Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El cementeri d’Alzira s’adapta a les mesures higièniques establides per Sanitat

A partir del 28 d’octubre es disposarà d’un servei de control d’accés per a garantir la seguretat


._000472
.-000132
._000520  

El cementeri d’Alzira està adaptat a les circumstàncies actuals per tal de rebre les visites amb motiu de la festivitat de Tots Sants. La Covid-19 ens ha obligat a adoptar una sèrie d’hàbits que han acabat formant part del nostre dia a dia. Enguany les visites al cementeri no estaran exemptes dels protocols necessaris per a fer front a la pandèmia, per la qual cosa caldrà fer cas de les recomanacions establides per a accedir al cementeri.

Es comptarà amb aforament, una persona per cada 4 metres quadrats; es reforça la neteja i desinfecció dels espais garantint l’estat de salubritat i higiene. Caldrà fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic i, a més, a partir del 28 d’octubre es disposarà d’un servei de control d’accés per a garantir la seguretat. Atenent els suggeriments del sector del gremi de floristes de la ciutat, així com dels usuaris, el cementeri estarà obert ininterrompudament de 9 a 19 hores, i com en anys anteriors està disponible el servei de bus gratuït del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre, amb eixida des de la plaça del Regne.

«Les persones que visiten el cementeri hi poden acudir amb tranquil·litat perquè el recinte compta amb totes les mesures higièniques i de seguretat en estos temps d’incertesa», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans. Des de hui divendres per accedir al recinte caldrà fer-ho per la porta principal, mentre que l’eixida es farà per la porta davantera, que recau a la zona d’aparcament del cementeri. També s’habilitarà una entrada i eixida per la porta de la part de darrere del recinte, així com places d’aparcament complementàries per a estos dies de major afluència. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

._000500

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal