Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  El Club de Rugby Inter incorpora un nou soci

Amb l'intenció de crear un club més potent el RC Alzira, el Cullera RC i el Tavernes RC varen decidir en 2012 associar-se i fundar el Club de Rugby Inter


 


._000751



._000756

 

Des de que la COVID-19 parara l'activitat deportiva del CR Inter i també l'activitat general de la nostra societat allà pel més de març, el nostre Club no ha estat no obstant de braços creuats. A falta d'activitat deportiva nostra entitat a vixcut durant estos mesos una intensa activitat social.
Amb l'intenció de crear un club més potent, el RC Alzira, el Cullera RC i el Tavernes RC varen decidir en 2012 associar-se i fundar el Club de Rugby Inter. El projecte pretenia aünar esforços en el rugby base dels tres clubs socis per a créixer i aplegar a conseguir un equip en categoria senior que per llògica, deuria ser més potent.
No obstant el Tavernes RC va perdre gas en el seu esforç pel projecte i en la temporada 2016/17 no va voler participar en la creació de l'equip senior que, finalment varen portar a terme el Cullera i l'Alzira 
conseguint inscriure dos equips, l'Inter "A" i l'Inter "B". 

En la temporada 2017/18 el Tavernes es desvinculava definitivament del projecte Inter al no participar tampoc en els equips inferiors.

Transcorreguts uns anys d'allò, durant el confinament, directius del Tavernes RC amb energies renovades, es varen posar en contacte amb la directiva de l'Inter amb l'intenció de sumar-se de nou al projecte. 

Des de llavors, abdós directives han estat negociant la reincorporació i elaborant un projecte de conjunt que, finalment i després de ser aprovat en les assemblees dels tres clubs, es va aprovar la integració del Tavernes RC en el Club de Rugbi Inter en assemblea celebrada el passat 29 de setembre, en la qual també va ser elegida la nova junta directiva que continuarà sent presidida per Rafael Montón Marín.

Pese a l'incorporació del Tavernes al CR Inter que, sense dubte aporta un reforç deportiu, l'Inter continuarà inscrivint en competició a dos equips senior, l'Inter "A" que competirà en la 1ª Divisió Territorial i l'Inter "B" que ho farà en la 2ª Divisió Territorial.

Ademés, seguix sent una prioritat per al club treballar àrduament la pedrera per a conseguir eixos fruits que nutrixquen als equips senior i donen sostenibilitat al projecte.

Club de Rugby Inter

 

  

 
.-000415

._000634

._000351

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesRugby

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal