Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira es convertix en el primer municipi de la província en liderar la recollida de selectiva

Un any després de la seua implantació en diverses zones d'Alzira , en gener de 2019, s'havien arreplegat 31 tones de matèria orgànica


 .-000143
._000619
._000686

El contenidor marró per a l'arreplegada del fem orgànic es va implantar per part de la Regidoria de Serveis Urbans de l'Ajuntament d'Alzira en gener de 2018. Com a període de prova les primeres zones de la nostra ciutat en comptar amb este servei van ser l'avinguda Sants Patrons, l'avinguda Luis Suñer i voltants del carrer Gabriela Mistral, així com la zona del parc de l’Alquenència.

Un any després de la seua implantació en les zones d'Alzira esmentades, en gener de 2019, s'havien arreplegat 31 tones de matèria orgànica, donat com positiva l'experiència que de manera voluntària es va voler implantar a Alzira. Ara mab la implementació dels contenidor marrons Alzira es convertix en el primer municipi de la província de València en liderar este tipus de recollida selectiva. Amb els contenidors marrons es complix la Normativa Ambiental Europea més exigent i el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana.

La societat està ara molt més sensibilitzada que fa uns anys en la necessitat de separar, no obstant això es va a realitzar una nova campanya d’Alzira Jo Recicle per tal d’explicar, una vegada més les bondats de reciclar. El carrer Hort dels Frares, a l’altura de la plaça Major; Benito Pérez Galdós, a l’altura de Mercadona; i l’esplanada de l’Escola d’Adults, són els tres llocs de la ciutat on s’instal·larà la carpa informativa per apropar als ciutadans els beneficis de separar el fem orgànic al contenidor marró. La carpa estarà dotada del Pla de Contingència Especial per la situació de la Covid-19, amb totes les mesures higièniques i de protecció per a les persones.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, ha informat que «la intenció es seguir amb les campanyes de conscienciació al voltant del reciclatge al llarg del 2021 per de fer d'Alzira una ciutat neta, moderna i compromesa amb la conscienciació ecològica i medi ambiental», a més ha afegit que «Les restes de matèria orgànica s’aprofiten per a fabricar compost; el fet de donar utilitat al fem orgànic ens convertix en una població que mira cap al futur conscienciats en la necessitat de cuidar el nostre entorn i ser responsables amb la sostenibilitat», segons el regidor.  

Si seguim amb l'actual ritme de reciclatge Alzira pot convertir-se en un referent, en model de ciutat, pel simple fet de posar en pràctica una activitat quotidiana, senzilla i gratificant com és el reciclar i de la que poden ser partícips tots els membres de la família, inclòs els més menuts de la casa. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

                     
 ._000568                                            .-000130                                                    .-000166

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Flipando - 24/11/2020
Se puede mentir más descaradamente, p.ej. "La tierra es plana", "Los burros vuelan"... De verdad puede haber alguien que se crea esta propaganda barata, que no aguanta un solo dato coherente y real...Fake news, publicada incluso por periódicos , sin contrastar, por supuesto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal