país de los ciegos.
Por cierto, ¿has visto en algún libro de texto alguna referencia a Brines o Marzal cuando se habla de cultura valenciana?
Viejo - 25/10/2020
Pere perez y yo somos viejos conocidos y le hablo como me da la gana.
Viejo - 25/10/2020
Independientemente de los gustos, las expresiones artísticas tienen una calidad intrínseca que determina su trascendencia cultural. Enmarcar un artista en un espacio geográfico limita su calidad a ese ámbito y es la extensión de ese espacio el que determina su valor real.
Para que lo entiendas; ser el mejor poeta de tu calle no significa que seas un buen poeta, significa que eres el mejor de tu calle.
Abc - 25/10/2020
Melchor, em preguntes la meua opinió sobre si Azorín es valencià. Quina importància pot tindre la meua opinió sobre un fet objectiu? És com si em preguntares la meua opinió sobre el fet q la terra siga redona, o perquè el Sol s'amaga per l'oest. Els fets objectius són irrefutables, per tant no hi ha opinions que valguen
Paco - 25/10/2020
Este también es Estellés... referente cultural... renovador de la poesía...

A los valencianos que han traicionado a nuestro Pais.
¡Meáis azufre y menstruáis más azufre! Flor Natural en el agujero nefando/ y orinal en la cabeza/ si lo permiten los cuernos... Merecéis el premio reverente/ el pergamino de falsa letra gótica/ el título grande de Hijos de la Gran Puta/ consoladores de jilgueros viudos, visitadores apostólicos de los water/ revendedores de semen de canónigo/ propagadores de menstruo de abadesa/ masturbadores de pichones imberbes...
Pere Peres - 25/10/2020
Jo al que coneixia era a ton pare. A tu no et conec de res, ase.
Salutacions
abc - 25/10/2020
Valor real, poeta de tu calle..., això ho dius tu o algú que entén. Perquè si m'ho dius tu, és com si m'ho diguera perico de los palotes. Si ho dius perquè li ho has llegit a algú de renom, ensenya-ho. Però això si, no vages a fer com aquella vegada que mantenies un debat amb un altre lector, sobre el regne de València i nomenares un historiador per defendre la teua postura, i resulta que eixe historiador no defenia la teua postura, sinó la de l'altre lector. Com va poder demostrar amb escrits que ho deixaven ben clar. T'ho dic per si tens la tentació d'utilitzar el nom de Paco Brines. He llegit alguna cosa d'ell sobre Estellés....
De moment em quede amb el que diu Marzal i Brines, crec que entenen més...
abc - 25/10/2020
Paco, mai l'havia llegit en castellà, que chulo. L'has traduït tu? sinó l'has traduït tu, saps on el puc trobar. Saps si està complet o només eixe tros?. Mira este que he trobat, també del nostre benvolgut Vicent.

Pedres de foc

"Me la mamaves fins al cep: tenies
tota la boca plena, i amb la llengua
iniciaves moviments, i et vares
posar més blava que altre cop: llavors
te la vaig treure, i respiraves, i altre
cop retornaves i me la mamaves
i, extenuada, desistires: no
podies més; i pel forat darrer,
ben agafada a la barana, et vaig
iniciar la penetració,
que fou penosa, dolorosa i lenta,
fins que va entrar-te per complet, i jo
evoque els pèls de l'entrecuix pegant
cops a les teues rodonors invictes".
Vecino - 25/10/2020
Estellés es un prócer del pancatalanismo (como Fuster), un poeta vulgar y vendido a un mercado literario que le proporcionaba mayores beneficios.

Països Catalans

Prendrem la copa de terra
i beurem àvidament
tota la terra i el mar
d’un lent got inacabable.
Beurem el cel i la selva.
Pujarem llargues escales,
els extingits patrimonis,
la queixa de les guitarres,
i mirarem la finestra
i enlairarem la bandera.

Y esto es el referente de poesía que algunos defienden.

Pedres de foc, 25

Me la mamaves fins al cep: tenies
tota la boca plena, i amb la llengua
iniciaves moviments, i et vares
posar més blava que altre cop: llavors

te la vaig treure, i respiraves, i altre
cop retornaves i me la mamaves
i, extenuada, desistires: no
podies més; i pel forat darrer,

ben agafada a la barana, et vaig
iniciar la penetració,
que fou penosa, dolorosa i lenta,

fins que va entrar-te per complet, i jo
evoque els pèls de l’entrecuix pegant
cops a les teues rodonors invictes.

Part de ‘Et porte un record avui que et cases’

Encara em beses,
amb la boca agraïda
plena de semen,
oh adorada! Bese
els teus mugrons, indòcils.
viejo - 25/10/2020
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
abc - 25/10/2020
A mi m'agraden, em posen calent.

Eixe estudi exastiu de l'obra d'Estellés I Fuster és teu o d'un altre lingüista especialitzat com tu?.

Mira Viejo, sobre Brines i Fuster.
"De camí cap a casa, vam recordar la visita a Paco Brines de feia uns dies. Amb Alejandro Cardona i dos persones més, havíem pujat a l'Elca amb la intenció de preguntar-li al poeta sobre la reunió de Fuster amb els prohoms d'Oliva. Brines ho va corroborar, afegint uns comentaris sucosos sobre l'escriptor. Valorava molt la seua obra, fins al punt d'afirmar que era mereixedor d'una plaça dedicada en cada poble valencià. Com si ens llegira el pensament, va afegir que li semblava estrany el silenci que hi havia al voltant del personatge. ¿Com és possible que un aniversari(de la mort de joan fuster) tan assenyalat no siga celebrat com cal?"
Vols saber el que deia Brines sobre Estellés?. Una llàstima que l'home ja s'haja mort, sinó podries mantindre un interessant debat, perquè pel que veig no penseu el mateix sobre la qüalitat poètica de Vicent.
De moment em quede amb el que diu Brines i Marzal . Els seus arguments em convencen més. “Lo que siempre me ha asombrado de su voz, y sigue haciéndolo, es la extraña mezcla, sólo suya, de lirismo, procacidad, prosaísmo y ternura salvaje: con esos ingredientes tan difíciles de administrar, logra en sus mejores composiciones alta poesía”
viejo - 25/10/2020
abc, veo que hace tiempo que me sigues, pobrecito,lo que habrás sufrido en silencio. En cuanto al padre Burns depende de que la traducción sea la de tres i quatre o la de Del Cenia al Segura.Sus primeros ensayos publicados por Cenia al Segura difieren bastante de los publicados y manoseados por tres i quatre, pero tú tranquilo , los tengo en mi biblioteca y los puedo consultar cuando me apetezca.
¿Me podrías decir dónde está el error?.

saludos,
Eugenio - 25/10/2020
Pobre Estelles, en qué lugar lo estáis dejando los que pretendéis defenderlo. El búnker barraqueta actual en acción. Es lo que tiene una educación con mucha doctrina nacionalista seudo catalanista, y poca formación.
Nada, nada, seguid así
viejo - 25/10/2020
No mates tan prompte a Brines, encara esta viu y coexant. So burro.
abc - 25/10/2020
Claro que si guapi!. Encara tens ganes de més,? no tens sentit del ridícul?. Si açò fora boxa tu series un esparrin. Va Viejo ja ho tens bé tío, pobret. La traducción diu.....Ja depenent de la traducció diu una cosa o una altra totalment oposada. Donde està el error? jejeje. Per cert, eixe argument de la traducció i, 3 i 4, que tengo un libro yo....és nou. En aquell ridícul no el gastares,ni tragueres la teua traducció que suposadament contradiu totalment un fragment de Burns i així podiem haver comparat. Aaaah deixa'm endevinar, 3 i 4 que és una editorial catalanista va traduir de manera intencionada o no (segur que si, no viejo?), però al cap i a la fi equivocada, però no un poquet. Sinó que la van traduir tan mal que el missatge era totalment oposat. Però tu tens un llibre que si que està ben traduït, ja, molt convincent tot. El text que aportà l'altre xic de Burns no era de 3 i 4, per cert... A més haver aportat el títol de l'obra, autor, editorial, pàg. i el text en concret en aquell moment. Era tan fàcil com això i no ho feres, molt convincent...No vaig a demanar-te que ho faces ara, perquè eixe llibre no existeix. De la mateixa manera que no has trobat a cap lingüista de renom que opine com tu sobre Estellés. De literatura i historia te les dones molt, però lo teu és la fantasia...
Pepe - 25/10/2020
Leer poesía de Estellés es como escuchar una rueda de prensa de Paco Jémez: coño, joder, puta, mierda... coño, joder, puta, mierda... coño, joder, puta, mierda...
O escuchar a ese friki llamado Álvaro Ojeda: a chuparla, a mamarla... a chuparla, a mamarla... a chuparla, a mamarla... a chuparla, a mamarla...
Con eso tapan su mediocridad.
alziro - 25/10/2020
Feministas progres atacando poemas que hipersexualizan a la mujer en 3, 2, 1... ¡oh espera! ¡Que son de Estellés, catalanista y de izquierdas! Entonces no, lo tiene todo perdonado.

Y que conste a mí me gusta la poesía de Estellés, no es la primera vez que lo digo.
Abc - 25/10/2020
La mediocritat et pot posar calent, com a mi ...
Vecino - 25/10/2020
'Ahí le has dao' Alziro.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal